MENNESKER JEG LÆSER OM!

WISH ME LUCK.

Åh… Har skide-mave og sveder nervøst. Skal nemlig på tur til Jylland. Bare Alfred og jeg. Og jeg stresser over, at skulle rejse med min baby.

Det er faktisk ikke Alfred jeg frygter. Det er alle andre mennesker på turen. Frygter, at nogen har taget vores barnevognsplads i toget.. Og at ingen vil hjælpe mig op ad de fire trin i toget. At jeg ikke når toget fra Skanderborg til Silkeborg.. Frygter larmen i familie-zonen.

Nå. Nervøse hilsener fra hende, som normalt kun rejser med en bog og røven solidt plantet i stillezonen.

Ja. Lad livet med børn begynde. Pik.

Skriv en kommentar

  • SaraJ

    He

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • SaraJ

    Hehe – kender det så godt! Var bekymret for præcis de samme ting. Havde den første tre-timers togtur med V i går. Frygtede hun skreg hele turen. Heldigvis sov hun hele vejen. Og de andre i familievognen var søde. Der var både plads til sang, gråd og amning og hvad der ellers skulle være behov for.
    Både da vi skulle afsted og da vi landede, var der en, der tilbød hjælp med vognen.
    Held og lykke med turen! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Hansen

    Altså…… Kan kun forestille mig hvordan du må have det. Og jeg VED at jeg ville være så tæt på at stille træskoene hvis det var mig! Jeg har for første gang i dag, siden fødslen for 24 dage siden, været alene ude sammen med lillepigen. Ude som i: At have hende med i bilen og med i Netto, på apoteket og inde for at købe gave til en anden lille nyfødt. Og jeg var ved at dø over om jeg mon nu havde spændt hende ordentlig fast, om hvornår hun ville begynde at skrige, om hun nu havde siddet for længe i autostolen og som du skriver: alle andre menneskers reaktion på hende hvis hun nu blev hys.
    Men det gjorde hun slet ikke. Eller…… Næsten ikke. Og det gik fint.
    Men hold op, det var alligevel en grænse at skulle overskride. -At tage ud i verden med hende, ALENE!!
    Men ligesom det første ble-skift, første køretur, første barnevognstur, første gang hun fik D-dråberne galt i halsen, første gang hun fik mine bryster og gylp galt i halsen, -finder man ud af at det dør de ikke af. Og det gør vi mødre heller ikke.
    Ja: Man får sgu nosser af at være mor 😉
    Pøj pøj. Glæder mig til at høre om turen, som selvfølgelig bliver rigtig god.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MENNESKER JEG LÆSER OM!