KOM MED JERES FØDSELSBERETNING!

MENNESKER JEG LÆSER OM!

På opfordring deler jeg de sider, som jeg godt kan lide at færdes på.
Der er sket en radikal ændring, eftersom jeg har fået et barn.

Det er mest sket fordi han fylder det hele (det gør han) og også fordi, at det blev helt UTROLIG trættende at følge de danske modebloggere.

Man siger at misundelse er en grim ting, og det passer også. For til sidst blev det simpelthen så ulideligt for mig, at se på, hvordan gaveregnen stod nedover dem alle sammen. Altid nyt tøj, overflod af produkter og dertil også en hel masse reklamer og sponsorerede indlæg.
Jeg ORkede det ikke længere.

Og dermed for HELvede ikke sagt, at jeg ikke kan lide dem. Jeg er bare ikke deres målgruppe længere.

Når det så er sagt, så interesserer jeg mig jo stadig en hel del for mode. Og få blogs følger jeg da stadig.

20130414-092733.jpg

FREDES BLOG kan ikke lade vær. Nok fordi at Fredes stil er god, og fordi hun er en slags ‘alt muligt’ blogger. Altså – det handler ikke kun om mode. Der er ofte gode anbefalinger at finde, og så poser hun ikke på den der pisse irriterende måde.

20130414-092957.jpg

THE SARTORIALIST gademode fra hele verden. Den er jo så kendt efterhånden, at hvis I ikke kender den, så har I nok ikke interesse for den alligevel. I hvert fald er det ofte dér, jeg finder inspiration til at finde gamle klude frem, og give dem nyt liv. Billederne på siden er desuden altid vildt flotte.

Jeg er heller ikke så god til mad og bolig. Det er sådan noget hvor jeg tænker ‘sådan kommer jeg aldrig til at bo… Og HVOR er deres rod gemt af vejen henne?’

Og mht. mad… Så er jeg faktisk pisse god til at lave mad, og vil også helt utroligt gerne lave det… Men det bliver når Alfred bliver lidt ældre, og hans far får fri TIDLIGERE end kl. 18. Indtil da, tjekker jeg mest ind her:

TRYK HER FOR DEN NEMME LØSNING

Nå, nu til sagen.

20130414-093257.jpg

MARENS BLOG
Pisse dejlige Maren. Dygtig tændstikke-menneske tegner. Klog, smuk og SINDSsygt morsom.

20130414-093409.jpg

SNEGLCILLE
Flotte Cecilie fik jeg smag for engang i 2010. Har fulgt hende og Otto siden. Jeg ved ikke om hun kan tegne tændstikke-mennesker, men hun er også klog, smuk, sjov og trommehvirvel: ironisk og sarkastisk. To ting der vinder mig over på hendes side, ved første linje læst.

20130414-093537.jpg

BLOGSBJERG
En helt utrolig velformuleret og skæg kvinde, mor og observatør. Jeg ÆÆÆÆÆLSKER at læse med derinde.

20130414-093644.jpg

DE NORMALE
En helt normal familie.. (SIGER de, men hvem ved, hvad de gemmer på af hemmelige vaner og sådan noget)
I hvert fald får man et meget fint indblik i, hvordan hverdagen ser ud hos dem. En lille familie på 3 – snart 4! Vi venter i spænding!

Jeg vil vædde med at I kender dem alle sammen. Så kedelig er jeg nemlig. Sagen er den, at jeg ikke når at læse ret meget. Så dette indlæg, som egentlig skulle have været til Jer, bliver også lidt til mig!

For hvor læser I med henne?
Og hvorfor?
Og hvorfor læser I egentlig med herinde?

Skriv en kommentar

  • Jeg læser også med på en del af de ovennævntes blogs, men jeg tjekker nu altid http://amritmariapal.com ud når jeg er på blogcruise.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg læser stort set alle de blogs, du nævner, og så kan jeg også godt lide http://www.thevingtagehaufrau.dk, fordi hun er jordnær og hverdagsagtig – det er altid hyggeligt, og jeg kan få god inspiration. Og så er der det geografiske; vi bor i samme område – ja, hun bor faktisk i min barndomsby, og det er lidt sjovt 🙂

    Jeg læser din blog pga. dens ærlighed og humor 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • eskyum

    Jeg læser med her fordi jeg synes det er hyggeligt at mindes dengang det var mig for første gang! Tiden går så hurtigt og pludselig er det hele bare tåget, med glimt af “dengang du var lille sked du mig lige i hovedet” og det er selvfølgelig osse sjovt, når de bliver større og verden er en anden igen. Men jeg elsker at drømme mig tilbage til dengang 🙂 Og jeg er vild med din stil, jeg gider ikke læse de der “candyfloss”-blogs, hvor det hele er lyserøde flæsekjoler og søde børn der altid spiser pænt og sover 9 timer om natten fra de er 2 uger gamle 😉 Jeg tror ikke på det, det rammer mig på ingen måde. Det er i hvert fald langt fra MIN virkelighed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bliver altid sådan lidt rød i kinderne, når nogen offentliggøre at de læser med… Men meget glad selvfølgelig! 🙂

    Og hvor har du ret ifht. modeblogs, og det med hvordan interessen skifter efter der er kommet noget andet vigtigere ind i livet.

