Hej! HAAAAAAAAI! HAIJ! HAJ! HAAAAAAIIIIIIH!

Min tegning er grim. Nej, den er ikke! Jo, det er den…

Et af mine forrige indlæg handlede om dårligt selvværd – og nu hvor jeg har haft tid til at dvæle lidt omkring det, er jeg nået til en slags konklusion.

Kan I huske i de små klasser, hvor man smed sin håndarbejds-krea-helvedes-papmaché-ting på gulvet og skreg at den var både grim og uduelig? Hvorefter fleretallet enstemmigt kvækkede ‘naaaarj, den er ikke’ hvorefter man slog koldt vand i blodet og arbejdede videre på tingen og i sidste ende kom ud af formningslokalet med et sært, men kærligt kreeret klenodie til ens mor?

Sådan havde jeg det lidt med det indlæg.

Jeg ved jo godt jeg ikke er dum. Jeg ved jo godt, at jeg ikke behøver en kæmpe lang uddannelse for at være klog i både egen og andres optik. Jeg er bare ikke sikker på at samfundet er enig.

Men tænker at jeg for én gangs skyld siger ‘fuck samfundet’ og vælger at gå min egen vej. Selvom det nok kommer til at kræve både blod, sved og tårer – så tror jeg måske det er det hele værd.

Jeg ved, at jeg aldrig før har været tilfreds med noget før nu. Det at jeg har bloggen her, har åbnet op for en følelse jeg ALDRIG før har haft. En tilfredstillelse omkring et stykke arbejde jeg laver. For lad os bare sige det som det er: bloggen er ikke længere en lille hobby jeg har for mig selv. Den er vokset til noget der er større.

Så jeg vil forsøge at se hvad skrivningen kan bringe mig af gode sager. Måske det ikke bliver et reelt arbejde, men jeg håber at jeg kan formå at komme udover mit eget domæne og måske skrive for andre? Måske arbejde lidt mere på det uoverskuelige bog-projekt.

…… og hvis jeg gør det, så håber jeg KRAFTEDEME at I har tænkt jer at købe den skide bog, nu hvor det er JER der siger jeg skal gøre det.

Og så ellers god aften til jer. I er kæmpe meget værdsat, folkens.

Skriv en kommentar

  • Helle

    Promise!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Skal nok:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg vil glæde mig til at læse hvad end du skriver 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristine

    Ja!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie-Louise

    Det skal jeg nok. Og købe den i barselsgave til alle veninderne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • så kun hvis du vil skrive en ægte autograf i!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Kunne ikke glæde mig mere end til at læse din bog.

    Husk nu at du er DIG – det er det vigtigste

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Hurraaaa!!! Jeg køber den til mig selv og nuværende og kommende mødre blandt mine veninder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen for pokker da, ja sgu. Du gir’ den bare gas. Dine tanker giver liv til andres tanker og det er da omtrent noget af det største skulle jeg mene.

    Ps. hvad sker der også for at man altid nærmest SKULLE sige: ‘dææn er da pææææn!?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det stadig sådan med mine tegninger! Mine malerier. Mine hæklesager. Mine uniopgaver. Fucking alting. Så selvtilliden bliver desværre ikke nødvendigvis bedre, selvom man går på en sej uddannelse og ligger i toppen. Det er vist en følelse inden i en selv, men jeg kan sagtens forstå det, du siger med, at samfundet ikke altid er enige. Det ER som om, det er blevet det eneste rigtige at tage en høj videregående uddannelse. Jeg kan i hvert fald altid bare sige dét, og så er man automatisk “godkendt”. Det er latterligt! Vi har mindst lige så meget brug for alle andre!
    Og så lover jeg selvfølgelig at købe din bog – du er SKIDEgod til at skrive! Jeg gætter også på, den bliver udgivet cirka, når jeg godt kunne tænke mig at få en baby, så det passer jo godt:-)
    Kh Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Yes sgu

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Har du overvejet at prøve at crowdfunde dit bogprojekt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt, hvis du kaster dig ud i et bogprojekt – godt gået 🙂

    Ville egentlig bare komme et lille pip om, at der jo findes mange andre måder at finde sit værd på, end at finde “jobbet”. Altså – man kan sagtens strikke et liv sammen, hvor man tjener sine egne penge, laver noget man synes er fedt OG have et godt familieliv… uden at man har et 8-16 job med feriefridage og pensionsopsparing.

    Måske skriver du en bog. Samtidig med, at du har bloggen her – som er super god og velbesøgt – og så holder du måske nogle foredrag, workshops eller…

    Jeg er selvstændig – og det giver en masse frihed. Meget mere, end folk går og tror. Det tager lidt tid at bygge noget op – men hey, du er jo allerede på vej. Din blog er i hvert fald MEGET mere besøgt end min. Og jeg får alligevel en del god respons og gode kontakter selvom der ikke er mange besøgende.

    Så du har allerede et solidt kundegrundlag, som stoler på dig og respekterer dig. Sælg noget til dem. De hungrer jo efter det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hej Trine,

    Jeg fik bare lige lyst til at give mig til kende og rose dig for din geniale blog med åbne og meget ærlige indlæg!!
    Jeg fik først din blog anbefalet for et par dage siden og har siden brugt alle ledige stunder (dem er der ikke mange af!) på at læse ALLE dine indlæg her på bloggen.

    Og hold nu op hvor var det fedt at finde en ligestillet – en som elsker sit barn over alt på jorden men som har svært ved at finde sig tilrette i mor-rollen – fordi man nærmest mister sit individuelle jeg når baby kommer til verden.

    Jeg er netop blevet mor til en skøn pige (3 måneder på tirsdag) og hun er typen der spiser hele tiden og aldrig sover!!
    Jeg synes det er F…. hårdt at være mor. Mest fordi barslen kan være ensom og fordi jeg savner tid til at være MIG og ikke kun nogens mor.

    Jeg ved ikke helt hvad jeg vil med min kommentar.. Blot rose dig og sige TAK for din ærlighed!! Det er fedt at vide at der sidder nogen derude der har de samme følelser som mig!
    Du har ihvertfald en fast læser her fra nu af’

    God dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Hej Trine!

      Tusind tak for din dejlige kommentar! Er glad for du vil læse med <3

      Kæmpe kram!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • astridring

    Jeg køber KRAFTEDEME den skide bog..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej! HAAAAAAAAI! HAIJ! HAJ! HAAAAAAIIIIIIH!