Tinder for dummies!

Den dovne, men smarte freelancer!

SPONSORERET.

Hvis der er noget der kan udfordre mig, så er det i dén grad madlavning. Det er hverken fordi jeg ikke mestrer at udøve mirakler i køkkenet eller ikke har fantasien til at lave god mad – jeg synes bare det er fucking kedeligt at lave mad til mig selv og en kræsen person på 3 år.

Jeg elsker det faktum, at Alfred får skidegod mad nede i børnehaven – det tager lige toppen af min dårlige samvittighed. Men det er så kedeligt at lave mad til mig selv… Men jeg må indrømme at jeg er blevet bedre! Men det skyldes kun, at jeg har fundet ud af, at der er nogle ret nemme løsninger jeg kan benytte mig af, når det kommer til mad i hverdagen. Ærligt talt, så vil jeg hellere lege med tog eller se tegnefilm når jeg henter mit afkom hjem, end stå og svede og stresse over kødgryderne i køkkenet. I ulvetimen, endda.

Min lokale Irma har netop fået udvidet deres sortiment af færdigretter – og dette inkluderer f.eks retter fra Cofoco og Meyers. Og i dag stod menuen på hhv. chili con carne til frokost og boller i karry til aften. Begge dele 50 % fast food. Jeg stod nede ved hylderne og lagde to og to sammen – og en ret med chili con carne kostede 45 kr. Selvom jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen, når det kommer til hovedregning, så kunne jeg dog godt regne mig frem til, at det på alle måder var billigere at købe en portion fra Meyers, end købe kød, 2 x bønner, hakkede tomater og diverse grønt ind. Ris havde jeg jo derhjemme.

Det samme med den fabelagtige ret, boller i karry. Den stod til 30 kr – og jeg kunne ikke engang få kødet alene til den pris. Og sauce har aldrig været min stærke side, så det betaler jeg mig gerne fra at stå og hyle over.

Kæmpe win.

Men. Der er altid et men. Kunne jo godt se, at den der chili con carne lige manglede et par enkelte elementer – ergo vidste jeg, at jeg havde nogle ekstra tilføjelser derhjemme jeg kunne spice retten lidt op med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da det var ved at være frokosttid i freelance-hytten kogte jeg øko ris – nok til både min egen frokost og til vores aftensmad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADertil tilsatte jeg et mix af bønner til den færdige chili con carne. Varme, varme – tallerken og på med en ordentlig omgang creme fraiche. Åh gud, hvor jeg dog elsker den ret.

Sommetider steger jeg endda risene på panden, i olie med hvidløg, paprika og urtesalt. Prøv det lige. Det er sygt lækkert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen står menuen på rester – ris, majs, – tilsat humus, brød og oliven. Jeg ved, at Alfred kun æder risene, men så tager jeg mig af resten. Og måske jeg tager et enkelt glas rødvin til også. Det er jo fredag. Og man skal jo mærke at man lever 🙂

Hvis man nu gerne kaster sig ud i at lave en sublim CCC helt selv, så plejer jeg at bruge følgende opskrift:

  • 2 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 peberfrugter
  • 2 stilke selleri
  • 2 rødløg
  • 1 ds smørbønner (namme nam!!)
  • 1 ds garbanzo bønner (kikærter)
  • 1 ds kidney bønner
  • 1 ds pinto bønner
  • 2 ds hakket tomat
  • 3 jalapenos
  • 1 spsk cayennepeber
  • 2 spsk spidskommen

Og MASSER af fed creme fraiche !!!!!

Se andre lækre opskrifter lige HER – samt kig med på Bonduelles Facebookside, hvor der kører en sej konkurence fra d. 25 januar til d. 8 februar.

2 kommentarer

  • ME

    Jeg køber altid Meyers færdigretter, når de havner på skraldehylden i Kvickly (altså den med nedsatte varer), for så koster de kun en 20’er

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ME

    … Hov, og så er det en lækker – og nem – madpakke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder for dummies!