3. December - Vind med Sansegynge.dk!

PÅ DET SENESTE.

Torsdag i sidste uge, var Alfred og jeg forbi Danefæ, der havde inviteret os til at komme og se nærmere på den kommende kollektion. Jeg er stadig ret ny i alt det sociale på blogger-fronten, men så er det jo godt at have sin unge med.

Det var et par rigtig hyggelige timer, hvor vi fik snakket og hygget os. Alfred spiste medbragte leverpostejs-hapsere, og jeg fik hugget nogle små og lækre cupcakes i mig – og selvfølgelig en masse kaffe!

Jeg var rigtig glad for at se, at man hos Danefæ kan erhverve sig uld i fine striber. Jeg synes det er svært at finde uldtøj, der ikke er cremefarvet – aka den værste farve til folk der sviner under ALLE måltider. Jeg forelskede mig i en softshell køredragt til Alfred, og den kommer heldigvis i starten af det nye år, så den står øverst på min liste over ting til foråret.

I kan finde meget mere Danefæ lige HER.

Og følge med i de daglige opdateringer på Instagram: @danefaedk

IMG_9272IMG_9271 IMG_9270 IMG_9268 IMG_9267 IMG_9266

 

Husk at følge med i Petit Podium’s julekalender! I dag kan du finde låge nummer 4, ovre hos MILF-Lisbeth!

I dag udlodder hun et gavekort på 2000 kr til Smartkids’ legetøjs-kategori.
Find indlægget HER!

Skriv en kommentar

  • Jeg ville SÅ gerne have været med – og set nærmere på de dér tylskørter. Der er nemlig en lille dame her på matriklen, der begynder at være ret vild med udklædning og skørter er det letteste at få af og på. Plus moderen kan jo ikke stå for så meget brusende tyl på en ble-numse!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. December - Vind med Sansegynge.dk!