Mandag, skide mandaaaaag....

Yndigheder til under 250 penge.

Greetings fra sygelejet! Min forårsforkølelse har overmandet mig, og den har desuden udvidet sit repertoire med tynd mave og kvalme og opkast. For helvede da!

Jeg HADER kvalme. Man kan gøre meget ved mig, men kvalme får mig helt ned.

Jeg beder til, at det ikke er noget omgangssyge vi har gang i, for synes at husstanden er ramt nok i forvejen. Alfred er netop ved at ligne sig selv igen, trods børnesår, lussingesyge og øjenbetændelse. Kunne være fedt, hvis han ikke skulle til at have bræksyge som rosinen i pølseenden. Det fortjener han sgu ikke, den lille.

Noget helt andet er, at Bøffen (igen) er ved at vokse ud af en tøjstørrelse. Mega øv! Så nu skal vi igen til at købe nyt til ham. Vi har købt lidt forskelligt i H&M, og jeg har en tur til den lokale Mødrehjælpen i tankerne. Derudover skal jeg have købt et par sommerdragter til ham. Har støvet lidt sider igennem, og kan se, at sidste års favoritter igen er at finde, til samme pris og med nye fine print.

Jeg ÆÆÆÆlsker Krutter – fine print, god holdbarhed og perfekt pasform til Alfreds lange overkrop. Pludselig sad jeg også og kiggede på små fine kjoler. Why? Aner det ikke. Måske fordi jeg synes de er så yndige. Og fordi jeg har skrevet mig op til at få en pige en dag.

Indtil det sker, så se lige hvad jeg synes er über øøøøndigt! Det hele, på nær den første finhed fra WHEAT koster under 200 kr.

WHEATWHEAT  og Noa Noa Miniature (findes også i rød)

foto-47

 

Krutter sommerdragt med flamingoer HER, Krutter sommerdragt med biler HER, Krutter sommerdragt i lilla HER

 

foto-47

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag, skide mandaaaaag....