Havnen.

Bolig Kælling.

Forleden sagde Svenne: ‘Nu skal du love mig, at du ikke bliver sådan en bolig kælling.’

Og jeg var sådan lidt… HVAD?

Han er bange for, at jeg pludselig forvandler mig til et HAY-hungrende, Kubus-elskende uhyre. Og jeg forstår ham godt.

Det som han bare, desværre, ikke har indset er at det ligger i enhver kvindes dna. Vi er rede-byggere. Og når man står med en 4-værelses der skal indrettes, så kører hjernen helt pr. automatik i selvsving. Og selvom jeg aldrig bliver HAY-slave eller Kubus-elsker – så er jeg stadig i fuld færd med at tilføje ønsker til min imaginære ønskeliste.

Enhver blogger ville normalt lave en planche med ønsker og dertil affiliate links. Men dette indlæg handler mere om par, som befinder sig i hver sin ende af drømmen. Ærligt talt så aner jeg ikke hvad der foregår i Svennes hoved. Ved ikke om jeg vil vide det. Højest sandsynligt er det noget med hvor hans playstation kan stå.

Men jeg er redebygger on the loose. Og han kan ikke stoppe mig.

Så i morges sad vi og lavede listen – over de ting vi skal købe ind til vores nye bolig. Og han har ingen anelse om, hvor meget dims og dut der skal købes ind fra min side. At jeg går op i, hvad der skal stå i vores string reol, og hvilke farvekombinationer jeg drømmer om – eller hvordan jeg har skumle planer om at farve koordinere alle vores bøger. At jeg vil have grønne planter og levende lys i vinduerne. Han kunne ikke være mere ligeglad. Naturligvis går jeg op i, at der skal prioriteres hyldeplads til Lyngbyvaser og tvivlsomme loppefund. Der skal skabes rum til dimsedutter og det vi i Jylland kalder for BRUGSKUNST.

Og jeg tvivler ikke på, at han vender det hvide ud af øjnene, hvis jeg rent faktisk meldte ud, hvordan jeg allerede har indrettet hele hytten.

Heldigvis er jeg velsignet med en mand, som har en mening om tingene. Ergo skal jeg også have ham med i beslutninger. Især når det handler om indkøb. Men når det kommer til dimser og dutter, så kan han intet stille op. Juhuuuuuu! Dimser og dutter commin’ right up!

Nu vi taler om det, så har jeg længe gået og tænkt på at lade mig inspirere af flere indlæg i blogland. Og jeg snakkede faktisk med Svenne om det for ikke så længe siden. Om han ville være med til en spørgerunde på bloggen.

Så vil da bare kaste bolden op. Hvis I kunne stille ham et spørgsmål, hvad skulle det så være?

Grib!20141005-125258-46378139.jpg

19 kommentarer

  • Hej Svenne
    Har du oplever jeres kaotiske bolig situation ligeså stressende som Trine? (Min erfaring er nemlig.. At jer mænd tit tager det mere cool og afslappet..) så er Lidt nysgerrig på, hvordan det har været for dig?

    Hvad er dit største ønske for Alfred fremtid ift hans kommende interesser og job/udd.? (Tænker at mange fædre drømmer om en fodboldknægt, der vil være politi mand!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har virkelig aldrig gået synderligt op i det med bolig, bare der er hyggeligt og dejligt at være, så har jeg været mere eller mindre glad. Men så fik vi købt det sommerhus og så tog fanden ved mig og jeg indrettede på livet løs! Jeg glæder mig max til at se og besøge jeres nye slot! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes du skal lade manse træffe en vigtig møbel beslutning (så som “hvordan skal bogreolen se ud”) og så betaler han den pris, at han ikke må kommentere slash brokke sig over dine dimser og dutter. Det er rart at få lidt ny inspiration. Spørgsmål til Svenne:” Hvis du kunne kyle en af damens yndlings møbler af helvedes til…. Hvad skulle det så være? “

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    hvordan er det at være en del af bloggen? Er du nogensinde blevet sur over noget lortemor har skrevet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha bolig kælling. Det må være interiør udgaven af Bridezilla! Jeg elsker smukke hjem og dims, men jeg har bare ikke det der gen i mig. Jeg giver ungerne skylden for mit hjem ikke er særlig poleret, men hånden på hjertet, så var det heller ikke på nogen måde sådan før børn. God rejse ind i kubus og hay land 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan du forklare hvorfor mandens fiskeudstyr bliver behandlet bedre end alt andet i huset? Inden en fisketur kan han sidde i 100 år og nørkle – fuldstændig blind for alt andet der skal laves. Gør jeg det samme kommer der altid kommentarer om hvad jeg laver og HVORFOR inden for 10 min. Som hvorfor jeg brugte tid på at hænge pynt op til Frøkenen at kigge på, når nu der trængte mere til at blive ryddet op!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg vil gerne spørge svenne hvordan han har følt og tacklet perioden hvor du havde det aller værst ifht. Din depression.
    Kram fra en som selv har været møllen igennem :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella B.

