HVAD VIL DU, DIN PSYKOPAT-BABY!??

FANTASTISKE FREMMEDE.

Som erklæret pessimist, kan det godt være svært at se det positive i ting. Som f.eks at ens kæreste daffer til tvivlsomme steder i Jylland i 5 dage, mens V O R E S  yngel er big time syg.

Eller når man løber tør for toiletpapir, imens man sidder på tønden. Eller når man regner med at man har mælk i køleskabet, så man ikke opnår katastrofe-lignende tilstande i sin kaffe-kop – jeg K A N ikke drikke det uden mælk – og finder ud af at manden har drukket det sidste, og den tomme karton ligger og griner på gulvet i stuen.

Det med mælken sker oftere end hvad godt er. Faktisk er jeg overbevist om, at det bliver årsag til en eventuel skilsmisse, hvis ikke han lader en slat være tilbage i fremtiden.

Nå, se nu lige der.. Negativ sagde jeg jo. Og det var ikke det, det skulle handle om!

Vi er inde i en hård periode, herhjemme. Økonomisk og overskuds-underskud.

For en lille uges tid siden, tikkede der en mail ind i min indbakke. Fra en læser, som havde læst om Alfreds vuggestue-start. Og om det faktum at vi er økonomisk på røven. Og hun sendte mig en flyverdragt, et par støvler og et par sko. Brugt, vel at mærke, men aldrig har noget været så tiltrængt, og jeg er hende taknemmelig helt ind til benet. For det er en kæmpe hjælp.

Hun er en fantastisk fremmed.

En anden fantastisk fremmed, er Jelena – som jeg kender fra hendes forretning, hvor Alfred og jeg har hængt ud nu og da, under vores lange vandringer under min barsel.

Det er ved at udvikle sig til et venskab, og i går aftes kom hun på besøg, og pludselig var en potentiel ensom og hård aften, vendt om til en hyggelig én, med vin, lys og pasta bolo – og hyggelig snak. Og selvom Alfred vågnede 100 gange, så var det altså lidt dejligt, med selskab i stedet for en tude-aften, mega træthed og følelsen af at have ondt af mig selv. Det var nemlig hvad der var på dagsordenen aftenen før.

Hun var også, for kort tid siden, en fremmed. Nu er hun bare fantastisk i stedet.

Og i går aftes ringede det på min dør. Og op kom der en buket blomster. Den var så smuk og fin, og først troede jeg det var fra kæresten (det manglede da bare) men næh! Se bare:

blom

kor

 

For satan da. Verden er fuld af gode mennesker. T A K.

Skriv en kommentar

  • Christina

    Jeg får næsten tårer i øjnene på dine vegne. Folk er i sandhed søde og gavmilde i denne regnvejrstid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er det bare skønt altså!!!! Vi har også været helt usædvanligt heldige med fantastiske fremmede, som har sendt tøj, legetøj, bleer, babyalarmer og meget meget mere, fordi de ved, at jeg er uden indtægt det næste stykke tid. Det er eddermame betænksomt!
    Jeg håber, at Alfred er i bedring, og der nu et lidt ekstra overskud på kontoen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      I har da også om NOGEN fortjent det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Har godt lagt mærke til, at I har nogle gavmilde mennesker med på sidelinjen 🙂 det er virkelig dejligt sådan noget! Det gode er, at det jo også smitter! Man får lyst til at hjælpe hvor man selv kan, ikke?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr hvor er det bare Vigtigt at høre sådanne historier en gang i mellem! Tak for at du deler, så er aftenen reddet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Årh! Tror sgu jeg fik en slags tåre i øjenkrogen der! Hvor pænt af dem allesammen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Folk er så pissesøde! Og så i november! Åhh, <3 altså 🙂
    PS: Det der med mælken ikke? Det er bare IKKE OKAY! Fuck jeg bliver sur når min kæreste har brugt resten til havregrynene – så efterlad da for satan en slat til min hårdt tiltrængte kaffe eller jeg fucking smadrer dig! Får altid et flip og køber 4 liter mælk i fakta som jeg så skal slæbe op på 3. + 10 kgs baby + 15 dåser konserves i tilfælde af zombie-angreb osv.. Argh!
    Øhm.. skulle lige ud med det, tilbage til at folk er søde og verden dejlig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Det er SÅ vigtigt med mælk i kaffen!!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Hansen

    Hvor er det skønt at der findes overskuds-mennesker der finder på sådanne ting. Det kan betyde SÅ meget!!! Håber snart den lille terrorist vender og arter sig lidt. Og så kommer manden din jo også snart hjem igen. 🙂 Dejligt med overraskelser…. (Jeg tænker bare…. Hvor i alverden har de dog din adresse fra??!?)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du overvejet at bruge noget andet end almindelig mælk? Mit trick herhjemme er laktosefri mælk. Lidt dyrere dog, men det kan holde sig længere tid end alm. mælk. Og hverken kæreste eller bonussen rører det! Ellers er et tip soya eller rismælk. They won’t go near it! Og laktosefrimælk smager ligesom mælk. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • bonus søn*. Damn you autocorrect!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette L.

    Åh, hvor bliver jeg varm over det hele af din fortælling om benhårde, yet amazing dage pga. fremmede som tør være noget godt og give noget af sig selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er bare god karma det der! Fantastiske mennesker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God god karma. Og stil. Håber alt er mere roligt nu. Og at du snart får både fløde i kaffen og mere søvn!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD VIL DU, DIN PSYKOPAT-BABY!??