LIDT OM ALFRED.

OM AT GÅ UD ALENE.

20130517-124143.jpg
Det kan jo godt være en akavet sag for mange. Sådan at sidde alene på en cafe og spise. Eller hvad? Sidder I og tænker ‘neeeeeej, naaaaaarj’?

Med hånden på hjertet, så sidder jeg jo også og hakker løs på min iPhone nu, og ser travlt optaget ud, på jegarbejderfaktisk-måden. Hvilket gør det en del mindre akavet. Og som også sletter ‘jegharingenvenner’ mistanken.

I virkeligheden synes jeg ikke der er noget mere lækkert, end at sidde alene et sted og stene mennesker og stene lidt for mig selv. Altså, jeg kan jo også godt lide at være sammen med nogen, men finder det ofte svært at fokusere på lange samtaler i al den støj – så egentlig er det perfekt for mig at sidde her selv.

Foretrukne sted er Laundromat i Elmegade. For selvom de har det mest sure (i virkeligheden er de ikke sure, de er bare lidt svære at få til at smile) personale, så har de de bedste amerikanske pandekager og så får man rent faktisk morgenmad til ok billige penge.

Stedet er…. Eller ved sgu ikke hvor børnevenligt det er, eller om det bare er blevet sådan et sted hvor alle slæber unger med, men i hvert fald er der altid babyer i cafeen. Også selvom det faktisk er ret svært at have dem med, når de ikke kan sidde selv endnu.

Nu har jeg haft Alfred med en 4-5 gange, og det fungerer godt, så længe der er plads til at han kan ligge på sin dyne ved siden af mig.

Nå. Men sidder der nu, alene. Far og Alfred er på Fyn. Og det går ganske glimrende – i begge lejre!

I går var jeg i Nørrebroparken det meste af eftermiddagen, hvor jeg drak tunge øller og havde rigtige og uafbrudte samtaler med min gode veninde.
I sommersolen, som føles som rigtig sol nu, og ikke bare noget vi har lånt.

Aftenen gik med film og så sov jeg ellers til klokken 10 i formiddags.
Når jeg har spist nu her, så er der et marked der skal besøges… Og så skal jeg hjem og sove til middag.

Aaaaaaaahhhhh.

#næsteindlæghandleromhvormegetjegsavnerminbaby

4 kommentarer

  • Jeg er også ret så glad for at tage på café alene. Gerne med en bog eller et blad. Sidde der helt rolig (det er ikke mine drenge der kræver, skal det ene eller andet) med en kop kaffe er skønt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg satte mig for første gang, alene, på en cafe i mandags. Vores gamle lejlighed skulle gøres ren, og jeg skulle slå tiden ihjel, imens det stod på. Så jeg tog en tur i byen, og gik det rundt jeg kunne (er 30+3) – og så satte jeg mig i det fjerneste hjørne på en cafe i Odense, med mobilen som min date.

    Jeg havde faktisk lidt betænkeligheder ved det, men det gik da. Fik da både bestilt mad og drikke. At det så var af en tjener der virkede til at have ondt af mig, som jeg sad der, ene og gravid – det er så hvad det er. Fik da et fint hjerte på min chai-latte 🙂

    Det var ærlig talt ikke så skræmmende, som jeg havde fået banket ind i mit hoved, tværtimod, som du også skriver, der er bare en anden ro – i hvert fald inde i hovedet, når man ikke skal sidde og koncentrere sig om at filtre venner og veninders ord fra café-støjen.

    Og MUMS! De pandekager ser alt for lækre ud – gad vide hvor mange dage der skal til, før jeg får dem ud af hovedet….

    Lisa // Lille Lisas Univers

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    Jeg må, desværre, indrømme at jeg ikke tager ud og spiser alene, jeg ville ønske at jeg gjorde, for jeg har det som dig!

    Det er sjovt som nogle ting bare ikke virker sådan socialt acceptable, og jeg tror også det i høj grad handler om hvor man er fra, men i Odense ser man bare ikke så tit unge mennesker spise alene eller fx gå i biografen alene, det er som om det signalerer “jeg er ensom og venneløs, derfor må jeg ty til mit eget selskab” – og det er jo bare fjollet!

    Da jeg sidste år boede tre måneder i Kbh, og arbejdede for Camera Film/Grand Teatret oplevede jeg hvor ofte folk tog ind og så en film ganske alene, og det var både ældre såvel som ældre, så jeg slugte en kamel og så en film alene, og efter den første gang, tog jeg i biffen mindst en gang i ugen – all by myself! Sjovt nok har jeg ikke gjort det siden jeg rykkede hjem til det fynske…

    Jeg synes det er sejt gået hvertfald, og misunder dig lidt din ego tid 😉 rigtig god Pinse!

    – Maj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM ALFRED.