Praktisk-gris og tandlæge-bøf.

Seneste bøf-indkøb.

Lidt forårsindkøb er det blevet til. Jeg købte en pæn stak bodyer i Mødrehjælpen – tror jeg fik 6 stykker for 45 kr, eller sådan noget. Kan virkelig anbefale at gå i Mødrehjælpen, hvis man er så heldig at have en i nærheden. Jeg køber især vuggestue-tøj der, fordi jeg så slipper for at blive decideret ked af det, når NOGEN har spildt rødbedesuppe nedad sin Serendipity heldragt.

Jeg har dog aldrig haft det store held med at finde bukser derinde.. Der er ikke det store udvalg, og ofte er det jeans eller bukser i tykke og stive materialer de har flest af i Alfreds størrelse. Jeg vil gerne have at hans bukser er bløde og fleksible. Plus, så er han jo ikke ligefrem en tynd baby!!

Alfred fik sit første par Fred’s World bukser af farmor, da han var 2 måneder gammel. Og siden da, har jeg holdt ved den model. Af den simple årsag, at de er fågging geniale. Og fordi jeg er heldig at de laver dem igen og igen. Og så bestemt også på grund af prisen. Denne gang har vi købt de grå og de grønne. Men bukser er stadig en mangelvare herhjemme – han bruger minimum 1-2 par om dagen, den grissebasse.

Alt efter hvilken butik eller hjemmeside jeg har fundet dem på, så varierer de lidt i pris (lidt mærkeligt, men okay)

I hvert fald er det lykkedes mig at finde dem HER til en hundrede-las.

Det er ret billigt for øko, synes jeg?

Bukser i grøn HER // Bukser i grå HER // Bukser i lilla HER // Bukser i pink HER // Bukser i blå HER // (De lyserøde er desværre midlertidigt out of stock – men ville lige vise dem, da jeg synes de er ret så fine. Har fundet et par i lilla i stedet).foto-42

Skriv en kommentar

  • Sarah M

    Hvad med de helt almindelige joggingbukser fra H&M? Synes de er “street” på den gode måde, de fås i mange farver, er til at betale (der er vist 3 for 2’s pris!) og små runde drenge (inkl. min egen på 19 mdr) kan bevæge sig frit i dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Dem har jeg også haft. Men synes hurtigt de bliver hårde og kryber også en del i vask. Så vil jeg hellere give 30 kr mere og få dem her 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Jeg er lidt overrasket over body-priserne i mødrehjælpen i kbh – i næstved koster de 2 kr stykket. Også dem i ild og mærkevarene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Er sikker på alt generelt er dyrere i Kbh 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nadia

      Ork ja, men vidste sgu ikke det var så grælt 😉 selvom jeg synes, det er en god pris, du har givet.
      Det var forresten ikke ildudsmykkede bodyer, jeg mente, men uld *host*

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, vi har haft det omvendte issue – med en lang og smal pige bliver bukser ofte ALT for brede. Jeg gik all in på lagersalg på barsel. (Og nu også – udsalg, lagersalg, hjemmesyet og mormorstrik kommer man langt med)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De ser lækre ud de bukser må da bestemt kigge nærmere.

    Jeg bor i køge og her er desværre ingen mødrehjælp 🙁 men har været heldig at have tøjters store søsteren og arvet fra vores genbo…. Og brugt alt alt alt for mange penge alligevel 🙂 har været svært glad for udsalg og lagersalg. Samt div salgsprofiler på facebook og IG.

    God dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Nu ved jeg ikke om du kommer i den ende af byen, men Kvickly på Falconer alle har den vildeste tøj-afd. på 1. sal. Aldrig har jeg set så velassorteret en tøjafd. i et varehus. Og de laver virkelig kvalitetstøj, også økomærket og ren uld osv. Hvis du en dag svinger forbi, så tjek det ud (og så ligger der også en mødrehjælpen lige rundt om hjørnet på Rolighedsvej) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk-gris og tandlæge-bøf.