Mig og mere.

Vind 5.000,- til WOLFORD – anyone?

På et tidspunkt sidste år, blev jeg konfronteret med synet af 8-9 par slidte og ødelagte strømpebukser. Alle par havde det til fælles, at de var hullede og godt nussede. Og så havde de det til fælles også, at de havde været billige.

På en måde var det ok at de sang på sidste vers, jeg havde jo brugt dem op til flere gange hver især. Men når jeg lagde prisen sammen for de 8-9 par, så var det da ikke en særlig økonomisk løsning at blive ved med at købe billigt. Især ikke når det så betød, at jeg måtte købe nye igen og igen, efter blot en håndfuld gange i brug.

Jeg havde før stiftet bekendtskab med Wolford. Mest på den måde at jeg havde drømt om at blive rig, og rent faktisk investere i både undertøj og strømper derfra… Men så gik det op for mig, at det jo gav bedre mening at købe et eller to par hos Wolford, som jo efter sigende rimer på kvalitet, fremfor 9 par fra H&M – det ville i sidste ende betale sig i længden.

Tror ikke jeg er den eneste, der efter at have investeret i strømper fra Wolford, kan skrive under på at det er pengene værd?

Jeg har fået muligheden for at dele denne konkurrence med jer herinde – efter jeg så den køre på en modeblog. Og så skyndte jeg mig at kontakte Bloggers Delight og råbe højt om, at mommys da klart gerne vil have muligheden for at forkæle sig selv med for 5.000,- lækkerier fra Wolford. Som i øvrigt også laver det flotteste undertøj!

For at deltage i lodtrækningen, skal man skrive sig op til deres nyhedsbrev – hvor du samtidig kan informere dem om din fødselsdato, hvorpå du modtager en lille overraskelse på dagen. Ikke spor ringe.

Jeg har allerede tilmeldt mig!

Obs! Indlægget er på en måde sponsoreret, idet jeg modtager betaling for sign ups. Men altså.. Wolford ER godt. Så giver gerne reklame og kører konkurrencen for at dele den med jer.

800x400_Wolford

 

 

6 kommentarer

  • Jane Rønsted Tvede

    wow den konkurrence med et gavekort ville være kanon lækkert at vinde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den hopper jeg på! Har ikke prøvet mærket før og har kun hørt godt. Og det at du får penge for sign ups, er et plus 🙂 Måske jeg skulle lokke Rune til at skrive sig op også? Det kunne være, han gik hen og blev inspireret til en gave 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Hvor lækkert det ville være et vinde et gavekort dertil. Efter jeg selv blev mor blev strømpebukser nedprioriteret. Hvilket jeg også har erfaret er pæn dumt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Deltager også!
    Har det dog lidt svært med den slags, for hvornår trækker de en vinder? Det står der intet om? Er det gentagne gange, f.eks. en gang om måneden eller? Hmm… Men nye, lækre strømpebukser er jo altid godt!

    Forresten, så synes jeg, at skriften på din blog kan være lidt svær at læse fordi farven er lidt lys i forhold til baggrunden. Ved ikke om jeg er den eneste, men ville lige sige det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Normalt ville jeg springe sådan noget her over, men hatten af for din ærlighed – at du skriver, at du får penge pr. Person der skriver sig op. Det gjorde at jeg skrev mig op 😉 hvorfor ikke hjælpe dig med lidt mønt i kassen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Done! Jeg er også vild med deres strømper. Jeg kom dog til at købe et par med “opstrammende” funktion sidst og de er lidt irriterende. De ruller sammen i livet. Men det er nok bare mig, der ikke bryder mig om at blive “opstrammet” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og mere.