Ondt i maven.dk

Takker og bukker.

For jer som gider dele ud af jeres erfaringer i kommentarfeltet! Ville gerne svare jer alle – men igen, vil også gerne på toilet, spise, have et bad, vaske op … Og har måske muligheden for en eller to af tingene. Kæft det er svært at vælge 🙂

I stedet takker jeg jer her. Og sender også en tak til Teresa for den fine mail! Jeres råd er dyrebare. Og indtil videre er Alfred blevet udsat for cykelture med benene, at ligge på fars underarme, massage på maven, føntørring på puslebordet og sidst men ikke mindst: sukkervand.

Pt. ligger han og sover let på min ene arm. Ved ikke om sukkeret virker, eller om han bare er så træt efterhånden?

Ser ikke frem til natten. Men kan dog endelig mærke moderkærligheden banke i mit hjerte. For ingen, INGEN mor kan holde til at se sit lille barn vride sig i smerte.

Så ingen nedtur uden optur.
Skønt endelig at føle kærlighed til min unge.

Skriv en kommentar

  • Går udfra, at alle der har givet råd, selv er mødre… Derfor skal du vide, at INGEN af os, forventer svar eller nye indlæg på bloggen! 🙂 Det er benhårdt og en fåååking hård opgave, det at blive mor og derfor stod min blog også stille, i flere måneder efter min fødsel… ja den gør det faktisk lidt igen, da ungen nu er syg.
    Forståelse og thumbs up herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Læste godt dit seneste indlæg! Fedt med mødregruppen i øvrigt! Gruer jo lidt for det. Mig og nye mennesker. I samme båd eller ej – krydret med en frygt for at bevæge mig væk fra lejlighedens trygge omgivelser – krydret med ‘åh, så skal jeg ligne en der ikke roder derhjemme’ plus se rimelig ordenlig ud blandt mennesker igen…. Suk. Men håber jeg bliver positivt overrasket! Ps. Har sendt dig en besked på fb 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ondt i maven.dk