    Men følger da stadig modeblogs og lader mig drømme lidt engang imellem.
    -Lookdepernille fordi jeg synes hun har en cool stil og er irriterende lækker 😉
    -modeso har også en fin stil, humor og har ikke så opstillede outfitsbilleder osv.
    – thefancy.com er ikke sådan en rigtig blog, men en smule ala tumblr, men jeg er lige blevet addicted, sådan rigtig meget!

    Jeg er en af dem der kigger på mange boligblogs + madblogs, men kan se at jeg ikke skal dele min glæde lige her, hehe 😉

    Og så ved du godt hvorfor jeg læser med her, så det gider jeg da bare ikke at skrive igen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg læser også de fleste af dem, du har nævnt. Samt mange flere. Superheltemor, fx. Hun er sej! Og Madammen. Så ærlig og skrøbelig og alligevel meget sejere, end hun selv tror. Og O’manne, der er så skarp, når hun vender tingene på hovedet og betragter verden. Og Groovymama der syr pissegodt. GID jeg var en haj til at sy som hende! Det er en meget blandet skare. Heldigvis 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dette er en test

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hurra!! Jeg kom igennem! Din blog kan li’ mig igen.
    Jeg læser mange blogs: flere af dem, du har beskrevet herover også. Så er der fx også Superheltemor. Hun er sjov og sej. Og har de lækreste unger! Der er Madammen. Hun er skrøbelig, ærlig, og alligevel modigere end de fleste! Marias Maskinrum – jamen hun skriver fanme sjovt og godt! O’manne fører en skarp pen over den verden, hun betragter. Hende kan man kun synes om! Amrits litteraturværksted er jeg også forbi. Hun blander litteraturen og sit eget liv i den fineste ærlige, humoristiske blanding…. jeg kunne blive ved…..!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • OG Jacobine, for pokker. Lækkert sprog, masser af mod og sejhed, ægthed og provokation. Fantastisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • b

    Jeg læser med her fordi jeg læste med inden du blev mor, du skrev på en fed måde og med lige netop den sarkasme, du selv beundrer og det har du bevaret. Du skriver, hvordan det er at blive mor, når det måske ikke lige var det man havde i tankerne, som den næste perle på snoren og du gør det godt og virkelighedstro (er min fornemmelse). Jeg kan skidegodt li’ din blog.

    Jeg læser også med hos Sneglen, som sendte mig i din retning for snart længe siden. Derudover så læser jeg med hos http://www.infotainer.dk fordi hun sætter ord på følelser på en måde jeg beundrer og misunder en lille smule. Jeg læser med hos http://www.amarorama.dk, fordi hun vinkler ting helt fantastisk og min nye favorit er desigerdettagertoaar.wordpress.com, fordi den fortæller en historie, der på mange områder er genkendelig og så er der Leavingwoman.blogspot.com, som er fantastisk til at skrive, så man føler man læser en roman og indlever sig fuldstændig…. og skriblerier på Kattenspoter.blogspot.com… der er frygtelig mange mennesker derude, som jeg ikke kender men beundrer grænseløst.

    Jeg læser med mange andre steder, men ikke altid lige konsekvent. Nogle gange mest for lige at se hvordan det går med folk, man ender jo med at føle, at man kender bloggere ret godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Hansen

    Okay, nu kommer frk. Kedelig fra landet på banen. For du er den første blogger jeg følger, og nogensinde har fulgt!
    Ja, tingene går ikke så stærkt her på landet… Overvejer kraftigt at udskifte alle mine krimier med “blogging” for det er da noget så hyggeligt at sidde og deltage (lidt) i andres liv og få bekræftet at man selv ikke er helt alene om at tænke mærkelige tanker engang imellem….
    Faldt over dig på Instagram og har læst din blog siden. Den fangede mig da jeg var første gangs gravid og virkelig kunne bruge mange af de ting du skrev om til noget.
    Nu har jeg bare fået mere blod på tanden og vil da, nu hvor jeg har barsel indtil januar, læse meget mere på alverdens (i hvertfald dem du har nævnt) blogs (hedder det det i flertal…? Blog, blogs, bloggere, bloggers.)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de pæne ord. Virkelig tak faktisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM MED JERES FØDSELSBERETNING!