VI KOMMER IKKE UDENOM DET!

TEST AF MANDUCA BÆRESELE.

Jeg har været så heldig at få lov at teste og anmelde en Manduca bæresele.

Den opmærksomme læser kan måske huske at jeg søgte sådan en sele for ikke så længe siden?
Der var en årsag til at jeg søgte den – nemlig det faktum at Alfred alt for ofte bliver utålmodig i hans klapvogn. Han vil simpelthen OP! Og med hans 11 kilo, er det jo ikke et fnug vi taler om. Nej, vi er mere ovre i ‘min arm falder snart af’ kategorien.
Jeg havde desuden fået den anbefalet af flere, og det kan jeg sgu godt forstå.
Den er intet mindre end fantastisk!!
Hvor jeg før bar Alfred som ren dødvægt på mine skuldre, har jeg nu båret al vægt på mine hofter.
Jeg har hardcore testet Manducaen, for at se hvor meget der skal til, før jeg får ondt i ryggen.
Den seneste uge har jeg på 3 dage, af 3 timer ad gangen haft ham i selen. Han har både sovet og været vågen. Og hvor jeg før fik ondt efter 30 minutter (i en Babybjörn) mærker jeg først en ømhed efter de 3 timer.
Den er intet mindre end fantastisk og jeg fortryder ikke et sekund at jeg holdt fast i valget af præcis dén model.
Jeg har desuden også haft ham på ryggen. Her skal jeg dog være ærlig og sige, at det ikke er nær så komfortabelt i længden. Jeg gik omkring 3 km med ham bagpå, og for mig er det kun til de kortere ture, han kommer til at sidde bagpå.
Selve selen er nem at indstille og jeg fik også en grundig demonstration i butikken da jeg hentede den.
Jeg bestilte selen på Purebaby.dk og sparede dermed portoen, fordi jeg kunne vælge at hente den i en af deres to forretninger. Det er en dejlig service.
Hvis I netop står og mangler en god bæresele til dit barn, eller måske der endda er nogle gravide til stede, så har Purebaby været så rare at hooke mig op med en rabatkode til jer! Lige nu, og weekenden ud, kan I få 20 % rabat på deres Manduca bæreseler!
I skal blot benytte koden NB42.

20131024-215134.jpg

20131024-215146.jpg

6 kommentarer

  • Louise

    Hej Lortemor 🙂

    Tak for en rigtig sjov, hyggelig og underholdende blog!
    Jeg er selv gravid og på udkig efter en god bæresele, så hvor er det dejligt med sådan et indlæg 🙂 Det lyder som om en Manduca er et godt valg, men kan man vende den lillle, så det er muligt at kigge ud? Altså så den lille sidder på din mave med ansigtet fremad?

    Hilsen
    Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Nej, desværre 🙁 men han kan sidde på min hofte så han kigge frem. Hele Manduca konceptet går nemlig på at de ikke skal udsættes frontalt for den store og vilde verden. Det tager jeg nu lidt let på, men det får han så rigeligt af i sin klapvogn. Den vender nemlig ud ad.

      Tillykke med din graviditet!!! Og jeg kan kun anbefale denne sele, især til de helt små og endda også til mor! Jeg har haft to andre bæreseler, og denne her er simpelthen så god 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Andrea

      Blot til info.
      Har jeg læst mig frem til at grunden til de ikke kan vende med ansigtet fremad er fordi det i så fald vil belaste deres hofter som ikke er færdig udviklet i nu. Hvis baby sad men ansigtet mod verden vil dets ben “dingle” frit med benets fulde vægt. Men med denne bæresele er den bygget sådan så låret får støtte og her med ikke lader benende dingle med deres fulde vægt 😉 Håber det giver mening.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro

    Manduca eller Ergobaby. jeg brugte år og dag på at researche og det var de to, der blev bedst anmeldt. Hands down. Vi har en Manduca, vi købte på dba.dk og er meget glade for den! Anbefaling herfra også!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Fantastisk – tusind tak 🙂 Så bliver det en Manduca eller Ergobaby. Det vigtigste er jo at baby sidder godt og at mor kan holde ud at bære 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stine elise

    Jeg kan også varmt anbefale manduca, min søn er snart 4 år (men heldigvis let) og han er stadig til at holde ud at bære i den.

    Vi har testet den grundigt, da vi har køer, og når de skal flyttes er det ikke sikkert at en så lille en dreng går selv (hvis de bliver gale og vender om er han ikke stor nok til at læse dem og komme af vejen -det plejer de nu ikke at gøre, men tænk nu hvis…). Derfor kan jeg garantere at den er god, for godt nok har jeg sommetider været træt og øm efter at have båret ham, men så har jeg også haft løbet op og ned af bakker og båret ham hele formiddagen, mens han har kastet sig rundt deromme for at følge bedst muligt med 🙂

    Så også min varmeste anbefaling…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI KOMMER IKKE UDENOM DET!