New in - se hvad jeg har købt.

Sengefornøjelser!

ellos-seng

annonce billede

Jeg indrømmer gerne, at det har været en smule sært at skulle vænne sig til at bo på forholdsvis lidt plads. Har været vant til at boltre mig på langt flere kvadratmeter end jeg gør nu, men må sige at jeg finder det ret hyggeligt. Alfred og jeg bruger langt det meste af tiden i ‘mit rum’. Han har sit værelse, men fordi han slet ikke er typen der går derind alene, så ryger legetøjet altid ud i mit rum. Men det er også okay.

Dog har jeg savnet at mit rum var mere ‘voksent’ – læs når jeg har mine uger uden Alfred. Der er det ikke altid at jeg synes det er super fedt at træde på lego og snuble over biler konstant. Og jeg har også savnet at have lidt mere hyggelige omgivelser, især når det kommer til min seng. Det er sådan en ‘arve seng’ som egentlig ikke er særlig god. Og den larmer sygt meget.

Men jeg har netop opgraderet den en smule.

Der er kommet sengegavl på, hvilket er utrolig komfortabelt, især når man som jeg bruger rigtig meget tid med computeren i sengen. Det gør ondt i ryggen at sidde op ad væggen i længere tid ad gangen. Begyndte at se konceptet hos flere – især på Instagram – men jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle mene. Har aldrig været fan af store senge. Og de skal helst ikke fylde for meget i rummet. Men – man har et standpunkt indtil man får et andet, ikke? Eller indtil man prøver at sidde op ad en blød væg som denne her.

Sengegavlen er fra Ellos Home, og den fås i ret mange farver og mål. Find hele udvalget HER. OBS! Ellos har – 20 % rabat på rigtig meget i home kategorien. Det gælder til og med d. 12/2 🙂 Koden hedder 355711 

ellos-seng-a

Ellos har det vildeste udvalg i deres home kategori – og jeg bestilte, samtidig med sengegavlen, to sæt af det lækreste lyse sengesæt – ikke umiddelbart det mest praktiske når man har en 4-årig med chokoladefingre, men what do I care. Livet er for kort til at irritere sig over diverse pletter. Så længe det kan gå af i vask.

Ellos har som sagt det vildeste udvalg af alt muligt, og HER kan man gå ind og tjekke de nyeste varer. Det har jeg vænnet mig til at gøre regelmæssigt. Ikke mindst fordi, at de ofte har nogle ret gode tilbud og rabatter.

ellos-lamper

Et af mine næste køb, bliver en lampe der skal hænge over mit skrivebord. Er ret hooked på ovenstående! Se udvalget HER.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - se hvad jeg har købt.