Udeliv.

Rådden Bøf, og om at vente på nogen skider.

Sidder og venter på at Bøffen falder i søvn. Han er inde i en god periode, hvor han ikke er et komplet røvhul om at falde i søvn. Ja, han får stadig flaske – ja, jeg ved det godt. Men flasken er vores sutteklud. Vi ved simpelthen bare at det virker.

I aften får han dog ikke modermælkserstatning, men det er også kun fordi han har spist sig mæt i koldskål og havregryn sund og nærende kost… For helvede. Han er svær at få til at spise om aftenen. Han har nærmest ikke spist hele dagen, og stadigvæk gider han ikke spise den lasagne man serverer for ham. Så jeg tyede til koldskål med havregryn i – og guess what? Han fyrede det lige ind i kæften, som var det en 16-årig med en Cult Shaker.

Nu ligger han med en flaske lun sødmælk, og jeg kan høre at der bliver mere og mere stille derinde. Han plejer at ligge og snakke dagen igennem derinde, og det er SÅ hyggeligt. Vigtigst er, ikke at blande sig. Det er HANS tid.

Far er ude i aften og i nat, så vi har hygget med bøger og biler – og jeg sværger, at han næsten sagde ‘bil’ her til aften.

Han er pil-rådden indeni, den lille. Han har fyldt hjemmet med æggehørmere hele eftermiddagen, og jeg regnede så med at han ville velsigne mig med en massiv lorte-ble inden sengetid. Men nej. En lille bitte lort blev det til, så jeg VED bare, at den kommer i nat. Og jeg, som skal sove i rum med ham i aften…. Tak for det. Der stinker af æg og lummer røv derinde.

Nå, ville bare lige tjekke ind, inden jeg skynder mig at varme en lækker fryse-pizza, stene Netflix og så i seng. Hader når jeg er alene med ham, for jeg duer ikke til usammenhængende søvn. Det er hans far der er talentet dér.

God lørdag aften, derude!

 

8 kommentarer

  • leneb
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Franck

    Erstat “Bøffen” med “Oli”. You are not alone mama!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Svenning

    Velkommen i klubben. Her gives også godnatflaske, selvom sønnen nærmer sig de 1,5 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hihi tak for aftenens fnis.
    håber natten bliver god nok!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare rolig – vores dreng er først stoppet med aftenflasken for 4 måneder siden. Og han blev 4 i marts. Slemme, slemme mor! 😉
    Jeg dur i øvrigt heller ikke til natteroderi. Er fantastisk god til at vække farmand, for derefter at rulle om på den anden side. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Haha min tre en halv måneders søn er også pludselig efter en lang periode med lort hverv sjette dag blevet en natskider igen. Rimeligt irriterende…. Specielt fordi det stadig er op ad ryggen.

    Håber på en rolig nat både hos jer og mig selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Jeg kan HUSKE, at jeg fik aftenflaske, tror jeg var 5 inden jeg holdt op. Det er sgu da ligemeget. Vi holdt kun op med at give vores datter fordi hun ikke gad mere. Det er da bare for hyggeligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udeliv.