Hvor meget er vores børn, vores?

Mor er rasende!

Der findes to personer i hele verden, som kan få mit pis til koge helt over. Sådan på ‘pasta opkog for fuld skrue, hvor lortet sprutter ud over siderne på gryden og fucker hele komfuret op’ måden. Og det er mine to drenge.

De kan ramme knapper jeg ikke vidste jeg havde. Og de kan gøre mig så indædt rasende, at der ikke findes nok døre i hele verden, man kan smække – nok vægge man kan hamre sin hånd ind i – nok bandeord, der kan sætte ord på det raseri der koger over indeni mit hoved.

Nogle gange minder – aj okay – de minder altid om hinanden. De minder så meget om hinanden, de to. Ofte tænker jeg, at hvis man kunne få et barn med sig selv, udelukkende baseret på egne gener – så er Alfred Svennes barn. Ikke mit.

Jeg blander ofte deres navne sammen. Især fordi de begge kan hyle mig helt ud af den. Hvis Alfred er ekstra åndssvag, så er jeg nogle gange kommet til at råbe ‘NOOO STOOOOORPPER DU, SVENNE’! Eller ‘SVENNE! LAD SÅ VÆR MED AT SMIDE MED DEN TRAKTOR’! Hvorefter Alfred bare fortsætter, og nok ikke forstår hvorfor jeg skælder ud på far.

Og når jeg skal vække Svenne – aka den sværeste i verden at vække – så råber jeg og rusker i ham: ‘ALFRED FOR HELVEDE, VÅGN NU OOOOOP’!

De to drenge er min største kærlighed. Mine bylder i røven og min helt specielle samling af idioter, røvhuller samt roden til evig irritation og en evig, EVIG position, som hende der er i undertal. Jeg kan intet stille op mod de to. Blot håbe på, at jeg en dag får lov at få en pige, så vi kan udligne det mindretal jeg ellers vil komme til at befinde mig i, resten af mit liv.

20140904-143801-52681534.jpg

10 kommentarer

  • Louise Overgaard

    Nu har jeg en lille fars pige, som giver mig absolut lige så mange grå hår som sin far og er en tro kopi af daddy. Så jeg ønsker mig en mors dreng i stedet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Håber ikke du har noget imod jeg spørger, men har du altid haft det sådan med Svenne? Altså, at før du fik Alfred, var han den ene person, der kunne få dig til at koge over, eller er det begyndt efter I fik Alfred?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      Godt spørgsmål! Selvfølgelig har han altid kunnet trykke på nogle knapper. Men det er nok blevet mere efter A er kommet til!?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så sødt, og så skægt et indlæg. 🙂

    Jeg er også bange for, at mine to drenge kommer til for evigt at rotte sig sammen imod mig. Sådan bange på den lidt gode måde.:)

    //Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hehe… Ved lige hvad du mener. Har en dreng, der er total kopi af sin far, hvilket også er påpeget ofte af farmor og farfar. Så fik vi så en pige, nåeh ja… Hun er så tro kopi af mig selv, hvilket om noget kan være mindst lige så slem. For jeg kender hende faktisk så godt og ved, hvad hun nærmest tænker. Men det kombineret med trodsalder, fy for en cocktail siger jeg bare. Tænker ofte på, hvordan mon det skal gå når hun kommer i puberteten, kampsveder helt ved tanken 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg er fra en søskende flok på 4. 4 piger!
    Tror nok min far ofte følte sig i undertal.
    Så fik han sig 4 svigersønner og 4 drenge børnebørn og det skabte lidt balance.
    Men jeg har det ligesom dig- og først nu forstår jeg hvordan min far må have haft det. Og herhjemme er det stadigvæk “kun” 2 mod én.
    Så jeg håber også lidt på en pige næste gang – eller en søn som minder ligeså meget om mig som min søn minder om sin far.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Undskylder hvis jeg er kommet til at sende den samme kommentar 2 gange:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

    Haha, præcis det samme siger min kæreste om vores to piger – at de ligner mig så 100% meget, både i udseende og sind, at det er som om det er mig alene der har lavet dem 🙂 Min kæreste er for hårdt i mindretal 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hopper fandme med på den bølge – her har jeg bare tre drenge at blive irriteret på; og dét med navne er fandme også noget af en hurtle for mig “JAKOB, nej, NOAH, nej EMIL!” Årh for hælwed.. Men hold nu fast hvor har de også bare mit hjerterum <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget er vores børn, vores?