Tak <3

Sådan skræmmer man mænd væk…..

Indrømmet, det at have en kat kan virke enormt afskrækkende på mænd. Desværre løb min kat væk i december – min søde lille fine kat, der var så rar og social. Jeg savner den stadig.

En anden ting kan være at indrette sig super tøset, hvilket vist er det jeg har gjort. Fik af-mandet lejligheden ret hurtigt da jeg pludselig blev alene i den. Mødte absolut ingen modstand, da jeg besluttede mig for at male hele stuen i en fesen og tøset blå farve og hængte botaniske og rigtig pigede skolekort op derinde.

Næste projekt var mit soveværelse, som før havde fungeret som kombineret børneværelse og soveværelse – det flød med legetøj og føltes slet ikke som et rum man havde lyst til at trække sig tilbage i. Desuden er var det bestemt heller ikke et rum man havde lyst til at slæbe mænd med ind i – lige der midt i Thomas Tog og Kaj og Andrea dukker. Sidst jeg tjekkede, var det ikke just disse ting der får libidoen til at eksplodere….. Vel?

Men nu havde jeg heller ikke tænkt mig at slæbe nogen med hjem, egentlig. Men jeg havde brug for at det blev et ‘voksen-rum’ – og eftersom det kun var mig alene der skulle bestemme mig for indretningen, så gik jeg all in på farven.

I farvehandlen valgte jeg en farve der var lys rosa – og så driblede jeg hjem og åbnede en flaske vin og satte høj Etta James på – og så forvandlede jeg mit store soveværelse til noget der lignede en sprængt candyfloss – for farven viste sig at være langt mere tøset end forventet. For at give mine arme en pause, besluttede jeg mig for at holde lidt pause – og nok også lidt fordi jeg var lidt skuffet over resultatet.

Nogle måneder senere valgte jeg så at male rummet hvidt igen – men jeg lod en enkelt væg forblive lyserød – og jeg ELSKER det!

Indrømmet – et lyserødt soveværelse er nok ikke det der får mænd til at stå i kø udenfor min dør – men hvis jeg er heldig, så kan det være at en enkelt kan leve med det.

Jeg havde været på jagt efter en lampe til mit skrivebord længe – og i min faste kaffe-joint rundt om hjørnet, Rally’s – der havde han den mest tøsede lampe hængende – og jeg har siddet og skulet ondt efter den lampe længe, og haft ham mistænkt for OVERHOVEDET ikke at værdsætte den! Så i dag, da jeg stak hovedet ind efter min morgenkaffe, spurgte jeg ham hvor han havde den fra.

Lynhurtigt kom samtalen ind på at han – som jeg godt havde gættet – slet ikke havde et unikt og kærligt forhold til den lyserøde lampe – og at hvis jeg havde en anden derhjemme, så kunne vi da godt bytte!

I LOVE THAT SHIT! Så jeg tog min egen med derop – en orange fætter. Og så spankulerede jeg stolt og glad hjem med mit nye lyserøde vidunder!

lampe 1

 

lampe 2

Og den passer godt til resten af den tøsede væg, hvor jeg også har lidt tøj, spejl and so on <3

lampe 3

8 kommentarer

  • Hanna M

    SÅ fint! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og diasbordet har fået en plads!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Love it ❤️
    Hvis han er den rette, så opdager han ikke din lyserøde væg og lader sig ikke intimidere af din personlige stil 👑
    Hvis en mand bliver skræmt af lyserød, så er han ikke værd at samle på 🌸
    Lyserøde kram
    Gitte K

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh sådan en lampe havde jeg på mit pigeværelse, da jeg begyndte i skole og fik eget skrivebord i starten af 90’erne. Så fin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rallys er bare det bedste sted! Absolut yndlingskaffe bar i Sydhavnen.

    Nu står jeg ikke og skal have med min mand lige forløbigt, men nogle gange kan jeg godt ønske mig lidt single… Bare et par timer, så jeg helt selv kan bestemme indretning og farver i vores lejlighed.. Alle de kompromiser er bare ikke sjove!
    Kan godt forstå at du er gået all in på det tøsede, det ser virkelig fint ud:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal bare finde en farveblind mand lige som min – han kommer regelmæssigt hjem med lyserødt toiletpapir (som er ret normalt her i Paris) uden at have opdaget det… Efter at jeg har kærligt mobbet ham et par gange, er han begyndt at spørge vores 3-årige om hjælp med farverne. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Kirstine

    Hvor stammer det meget fine væghængte tøjstativ fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg synes den lyserøde farve er helt vildt fin! Hvad hedder den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak <3