En kage om dagen, gør chefen mere blød om hagen.
Eller måske skal man også gøre mere ud af at vise sine kollegaer, at man godt kan lide dem.
På kontoret overraskede jeg hele teamet på Bloggers Delight med en ‘hjemmelavet’ kage. Og jeg som aldrig bager!
Jo, jo – jeg kan bage boller og sådan, men kager er bestemt ikke min force. Jeg kan godt spise dem, men jeg nyder ikke at lave dem. Faktisk var i dag dog en undtagelse. Men det var nu mere overraskelses-delen. Det med at give noget til nogen, fordi man godt kan lide dem. Sådan har jeg det med BD-folket. De er både mine kollegaer, og fordi min blog ligger hos dem – min arbejdsgiver.
Sådan gjorde jeg:
Kageblanding til en chokoladetærte
Og en anelse vanillepulver, olie og lidt kærlig omrøring i en skål.
Og så:
Efterfulgt af 35 minutter i ovnen:
Jeg vendte den ud på en tallerken, og satte den på køl i cirka en time, hvorefter jeg tog den med på arbejde.
Her fortsatte jeg – sprang videre til det sjove, nemlig pynten. Jeg hader glasur, og kunne aldrig drømme om at bruge det – flødeskum derimod! Nom!
Så jeg brugte:
Og da fløden var pisket ved hjælp af håndkraft:
Jeg valgte sæsonens frugt: friske figner, blåbær og lidt mynte til at dikke dikke til sanserne:
Og behøver jeg at sige, at ingen havde noget imod at smage på sagerne da den blev serveret? Nej.
Jeg er virkelig fan af AMO’s produkter. Selv jeg kan imponere med bagekunst, på trods af manglende lyst og evner i bageriet!
Og ja – indlægget er naturligvis lavet i samarbejde med Amo! Og det er dælme en dejlig tjans at have fået!
Hvis du engang får mod på en ‘rigtig’ kage, så ligger jeg inde med den ultimative chokoladekage