Lænd din lort!

Bloggens første måned i facts.

I går fyldte lortemor.com en måned! Og det er gået godt, synes jeg! Er stadig i tvivl om hvad jeg skal få tiden til at gå med. Altså om jeg kan holde jer hen de næste par måneder inden drengebarnet lander.

Det er jo begrænset hvor meget I gider høre om ondt i ryggen, råmælk, indkøb og generelt brok. Men kan jo se at views’ne er stabile, endda voksende – så det må jo være et godt tegn?

Jeg skal jo heller ikke lyve over for jer. Det der med at blogge er jo et meget egoistisk koncept. For selvom man jo interesseret i at have læsere, og en blog jo er en glimrende platform til ren show off, se mig og læs om mit ENORMT spændende liv, så er der jo ikke megen sippen champagne (I WISH) på dette domæne, og jeg får heller ikke gratis gaver med posten, desværre…

Jeg må indrømme at jeg oprettede lortemor.com for min egen skyld. For rundt om hjørnet venter det uvisse. Og jeg er SÅ bange for at gå tabt i det hele og misse de gode stunder og slet og rent glemme alt i amme-tågen. Derfor får jeg brug for denne platform – her er jeg tvunget til at gengive mine oplevelser, og på den måde bliver den et arkiv over de kommende stunder, som jeg uden tvivl ellers ville glemme i bleskiftning, gråd og hormoner.

At I så gider læse med er jo bare helt vildt fantastisk!

Har haft 8.900 besøg fra Danmark.
91 fra Australien.
82 fra USA.
Hele 66 fra Tyskland, 36 fra Sverige og 32 fra Tyrkiet.
Har også haft gæster fra Norge, Japan, Kenya, Tanzania og New Zealand.

Og så er der lidt fra Panama… Hyggeligt!

I dag er bloggen blevet fundet på Google flere gange. Dog er jeg mest stolt over, at der sidder én derude og googler ‘lorte graviditet’.

Udover at ‘lortemor’ er top søgeemne for bloggen, så er der flere omveje hertil.
Bl.a ’tisset i buksen’, ‘lortebarn’, ‘Malou Stella’ og ikke mindst ‘lænden brænder’. (ved hvordan du har det).

De 3 mest populære indlæg har indtil nu været dette, dette og ikke mindst dette.

Og den mest populære kategori har nu engang været: ‘crap’.

Således ser det ud pt. Og så tager vi da bare en måned mere, ikke? Hvordan har I det derude? Nogen gravide? Med lækkende bryster? Eller læser I bare med fordi det er dejligt at læse om andres skiftende utilpashed/lykkelige omstændigheder?

Fandt denne her i dag. Ved ikke om det er godt eller skidt?
Men er det egentlig ikke også noget med, at intet er så skidt at det ikke også er godt for et eller andet?

20121004-003204.jpg

Næste indlæg

Lænd din lort!