Er det ikke snart mandag?

Jinxede lige det med den mandag. Sorry.

Ville sådan ønske at jeg lige havde et af de der super fede indlæg i ærmet. Men vi er godt nok trætte for tiden. Og det bliver ikke til ret meget, andet end de daglige rutiner; vågn op  bliv vækket med et skrig, morgenmad, tøj på og måske lidt leg, før turen går mod vuggestuen.

Min kæreste er ude af døren kl. 04.30 – så hele morgenrutinen er min alene. Lad os bare sige, at de nye mødetider er noget vi alle skal vænne os til. I nat var ret slem, og Alfred vågnede 5 gange mellem 22-04, to gange ville han have mad – de andre gange lavede han en scene over en tabt sut. Oh the horror. Og der ligger endda 4-5 sutter i hans seng, for sommetider lykkes det ham nemlig at lokalisere en selv, inden helvede bryder løs i tremmesengen.

Han er begyndt at sove alene på sit eget værelse og jeg håber, at i nat var en undtagelse. De resterende af ugens nætter har nemlig været ok. Dog får han stadig mad om natten, men falder som regel i søvn selv bagefter og så er det altså ingen sag lige at lave en flaske til ham. Kan næsten gøre det i søvne.

Desværre er farmand en del kvæstet når han har fri, faktisk er han bare helt smadret. Og det er forståeligt nok. Han har aldrig kunnet trives særlig godt med den slags mødetider. Derfor har vi også verdens største vasketøjsbunke (se udsnit på billede), rod overalt i hjemmet og ingen af os har flere rene sokker. Så jvf. indlægget sidst, så glæder jeg mig helt enormt til det er weekend nu!!

Lover at jeg aldrig mere ønsker mig mandag igen. Mandag sucks. Det eneste gode ved den er, at vuggestuen holder åbent igen.

Fyi; det går så PISSE godt med Dutten dernede. Han elsker sine pædagoger og er rigtig glad for stedet. Så kan jeg ikke ønske mig mere på hans og vores egne vegne, når det kommer til den del af vores hverdag <3foto-42

 

Skriv en kommentar

  • Mette med Arthur

    http://www.vask.nu – måske I kan få en kommunal anvisning? Det er da det mindste Københavns kommune kunne tilbyde småbørnsfamilier 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Åh hvor kender det med, at man glæder sig til hverdagen, for så er vuggestuen åben..!! Herhjemme har vi også en dreng på 11 mdr, som også sover dårligt om natten. Det har så resulteret i, at han nu står op 04.37 hver dag, i snart 2 uger… Zzzzzz!!!!!! Jeg er så “heldig” at jeg stadig har barsel, men er nu gået igang med at skrive bachelor – og det er virkelig ikke let, når man render rundt som en zombie. Min søn havde slæbt sig en god omgang roskildesyge med sig hjem fra vuggeren, for et par uger siden.. Når sådan noget sker og man alle bliver dødsyge, så tænker man virkelig kun på at dø!! Det er max hårdt med sygdom og små børn! Puha hvor man dog bliver så meget klogere, efter man har fået børn… Og også en smule bitter 😉 de veninder jeg har, som ikke har børn – de aner jo ikke hvad de snakker om! Jeg elsker simpelthen dit univers; er glad for at jeg ikke er den eneste som over elsker verdens sødeste lille idiot 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lena

      Janne… vi har også prøvet 04.37 på den alder…. LOVER DIG…det ER en fase – som virker meget lang, men kun er, når man i søvn tåger prøver at tælle efter, forholdsvis kort. Var det i hvert fald hos os, så krydser fingre for jer ;o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Kære Lortemor,

    Tak for dine ærlige indlæg!

    Jeg tillader mig lige at være hende de skrappe læser der kommer med et råd (sorry, jeg ved godt at du ikke spørger!)

    Men! Jeg har to små unger. Ingen af dem har sovet godt om natten og jeg kan virkelig godt nikke genkendende til dine beskrivelser af hvor smadret man er! Inden vi fik lillesøster, svor jeg at jeg ikke ville lade hende sove ligeså dårligt- som om man har et valg:/. Anyway, det eneste råd jeg vil give dig er!:- drop maden om natten! Ja, han er sulten. men det er fordi at han har vænnet sig til at spise om natten. Og derfor spiser han også mindre om dagen. Det skal ændres. Mælk er fuldt af mælkesukker, maven rumler og rumsterer og dette kan være med til at holde ham mere vågen. Børn over 8 mdr behøver ikke mad om natten (og ja han er sulten, men det er vanesag). Tro på mig;). Det tager max et par dage.. Lover det!,

    Hvad jeg så ikke kan love er at han sover bedre, men måske er der en opvågning eller 2 mindre. Og det hjælper vel også lidt..

    Og undskyld igen. jeg ved godt at du ikke beder om råd og at alle har en mening om hvad der er bedst. Jeg føler bare med dig og fordi jeg har været der før, så ved jeg også hvordan det man har det og hvor svært der er at ændre “det der virker”. Havde bare brug for at sige det og nu klapper jeg kaje;)

    Pøjpøj

    Vi sover iøvrigt næsten nu.. Startede i to- årsaldernen med den største og lillesøster på 1.5 venter vi stadig på..;)

    Klem og du gør det godt!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      I KNOW! Vi tager lige lidt tilløb….. Rygrad, du ved? Den er ikke så stærk kl. 4 om natten!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Må lige kommentere endnu en gang, Men åh, kender bare det der, og især den manglende ryggrad kl 3.58, hvorfor er du den eneste blogger, der sætter ord på det? 🙂 Inden jeg selv går i seng, så er planen helt klar (efter at have konsulteret netsundhedsplejersken Helen), han skal IKKE ind og sove hos os før kl. 5 tidligst, meeeen, der kl. 3.58, når han råber lidt (længe føles det som om), så ender han alligevel derinde. Og seriøst, nogle gange kan jeg ikke huske, jeg har båret ham derind (men siden min kæreste ikke var hjemme må det jo have været mig …)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej fuck! Det fortsætter simpelthen det der natteroderi?! Øv!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det ikke snart mandag?