    Jeg vil tillade mig først og fremmest at stille mit spørgsmål til dig, Trine. Du har selv bragt din depression op på bloggen. Hvis ikke det er for grænseoverskridende for jer – så ville jeg gerne høre hvordan Svenne har oplevet det at blive forældre og det at du fik en depression. 🙂

    Jeg synes at det er så sejt at du er så åben på bloggen og i bloggerliv om dit og jeres liv. Det er en fornøjelse at få lov til at følge med. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Haha Boligkælling – love it! Jeg vil gerne spørge Svenne om, hvordan han fandt ud af, han skulle komme tilbage til dig, da I havde jeres pause?
    Også vil jeg gerne vide, hvordan hans kollegaer “reagerer” på, at han er relativt ung far, når han nu arbejder i en branche, hvor man skal arbejde røven ud af bukserne for at skabe sig en plads?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miranda

    Hej Trine, hvad med noget om Svennes syn på jeres forholds udvikling, post-Bøf? Pros & cons, hvad han glæder sig over og til og hvad der overraskede ham eller hvad han savner ved tosomheden, og ikke tresomheden..

    Angående Bolig-kællingegenet, hvor er det bare spændende og fedt med jeres bolig! Man får helt lyst til selv at flytte! Når det så er sagt, så er jeg helt på hannernes side i denne sag, jeg er så ligeglad med dims&dut, faktisk stresser de mig lidt.. overfor mig selv, kalder jeg min boligindretning lidt Feng til det simplistiske Scandinavia-hvide eller charmerende loppe-Vintage, men i virkeligheden er den vist bare spartansk, og så kan jeg bare bedst lide at ting har en funktion, er simpel og for Guds skyld ikke skal hænges op, for det kan hverken min mand eller jeg finde ud af ;-D Alt skal have ben eller kunne stå på en overflade. Men elsker at følge med i andres dims&dut så post endelig billeder af jeres nye hybel!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    Hej Svenne. Får du indimellem lidt ‘koldsved’ over at være så sat allerede – med lejlighed, barn og kæreste? (selvfølgelig elsker du det – jeg tænker mere om du savner fx at kaste gin og tonics i dig en hel nat UDEN at have tanke på andre end dig selv) Og husker du desuden at klappe Trine i numsen hver dag og fortælle hende, at hun er en haps?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia P

    Hej Svenne.

    En af mine største drømme er at blive radiovært på P3! 🙂

    Jeg ville gerne vide hvordan du kom til at lave radio på DR. Har du en særlig uddannelse inden for faget eller? Hvis ja, hvilken?

    Mvh. Mia P

    P.s Mange gange tillykke med jers nye hjem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Svenne, jeg vil gerne høre, om du også ind i mellem synes Alfred er et røvhul og hvordan du oplever de rigtig hårde perioder med ham… Fra min egen situation ved jeg nemlig, at min kæreste ofte ikke synes vores lille røvhulsbarn er så røvhulsagtig som jeg i perioder synes – eller også påvirker det bare ikke ham og hans humør på samme måde som mit; så spekulerede lidt på, om det er (endnu) en (forbandet) mor-ting…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Kære ‘lorte’mor
    Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, så det bliver bare et ‘jeg elsker dig’. Jeg elsker simpelthen, at du bruger mere tid på din tekst end på at redigere billeder – og at du gør dig tanker om det du skriver. Det er noget som giver mig en masse, og det er derfor, jeg synes det er sjovt, at læse din blog.
    Nogle blogs er fyldt med (for) mange billeder og så to linjer tekst og det bliver hurtigt så kedeligt.
    Jeg synes det er fantastisk, at du ikke ‘pakke dig ind’, men i stedet viser din hverdag. Og selvom din lille bøf til tider er en laban, så elsker jeg ham. Han virker som den dejligeste lille dreng!
    Jeg følger med i bloggerliv, når du bliver interviewet og da jeg så klippet, hvor du fortæller om ubahgaelige kommentarer, så tænkte jeg, at du i hvert fald også skulle have en ‘du-gør-det-sgu-godt-kommentar’ 🙂
    God weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    …vil bare sige TAK fordi du ignorerede den obligatoriske planche…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    I tråd med nogle af de andre spørgsmål, vil jeg gerne vide hvordan Svenne dengang tænkte om at skulle være far så relativt tidligt i livet, bl.a. i forhold til sine venner, og hvordan han har det med at have et barn i dag? Tak for muligheden med en spørgerunde – det er SÅ fedt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Hejsa Svenne. Jeg kunne meget godt tænke mig at vide, hvordan du får dit arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed? Her tænker jeg særligt på, at Trine har skrevet, at du arbejder 4 aftener om ugen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nille

    Hi HI jeg er en af de få kvinder som overhovedet ikke går op i indretning eller om hvor dibdutterne skal være eller det som vi her i huset kalder krimskrams. Jeg gav manden min efter 15 års samvær at for første gang at købe noget pynte halløj med hjem fra netto.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havvanur

    Hvad ville det vigtigste være for dig at fortælle førstegangs-fædre ift livet efter barn og det at blive far?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havnen.