Google, I hate you!

Sæt i gang!

Var tæt på i går. På vej ind til Torvehallerne var vi nødt til at tage tid på veer/snyderne. Og synes de begyndte at bide lidt og komme mere regelmæssigt. Men nej. Gu fandme om de ikke bare gik i sig selv igen! Pikhoveder.

Ville nu også gerne slippe for en fødsel nytårsaften. Set fra fremtiden, så er det sgu synd for ham, at ingen rigtig gider komme til hans fødselsdag.

Så nu sætter vi ind. Og gode råd modtages gerne. Flere har været rundhåndede med råd inde på Instagram.

Faxe Kondi, hindbærblad-the, sex og så videre. Tjek, tjek og tjek.. Stadig ingen baby.
Det næste bliver grillkylling med fritter og remoulade. Det satte min veninde i gang med hendes to – så det må prøves.

Håber I havde en god aften i går! Min blev fejret med god mad, ske på sofaen og Netflix. Og så lidt pagne og lidt lir. Sov som en sten kl. 01:30.

Skriv en kommentar

  • Matilde

    Jeg fik et på flere måder snedigt råd af en apotekerdame.. Æd et par Dulcolax – afføringspiller der kan fåes i håndkøb. Det sætter ihvertfald gang i den mere fækale del af festen – et stort plus – så risikere du ligesom ikke at skide midt i fødslen;) Apotkerdamen mente at gang i tarmene ville stimulere fødslen. Om det var medvirkede da jeg fødte ved jeg ikke.. Ellers mere sex!
    God fornøjelse,knæk og mindre spræk:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sex er til at leve med, det er ikke noget man skal ud i en forretning at lede efter! Får heldigvis tømt maven en del i disse dage, men vil da overveje at tømme sækken, hvis det skulle hjælpe 🙂 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karonelli

    Godt nytår:) Du er vel klar over at førstegangsfødende i gennemsnit føder 9 dage senere end terminsdatoen? Så slå du bare koldt vand i blodet lidt endnu;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er jeg godt klar over – men det gør ikke hverken ventetid, tålmodighed eller ubehaget bedre, at tænke på 🙂

      Håber jeg ikke er en del af gennemsnittet 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bagte vekage (den smager af sur pik), drak det der hindbærbladslort til det stod mig ud af ørerne, spiste ananas, selvom jeg ikke kan li’ det, drak stærk kaffe, gik på trapper og så videre. Det virkede ikke. Tror jeg.
    Jeg fik veer dagen efter termin, dem havde jeg i 30 timer agtigt.
    Gik altså kun 2 dage over. Begge mine veninder fødte før termin, også første gang. Så det der gennemsnit har ikke skidemeget at sige. Skulle du gå 9 dage over, byder jeg dig på kage den niende dag.

    Hvis jeg var dig ville jeg knalde amok, og spise chokolade. Bare fordi.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ve-kage? Indeholder den mon sæd i massive mængder??

      Går jeg over tiden, så er det fair nok – det værste er ikke at VIDE hvornår ørnen lander. Hvis jeg bare kunne få en dato, så ville det være lækkert.

      Har i hvert fald masser af middagslure, film på Netflix og mad i skabene til at få tiden til at gå … Men uvisheden er altså en kælling!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har en veninde, der er jordemoder. Hun siger, at man skal nulre anklerne. Der sidder åbenbart et punkt, der kan sætte fødslen i gang. Lilletæerne, skal også have en tur. Det jeg selv bed mest fat i, da jeg var gravid var, at hun anbefaler gravide at drikke en guldøl og tage et par panodiler når veerne begynder. Det er så lige på det punkt, at jeg er ret ærgerlig over, at jeg endte med at få kejsersnit – så fik jeg aldrig en gyldig grund til at bælle en guldøl. Satans!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Guldøl!? Fedt! Jamen den ville da også sætte skub i smertelindringen! Håber nu på en reel fødsel, da jeg ikke har kæresten hjemme ret længe inden han starter i praktik… Så vil gerne være på fode asap! Men tager det nu med, hvis det ender sådan. Så længe jeg får et barn ud af det, så må det ende som det gør 🙂

      Godt råd med anklerne og tåen! Det skal da prøves!!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google, I hate you!