MIND MIG LIGE OM...

DE KAN VÆRE SÅ SØDE..

… Og så kan de også være en rigtig, rigtig stor udfordring.

Og jeg vil være så fræk at påstå, at det er de færreste forældre der har undgået at råbe ‘Hoooooorld nu kææææft’ til sit barn. Hvorefter barnet holder mund. I cirka 1 1/2 sekund, hvorefter gråden bare eskalerer og så er helvede løs.

Sådan havde vi det lidt i går. Alfred sprang sin formiddagslur over. Og sin middagslur også. Og da klokken var 14, havde jeg ikke længere et barn, men en flitsbue med indbygget sirene og små fægtende arme.

Skulle mødes med min veninde, og måtte kaste mig ud ad døren, uden mascara, i noget helt forkert tøj og i alt for kolde sko. Og naturligvis, da vi møder hende, er Alfred verdens sødeste lille baby i sin klapvogn. Og min veninde dåner og synes bare han er sød.

And I was like ….’Njaaaaah, hvis han havde været en hamster, så var vi nok nået til det tidspunkt i vores forhold, hvor man pakker den ind i et viskestykke og slår den mod væggen indtil der er helt stille.’

Nu må dyre-elskere ikke himle over dette citat. Jeg har ikke noget hamster, og har heller aldrig aflivet nogen på den måde.

Åh. De kan få én træt mor ned med nakken, de små kræ.

Heldigvis er det sådan, at man hverken kan være træt af dem ret lang tid ad gangen. For de er jo ret fantastiske f.eks sådan her:

20131001-100737.jpg

Har I nogensinde sagt noget grimt til jeres børn?

Skriv en kommentar

  • Ja så sent som i går aftens røg det ud af munden til Aya “Lad nu vær’ med at opføre dig som sådan en kælling!”. “Jeg er IKKE en Kenneth mor!” “Nej, det var også noget vrøvl, at mor sagde at du var Kenneth, for det er jo ham den søde pædagog i børnehaven…”
    Det var ikke helt smart, men hun var sgu en kælling!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Haha, elsker når de bare hører noget helt andet – og noget mere stuerent end hvad der egentlig blev sagt 🙂

      Kenneth, det grinte jeg altså meget af!!! LOOOOOOOL.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    Om jeg har? Flere gange end min samvittighed tillader – og nok gange til at jeg føler mig som en virkelig dårlig mor 🙁

    Jeg har kaldt T for en skiderik – det er okay, og en skid når jeg ikke er gal på ham, men synes han er sød og bare ikke lige lytter efter mig – Dream on, drengen er 9 mdr!
    Jeg har kaldt T for en Lorteunge der ryger i skraldespanden, de dage hvor han har skreget en dag væk, og jeg ikke aner hvordan jeg skal komme gennem dagen, fordi han er så gal hele tiden :S

    Men de fleste dage er han min elskede trut, elskling og prutfis! Men nøj hvor jeg kan relatere, tror T og Alfred kunne være nogle tornadoer sammen 😉

    – Maj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      De ER bare nogle lorteunger, altså. I hvert faldt én gang om dagen 🙂 Og indtil de fatter hvad man siger, begynder at gentage det eller selv kalder andre for det – så har vi frit slag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jep! Mange gange! Så sent som i morges spurgte jeg min ældste søn på 3, om vi ikke skulle smide lillebror (3 mdr) i skraldespanden, fordi han havde hylet hele vejen ned til børnehaven (20 min)
    Storebror var heldigvis mere fornuftig end mor her og sagde “nej det må man ikke”…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Haha, der blev du lige sat på plads af en 3-årig, hva? Hahahahha 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

    Kan sagtens relatere til din frustration.

    Har maaaaange gange [enter dårlig samvittighed] bedt F. om at holde sin kæft. Har også en gang snakket i telefon med manden og erklæret at jeg var ca. 3 sekunders gråd fra at kyle ham ud af vinduet – han kom lynhurtigt hjem.

    Når han er sød, er han en mussefis og i morges blev han til en fisseskid *hov* Heldigvis er han kun 9 mdr., så han fatter ikke en dyt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Hahahahahhaha 🙂 Fisseskid! Den er også bare god!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrissen

      Hov, han er sQ da ikke 9 mdr., men snart 11 mdr. – hvem har stjålet tiden!?! Da jeg fortalte om manden om din ‘stådreng’ episode, mindede han mig forresten om at vi vist engang fik kaldt ham ‘Sutte-Futte’ *ups* 😀 Håber så meget at det ikke bliver et navn han går under som voksen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså jeg håber virkelig at min yngste datter ikke husker det, men hun er da adskillige gange blevet truet med at komme på børnehjem. Vi har været MEGA presset, grundet at hun snildt kunne vågne 30 gange om natten, og så var det stadig morgen kl. 4.38

    Men uanset hvad – så er de to prinsesser mine skattepiger, prutbananer, skrigehals og mange andre skøre ord.

