A som i kærlighed.

Vanish Vinder!

20150504-180915-65355095.jpgTillykke til Louise O – du har vundet en omgang Vanish Gold Oxi Action 🙂 Send mig en mail på lortemor@mail.com med navn, adresse, mail og tlf nummer – så sørger jeg for det bliver sendt til dig.

Jeg ved ikke hvor meget vi får vores brugt i hverdagen, da vi oftest har held med at fjerne gængse pletter og snavs med vores almindelige vaskemiddel – men jeg kan godt lide tanken om, at vi har det stående til de dage hvor Bøffen spiser chokoladeis med hele kroppen.

Det kan godt være at et indlæg om vaskemiddel virker malplaceret, men jeg er glad for at jeg har prøvet det selv, så jeg med sikkerhed kan proklamere at det sgu virker! Gode råd kan man ikke få nok af, hvis blot de kan bruges 🙂

Man kan læse meget mere om deres produkter på Vanish.dk hvor de også er rundhåndede med gode råd til pletfjerning og produktanvendelse.

Nu vil jeg hoppe i seng, efter en laaaaang dag med København-Aarhus tur retur, møder og andet arbejdsrelateret. Jeg er faktisk lige kommet ind ad døren. Bøffen sover, efter Farfar har puttet – Svenne er ude med arbejdet og jeg er træt med træt ovenpå.

Ønsker jer en ganske fantastisk fredag aften 🙂

OBS! Præmien er sponsoreret af Vanish.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A som i kærlighed.