Bling Bling! Og et godt formål.

Fine posters, på nymalede vægge.

Indlægget er lavet i samarbejde med Desenio.

Det er ikke så forfærdeligt længe siden jeg gik i gang med en makeover af lejligheden. Den manglede i dén grad et ansigtsløft – og den manglede at føles som HJEM!

Jeg har haft rigtig mange ting i kælderen, og jeg har løbende solgt ting og købt nye, som faktisk bare har stået gemt væk, til jeg en dag fandt ud af hvad de skulle bruges til og hvordan.

Jeg har altid haft det lidt stramt med de her billedevægge som er så populære – eller…. ikke stramt – men jeg har så tit set, at det har været billedevægge for billedevæggens skyld – billeder der var købt sammen til selv samme formål. Jeg er lidt striks med hvad jeg hænger op – det må helst ikke passe alt for godt sammen, men samtidig måtte der godt være en rød tråd i samlingen. Og så må det også gerne passe til den stil man ellers kører.

Jeg elsker de mørke og tunge møbler i teak, og mine vægge er ikke længere hvide og kolde at se på – så jeg var i tvivl om jeg helt skulle droppe at have billeder oppe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indtil videre er der en eller anden form for historie bag hver eneste ramme eller billede på mine vægge. Det gamle, lettere vandskadede Sikker Hansen billede, er købt i min lokale genner til 75 kr – og det har faktisk mere eller mindre dannet rammen om stilen.

Jeg er virkelig glad for motiver fra naturen. Kan ikke forklare hvorfor, men for mig er det rart at se på – og de komplimenterer hinanden så fint, når det er både planter og dyr.

I modsatte side af stuen har jeg to ældgamle biologikort, så der er fuld fart på pipfugle og planter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desuden er langt de fleste af mine rammer købt i genbrug også – hvis jeg finder nogle rammer helt tilfældigt, så køber jeg dem altid – også selvom jeg ikke har noget at putte i dem. Jeg får dem altid brugt på et eller andet tidspunkt.

I samarbejdet med Desenio kunne jeg vælge 2 posters, og de havde et enormt udvalg – dog var jeg ikke i tvivl om at fuglen skulle op og hænge:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

og jeg blev helt glad da jeg så at de også havde et lille udvalg af de her Flora Danica motiver. I love that! De to motiver passer rigtig fint til alle de andre billeder, synes jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lille bonusinfo: Desenio trykker plakaterne på 200 gram ubestrøget premium papir med glat overflade. Papiret er aldersresistent, hvilket er virkelig smart – og derudover var jeg ved at falde bagover, over hvor lave deres priser er.

Jeg har desuden fået lov at dele en rabatkode med jer, så I på den måde kan få – 15% i rabat ved brug af koden LORTEMORJUL – koden gælder til og med 15/12-2015.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bling Bling! Og et godt formål.