LORTEMOR VAR PISSE SUR GRAVID.

KAN VI IKKE LIGE SPREDE BUDSKABET?

Når jeg går i seng om aftenen, har jeg skiftet bøger ud med Blogsbjerg.
Og det er både godt og skidt, at jeg er så pisse træt, at jeg kun lige når to-tre indlæg. Godt fordi, at jeg så kan trække læsningen over flere aftener. Skidt fordi, at jeg ikke kan vente med at læse det næste. Har nemlig ikke læst med de første par år.

Og i aftes faldt jeg over dette indlæg og jeg vil gerne have spredt budskabet ud.

For jeg er ved at sprænges hver gang jeg selv står i situationen. Både som privatperson, men også i min tidligere slavetid som kassekælling i H&M.

Hvis I vidste hvor mange gange jeg har måttet opdrage voksne kvinder i ‘kø-kultur’ og ‘tre kasser, EEN KØ’ og brugt sætningen ‘Undskyld, jeg tror vist at der var andre FØR DIG’… Det kan ikke tælles i hånden, hvor mange der på en time, kiggede skuldertrækkende på den lange kø, i mens de tænkte ‘hvorfor gider alle de dumme mennesker stå i kø til een kasse, når der er tre kasser åbne’?

Fat det nu, pikhoveder. Den der har stået der før dig, kommer også før dig.

Men som privatperson bliver jeg desværre trynet gang på gang. Er typen der tror på det bedste i folk. Og bliver helt grædefærdig, når andre mennesker røvpuler mig. Og jeg bliver helt konfliktsky og chokeret, og får aldrig sagt fra eller krævet min ret.

Eller… Det var før i tiden. Nu har jeg nemlig en barnevogn på slæb. Og den er temmelig svær at snyde udenom. Og svær at overse. Og den fungerer faktisk glimrende, til at køre over tæer, og til at manøvrerer ind i folk, der tror de er kløgtigere og hurtigere end mig.

De damer. Lov mig lige, at I IKKE er sådan nogle, der snyder foran i køen?

Hov! Glemmer helt at nævne konceptet ‘vi åbner i kasse 2’

Dén hvor personen aaaaaaller bagest i køen løber, og dermed snyder foran de 20 mennesker, der stod og ventede?

Som jeg plejer at sige det. Karma klarer den. Karma klarer den….

Skriv en kommentar

  • ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH GUD; hvor er jeg glad for, du skrev dette og ikke jeg. Det kan i den grad pisse mig af, når folk springer over i køen…eller bruger deres børn som undskyldning. “Jeg har jo barn med!!!” “Ja, din idiot, og jeg har to siddende ude i cyklen!”
    Så sent som i fredags i Zoo, hvor min meget velopdragne søn på 4 – hvertfald velopdragen lige når der tales om køkultur – stod i kø, for at prøve noget, og en mor og hendes barn på samme alder gik ind foran ham. Jamen godt så, er det også på den måde, jeg skal behandle dit barn?!
    Glæd dig til I skal til at benytte børneteater; det er et cirkus i sig selv. Voksne, der skal sidde helt rigtigt, så de kan se noget. “Jeps, ingen voksne foran mig, selvom jeg er 1.90 høj. Nå, sidder der et barn bagved? Jeg SKAL altså se noget OG lille lort, vil ikke se teater, hvis jeg ikke sidder lige ved siden af!”
    Godt så! så må lille lort på skødet, og du rykker bare op på voksen-rækkerne.

    Puha; blir’ nærmest gal, bare jeg skriver det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • eskyum

    Folk der snyder foran i køen skulle have stokkeprygl og kølhales!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Hansen

    Jeg kan igen tilslutte mig din mening!! Er absolut tilhænger af køkultur…. -Man er da dummere end vådt bølgepap hvis ikke man fatter og respekterer det! Jovist kan jeg have mine gode dage og tilbyde en enkelt at komme foran mig hvis jeg har fyldt en vogn med hele næste uges tænkelige mad-indtag (hvilket kan snige sig op på ret så meget) og de kun har et par småting, og før i tiden turde jeg ikke sige et kvæk hvis der sneg sig en gammel (hvorfor er det altid dem) kælling (undskyld….. -ej ik’ alligevel) foran i køen, men NU finder jeg mig ikke i det mere. Det er som om at 30 års opsparet indebrændthed kommer til udtryk ret hurtigt hvis jeg oplever den form for respektløshed.
    Deres tid er ikke mere kostbar end min!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LORTEMOR VAR PISSE SUR GRAVID.