    Hjemme hos os er fordelingen klar hvis du spørger den 4 årige – Mor hedder: Skattepige prinsesse og far hedder Jan

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Åh, det lyder også vildt hårdt! Havde nok overvejet det med hamsteren lidt længere, hvis det var mig 🙂 Men dejlige kælenavne i kører derhjemme nu 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • E var ikke mere end et par uger, da jeg kom til at kalde ham en lille idiot. Jeg kan ikke engang længere huske, hvad han gjorde, men det var sikkert noget åndssvagt, som førte til skrig og skrål…

    //Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Men når de er et par uger, så er de jo også nogle mærkelig små skabninger/idioter om man vil. De kan jo ikke rigtig noget. Udover at hyle, skide og æde!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne H

    Oh yes..
    Nor var vel godt tre uger første gang: ” så hold da forhelvede kæft”. Lille lort og forbandede abeunge er også røget over mine læber. Og der er også blevet truet med, at blive sendt til stor skrald. Ungen et 5 mdr hvad kan det ikke nå, at blive til

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg kommenterer ellers aldrig (skal nok blive bedre til det ;-)) men den her fik mig til at grine og nikke genkendende. Stjernepsykopat er brugt mere end en gang – mest når vi har været alene og ikke for højt så nogen kunne høre det… Men altså, det er ikke skudt helt ved siden af nogle gange 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh hell yes! Det minder mig om et indlæg, jeg engang skrev på politiken, da Johanne var 5 måneder;

    http://politiken.dk/debat/laeserbreve/ECE1559474/man-er-sgu-ikke-en-daarlig-mor-bare-fordi-man-ikke-altid-elsker-sit-barn-lige-hoejt/

    Nu hvor hun er blevet ældre (2 år d. 11/10) og forstår (OG gentager) alting, så bliver hun mest kaldt ting inde i mit hoved. Men det er sgu også nogle ikkesåpæneting. Børn er nogle møgunger! Og det må man sgu gerne sige højt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    “Hold nu op, du er simpelthen så grim, når du skriger sådan der”.

    “Jeg MAAAAAAAAGTER dig ikke”.

    “Nu lukker du fandme”.

    Jeg huskede heldigvis også

    “Jeg elsker dig”

    “Undskyld”

    “Mor er bare liiiidt træt”

    “Ja, mor er dum, enig”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg har ingen børn endnu – men er ganske sikker på, at der kommer til at slippe en sætning eller to ud af den upolitisk korrekte slags. Bare børnene i børnehaven, kunne være på vippen til at få en usmart kommentar med, men nåede det ikke i min vikartid 😉
    Og forresten: Hold op, et skønt billede altså.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    He, he nu kender du jo mit sure røvhul af et barn ganske godt, så du ved jo at han af og til faktisk fortjerner den betegnelse. For det er det jeg kalder ham en gang i mellem: sure røvhul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grinte så meget da jeg nåede til afsnittet om hamsteren.. Har læst indlægget 3 gange nu, kunne slet ikke lade vær’!
    – Passer selv unger meget tit, og da de var mindre røg der altså også et par grimme ord over disken. Men nu hvor de er større, skal jeg da lige love for at det kommer tilbage til en med 200 i timen, slam!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Hvor er det da befriende at læse din blog, grinede så meget over hamsteraflivningen. Jeg har adskillige gange truet med at kaste mit barn ud foran bussen – vi har nemlig ikke længere nogen altan. Blev mor for tredje gang for et par måneder siden, og jeg kan afsløre at erfaring har hjulpet, men der er stadig de desperate øjeblikke når ungen bare ikke fatter at man gør det der er bedst for ham/hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte

    Åh hvor et fantastisk indlæg!! Specielt hamster-delen var kamp sjov og er blevet læst op for manden. Han gav i øvrigt samme kommentar fra sig, som når jeg siger at jeg har lyst til at kaste L i skraldespanden for hun er jo tydeligvis i stykker!

    Tror bare ikke mænd fatter vores desperation efter 12 stive timer med et umuligt afkom!

    Sætning der ikke skal gentages: “Er du en lille guffert?” Øh, say what? Vi finder lige nogle mere sobre udtryk. Godt ungen kun er 8 uger!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Først TAK for den mest ærlige og humoristiske blog EVER! Det er sgu da rart med én, der endelig tør sige de ting, som vi allesammen tænker!

    Min datter på 9 måneder er én gang blevet kaldt luderbarn. Hvor fanden kom det fra – og siger det egentligt ikke lidt mere om mig som mor, end om barnet? Og den er måske også lige grov nok. Nå, men “hold kæft”, “nu kaster jeg dig snart ud af vinduet” og “sov nu for helvede, hvad er der galt med dig” er også blevet brugt én gang eller to. For meget. Heldigvis går der længere og længere tid mellem de halv-psykotiske udbrud jeg som mor kan få og de fleste dage er hun jo bare det smukkeste og dejligste barn på den her jord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Hej Sandra 🙂 Selv tak da! Luderbarn slår rekorden, det er sgu da et udbrud der vil noget! Men mon ikke hun havde fortjent det? De kan være nogle rigtige ludere, de små.

      Men så tager de så også revanche – for de kan også være det mest guddommelige ever 🙂

      Velkommen til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIND MIG LIGE OM...