Weekend-arbejde!

Mandag, skide mandaaaaag….

Den er alligevel ikke så shitty når først man får taget hul på den, vel?

De første mange timer af en mandag, er for mig TOTAL uoverkommelige. Min første indskydelse er at pjække – men så slår tanken mig, at man jo for fanden ikke kan pjække fra det faktum at man har et barn. Det kan godt være at man kan sende en SMS til chefen, om hvor skidt man har det – men der er stadig en lille bitte detalje, som man ikke kan trylle væk med en sygemelding. PIS!!!!

Nå, men det viser sig, at man efter klokken 6:00 også er en del mere realistisk – og at dagen er en del mere overkommelig efter Ramasjang er stået op.

Og da jeg vækkede kæresten klokken 4 i morges, der havde jeg nærmest planlagt mit eget selvmord – bare for at få lov at strække min lækre weekend lidt længere. Da han var stået op, og jeg havde lagt mig ved siden af Alfred og slet ikke kunne sove, så stod jeg op – ja! Klokken fucking 5:00. Og da Tykke Bøf vågnede, der lå jeg klar i sengen, med varm mælk og omsorg. Det var pisse hyggeligt, og vi drak varm mælk og sang ‘Spørge Jørgen’ mere end én gang. Og så stod vi op.

Velvidende om, at han skulle afleveres tidligt, så hyggede vi max med Duplo, musik og sang. Og da klokken nærmede sig 7, så gik vi mod vuggeren i højt humør.

På vejen mødte vi en vinduespudser med egen kran – nok det FEDESTE i verden for én på 16 måneder. Hvilket maskineri!!!

Og så sang vi os ellers ned til vuggeren, mens vi kiggede på fugle og pegede på busser og biler. SÅ hyggeligt!

Da Bøffen var afleveret, skyndte jeg mig hjem og få en times søvn inden arbejde.

Selvom jeg elsker at aflevere Alfred tidligt, så ville jeg da hellere, at jeg selv kunne sove til når han vågner. Så er det ikke en nødvendighed at jeg når hjem og tager mig en lur bagefter. Men indtil det sker, så fungerer det som et godt alternativ.

Det er altid lidt tungt at vende tilbage på job efter en weekend. Kan høre på de andre, at deres weekender er fyldt med fester, afslapning og lækker nattesøvn. Og selvom min weekend var uden barn og mand, så var der ikke meget fest og farver over den, after all.

Skal hilse fra Alfred og sige, at han ikke har glemt jer – hans indlæg er på vej. Han har bare haft travlt med at have børnesår, lussingesyge og øjenbetændelse. Sådan kan det jo gå!

Og så har Henriette Hansen vundet en udendørs Sansegynge!! Sender dig en mail ASAP!

foto-47 foto-48 foto-47

 

3 kommentarer

  • Her er jeg på barsel så mandag er OGSÅ luksus. Har lykkelig glemt tidlige opvågninger, og morgen travlhed! Men jeres mandag lød nu rar trods den tidlige start! Synes det er nogle dejlige indlæg du har sprøjtet ud over de sidste dage 🙂 Deeeejlig blog!
    Kh blondinemor.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh mand, jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg med Chris fra Chokoladefabrikken-stemme har sagt til mig selv: cheeeeef chef chef, jeg har brug for en fridag med fuld løn idag! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk blog! Hvorfor har jeg ikke fundet den før!? Elsker dit uhøjtidelige sprog! Er selv førstegangsmor og blogger lidt om det – tag et kig hvis du vil 🙂
    Skriver pt mest om mad til os og vidunderet og tester lidt legetøj og udstyr ind imellem 🙂
    Keep it up – du har en ny følger 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-arbejde!