3, 2, 1 - MADPLAN!

Er det ikke snart mandag?

Sådan har jeg det for tiden. Måske fordi der har været tryk på hele sidste uge! Søndag aften ser jeg frem til mandag, og en åben vuggestue!

Alfred’s far skulle ud i landet og lave Danmarks Indsamling – hvilket betød at han skulle afsted tirsdag morgen, og først kom hjem igen fredag aften. Traditionen tro, så fik Alfred bræk-syge mandag aften. Han er god på den måde. Altid når hans far er væk.

Fik selskab af Alfred’s farmor tirsdag, og hun blev helt til søndag, og var en kæmpe hjælp hele ugen. Alfred’s opkast fik selskab af vennen tyndskid og de to legede lystigt indtil fredag, dog ikke så voldsomt, men de var der! Og nogen (mig) skulle jo for helvede til CIFF-KIDS, og havde regnet med at han skulle være i vuggestue og at jeg kunne tage afsted uden dårlig samvittighed. Han blev hjemme sammen med farmor, og jeg var afsted i nogle timer både torsdag og fredag.

Gider I overhovedet at se og høre mere om modeugen til børn? For har jo kameraet fuld af billeder fra de to dage, men flere blogs har jo allerede skrevet om det! Jeg regner med at lave lidt til næste efterår, da det jo ikke er kollektioner man kan få hænderne i nu, alligevel. Men gider I se billeder af bloggere og modeshows på Lortemor.com? Billede nummer 5 i dette indlæg (som i øvrigt er lånt hos Lisbeth) viser primært hvad jeg mener. Bloggere der tager billeder af andre bloggere osv. Er det spændende, haha??

Anyways…. Torsdag morgen gik turen forbi ArtRebels HQ for at kigge på den kollektion de har lavet i samarbejde med IKEA. Hold nu fast det så godt ud. Jeg har været så dygtig at tage en masse billeder, som desværre ikke var blevet gemt på mit memory card – FLOT. Men brug linket, og kig nærmere på kollektionen. Den er nok så småt ved at være udsolgt, men jeg synes faktisk at den er værd at nævne stadigvæk. For mig at se, så har de med kollektionen her, vist hvor let det er at lave DIY på helt simple møbler, og dermed gøre dem til deres helt egne.

Og pssssst, så hørte jeg rygter om, at det ikke er sidste gang IKEA laver disse limited edition kollektioner!ikea-brakig-3-700x4661126709foto-42dumme bloggere

Skriv en kommentar

  • Ikke snart mandag? Jeg synes, at det er mandag hele tiden i øjeblikket! Eller måske mest bare “mandags mood”… Men hyggeligt at se dig “rigtigt” i torsdag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha et fint billede!! Meget apropos har jeg også nogle fiiiiiine billeder af dig. Måske skulle de alligevel flashes nu du selv bringer emnet op.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Synes det er en fed ide, at vente til kollektionerne er aktuelle med at vise billeder 🙂 Lige pt. er det stort set de samme billeder fra CIFF man ser på alle blogs og instagram (med meget få undtagelser).
    Og tag så lige et alvorsord med din dejlige knægt – han må kunne time opkast og tyndskid lidt bedre fremadrettet 😉
    God dag (og uge for den sags skyld) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

    Vil også hellere vente til det bliver aktuelt med de kollektioner. Er lidt fed up med de samme billeder über alles på diverse sociale medier ;o)

    Og hvorfor er det lige at ungerne ALTID smider sygdomskortet når det passer elendigt ind i resten af familiens planer…. ??? Kender det kun ALT for godt …

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Ja, vent gerne med de billeder der – er ret træt af modeuge-billeder 😉

    Håber, mandagen var god ved dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Enig med ovenstående, synes også godt du kan vente med at flashe kollektionerne til vi nærmer os udgivelsen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Bedre sent end aldrig, jeg kommenterer, men venter gerne på de der CIFF billeder, springer over indlæggene, når det alligevel er noget, der ikke kan fås foreløbig, og det lidt er det samme der gr igen og igen. Så hellere lidt bræk og bæ indlæg! (håber den lille fyr lærer noget med timing ;-), men det plejer min egen heller ikke at være så optaget af …)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3, 2, 1 - MADPLAN!