Alfred.

Tak!

Tusind tak for de fine kommentarer på de seneste indlæg! Det varmer. Både at få ros for mit afkom, men også at vide jeg ikke er ene om at have tudeture, mærkelige tanker, samt en generel følelse af kronisk panik.

Da Alfred lå i maven havde jeg mange forestillinger om, hvordan livet med et barn ville være. Især havde jeg mange omkring den første tid.
Det er den jeg sidder i nu, og den lever bestemt op til de tanker jeg havde omkring lykke, overvældelse og kærlighed til den lille unge dér.

Men omvæltningen kom bag på mig. Og jeg tuder stadig. Men det er ikke en negativ ting. Eller…. Lidt måske. For et enkelt sekund tager jeg mig selv i, at fortryde en liiiiiiille bitte smule. Men det er kun det ene sekund. Ud af 24 timer… Men den dårlige samvittighed… Puha.

Heldigvis er jeg et rationelt menneske. De negative tanker er udløst af trætheden. Og i morgen er der en ny dag. Og en ny kop kaffe.
Det skal nok gå, det her.

Skriv en kommentar

  • Maria

    Jeg havde det på samme måde. Fødte fo 3,5 måned siden. Blev grebet af panik. Ind i mellem. Tit. “Hvad har vi gjort?”…. Min kærestes arme var ikke længere reserveret til mine hormontudeture.. Og det er kraftedeme bare svært at rumme en baby. Især når det er ens egen, fordi ingen kan (må) tage over, og alligevel er man bare træt, fanget, sat i hjørnet i en sofa og værsgo’ at være malkeko. Hvor var JEG? Hvem var JEG? Hvorfor havde jeg sat det her menneske i verden, det var jo synd for alle. Men ååååh så kom der kærlighed ind i mellem, og i takt med at babyen blev et menneske, hvor jeg fik smil og øjenkontakt i bytte for vuggen, traven op og ned af gulvet, gylp, lort og ømme patter – og så blev det bare mere og mere ok, ik’? Hun var 9 uger da det gik op for mig hvorfor jeg havde en klump i maven. Det var jo forelskelse. Bekymring og babylove 🙂 Men altså.. gi’ dig selv tid, ik’.. Det er sgu okay at ville smide baby ud af vinduet nogle gange, lave det hele om, og så blive ramt af den tungeste dør : samvittigheden 🙂

    Gi’ dig tid, gi’ baby tid, kom ud af hormonhelvede og glæd dig til ham den lille søde klump bliver et sødt lille menneske. Gi’ det dage, uger, måneder.. what ever.. Det kommer før eller senere. Jeg lover.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eskyum

    Gu’ skal det så! Nok gå, altså 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Da min datter var helt spæd sov hun ca. 6-8 timer i døgnet, ikke i træk vel at mærke. Jeg fik max 2 timers søvn i 3 uger i træk. Jeg kunne slet ikke forstå hvorfor jeg ikke kunne være det hele. Jeg havde i perioder bare lyst til at aflevere hende tilbage til hvor hun kom fra (som om man kan det). Jeg følte mig som lidt af en fiasko i perioder. Min mor sagde, at det jo var klart at jeg var ved at bryde sammen, man bruger jo også det at vække folk en gang i timen som tortur.
    Det hjalp mig rigtig meget, og efter de første 3 uger begyndte det at blive nemmere.
    Livet som nybagt mor er fantastisk of forfærdeligt på samme tid, og det er helt okay og normalt at tænke “hvad fanden er det liiiige jeg har rodet mig ud i” :).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke

      Okay, jeg fik vidst lige overdrevet groft, uden at det var med vilje. Jeg fik selvfølgelig mere end 2 timers søvn i 3 uger. Jeg fik bare ikke mere end 2 timers søvn I TRÆK xD.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fangede den godt, med de to timer 🙂 det er også det jeg får! Tror ikke jeg har fået tre timer i træk, andet end én gang 🙂

      Men han skal nok blive bedre til at sove. For Guds skyld – han ved jo ikke at der er forskel på nat og dag, desværre 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde det præcist på samme måde. Omvæltningen i mit liv havde jeg muligvis forstået rationelt i mit hoved inden – men hvordan det føltes og var i virkeligheden. Det kom bag på mig.
    Men nu har jeg to – på 6 og snart 4. Og kan slet ikke længere forestille mig, hvad det var, jeg fik al tiden til at gå med før dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey, blev ledt ind på din blog af venners likes på Instragram osv, og har luret lidt… og vil bare gi’ dig ros. Det er den første blog jeg har gidet at læse om børn UDEN selv at have børn, hvilket kun kan betyde én ting. Sindsygt godt og humoristisk skrevet. Sejt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for ros! Det varmer jo gevaldigt! Jeg læste altså også ‘mommy-blogs’ inden jeg selv blev gravid og fik barn. Synes det er en sjov verden at læse om, når der går for meget modeblog over de andre sider jeg følger 🙂

      Velkommen til!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alfred.