Jeg lever.

Skabs-lykkelig gravid.

Skuffer nok mange blå-øjede piger i min hverdag, når de stiller spørgsmål omkring graviditet. Om det ikke bare er ‘såååååååh fantastisk’ at være det.
Og kan næsten ikke bære deres skuffede udtryk, når de får slynget et ‘naaaaaarj’ i hovedet.

Så nu prøver jeg noget nyt.

Næste gang en uskyldig og uvidende pige spørger, så må jeg KUN sige noget positivt. Ikke fordi jeg vil lyve, men mere fordi der også er en fantastisk del, i det at ligne en hval.

F.eks får man et barn ud af det. Og en graviditet er en lykkelig ting. I hvert fald i mit tilfælde. Så må ændre lidt i min opfattelse og dermed også i hvad jeg ytrer. For mon ikke det vil klæde mig, også at fortælle om de gode ting?

Så næste gang der bliver rakt en arm ud mod min kæmpe mave, med et spørgsmål om, hvor fab det ikke lige er, så vil jeg sige: jo! Det er fandme lækkert.

Og så bare nøjes med at tænke, at jeg synes det sucks at være tyk, træt, halte og have kæmpe, store bryster ingen må røre ved eller kigge længselsfuldt på.

Skal virkelig gøre et forsøg. For er sikker på, at de næste 7 uger bliver en del mere overkommelige vha. happy thoughts! Uanset om det så er løgn eller ej.

Jep. 7 uger endnu. Happy thoughts, happy thoughts…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lever.