FLERE MÆND, TAK.

ALARM! ALARM! ALARM!

Hjælp! Jeg har et problem… Om lidt over en måned rejser min kæreste om på den anden side af kloden. Kan han KOMME længere væk?!

Og de aftener han er ude, hvor jeg selv har baby-vagten, sover jeg ikke. Som i SLET ikke. Og det er jo så åndssvagt. Især når vi har en dreng der sover 10-11 timer hver nat, næsten uden at vågne.

Jeg ved at mit problem er psykisk. At min søvn er blevet ødelagt i de to måneder, hvor Alfred vågnede hver 2. time, døgnet rundt. Jeg kan ikke falde i søvn, hvis jeg gør – så vågner jeg efter en time og så ligger jeg bare.

Det går ikke længere. Det indskrænker min kærestes frihed til at være ude, at min søvn afhænger af ham – for det er ham der sover sammen med Alfred hver nat.

Jeg vågner nemlig ved det MINDSTE kvæk, og så kan jeg ikke sove igen. Så jeg sover faktisk på Alfreds værelse, og de to andre er i vores soveværelse, hvor også Alfreds seng står.

Det er langt fra en holdbar situation. Jeg vil gerne tilbage i ægtesengen, og så skal Alfred ind på sit eget værelse.

Så vi skal have os en babyalarm. For tror det vil hjælpe, for når jeg ligger og har rullet begge ører ud, og derfor ikke kan sove, så har jeg brug for at vide at jeg har en alarm der går, hvis Alfred vågner. Er ikke i tvivl om at jeg ville vågne selv uden en alarm, men fordi min underbevidsthed er i tvivl, om jeg ville – så har jeg brug for et hjælpemiddel. Og skal også bruge en uanset hvad, til når han sover på altanen eller vi er ude.

Jeg har fået anbefalet 1000 forskellige. Og er røv-forvirret.
Skal derfor bruge jeres hjælp!
Hvilken bruger I, og hvorfor?

Pretty please! Heeelp!

Skriv en kommentar

  • Er der langt fra jeres soveværelse til Alfreds? For hvis der ikke er, ville jeg bare undvære alarmen, hvis jeg var dig. Alle mennesker ligger jo og rumsterer, når de sover, og hvis du vågner ved det mindste kvæk, vil du med garanti også vågne ved babyalarmen, og så er du vel lige vidt?

    Jeg er hundrede på, at både vores (min kærestes og min) og vores drengs søvn blev mega forbedret, da han rykkede ind på sit eget værelse, for vi vågnede, når han rumsterede rundt i søvne, og vi vækkede ham, når vi kom ind for at gå i seng…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Kan kun anbefale dig at købe en videoalarm.
    Selvom du kan høre ham stopper det dig ikke i at overbevise dig selv om at du hellere må ind og kigge til ham.. Baare lige for en sikkerhedsskyld.
    Vi købte en på dealextreme.com og den var super god!! Faktisk kom vi til at ødelægge modtageren og købte en ny samme sted. Den blev taget i tolden hvilket betød at vi samlet kom af med ca 600 kr. De har alt og det er mega billigt-det er fra Kina.
    Vi har endnu ikke oplevet at de ikke har sendt det vi har bestilt (de har os alt til smartphones til nærmest ingen penge).
    Med en videoalarm kommer du til at sove meget bedre. Siger han en lyd kan du FRA SENGEN tjekke om det er noget du behøver rejse dig efter. Det er genialt:-)
    Vh Michelle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Når du har det sådan vil jeg anbefale en med videoovervågning. På den må, så ved du også, at hvis du vågner og tror du kan høre ham, så kan du se ham inde fra ægtesengen…

    Vi har haft en neonate (der er ikke overvågning i) og været rigtig glade for den, men den reagere selvf på nys, host osv så jeg tror helt sikkert det vil være bedre for dig med en, hvor du kan se ham.

    Kh J

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Måske skal du da netop IKKE have et super duper overvågningssystem, som bimler ved det mindste nys. Vælg en driftsikker sag som gengiver gråd – men ikke al det andet sovestøj. Jeg har en gammel traktor model, som har været bundsolid i de 12 år, jeg har brugt den (on/off). Hvis du vil have den,er du velkommen – så kan du jo prøve det af …

    🙂 Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mette!

      Du har helt ret! Jeg skal ikke have en der opfanger alt, kun gråd. For han sover jo uroligt sommetider, men han vågner sjældent helt.

      Hvad er det for en du har? Kan den tages ud af huset også? For ville da ikke have noget i mod at kaste lidt kroner efter den?

      Kh Trine

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg har også en neonate. På den kan mikrofon indstilles til, at være mindre følsom og derved kun opfange det nødvendige. Den er bare fantastisk og har ikke svigtet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLERE MÆND, TAK.