Hvor fanden er Bamse?? En sød gemmeleg.

En ny tilværelse.

Om under en måned flytter vi ind i vores nye lejlighed! Vi venter lige nu på at få underskrevet købsaftalen, så vi kan få alle de praktiske ting overstået.

Vores nye lejlighed, er en hyggelig 4-værelses stuelejlighed med en lille have til.

Som det ser ud nu, så får Bøffen rigeligt plads at bøffe rundt på. Lejligheden har to stuer, og planen er at lave den ene stue om, så Alfred får et stort legerum udover det lille værelse han skal sove i.

Derudover er der soveværelse til os, et ok stort spisekøkken samt wc et sted, bad et andet sted.

Det er alt det vi har drømt om. Jeg glæder mig især over de to stuer. Vi får nemlig en stue, som kun er en stue, uden at den bliver domineret af legetøj og rod. Håber jeg!

Vi kender ikke Sydhavnen ret godt, men vi har indtryk af, at vores område er hyggeligt og roligt. Vi skal bo klods op af en haveforening – og lige rundt om hjørnet ligger Karens Minde, som jeg spår bliver en rigtig tidsrøver, med heste, kaniner og høns.

Jeg glæder mig især over at vi får plads til gæster, og jeg glæder mig over, at vi ikke længere skal op og ned fra 5. sal for at komme ud.

Fordi vi flytter i december, så skal der ikke gøres det store ved haven endnu. Den er heller ikke så fandens stor, så den virker overkommelig. Men bare det, at Bøffen kan komme på græs en gang i mellem, det er da skønt, hva?

Jeg døjer lidt med ensomhed i disse dage. Dagene fra mandag-torsdag er ret hårde, idet Svenne arbejder 12-13 timer hver dag disse dage. Han er derfor kun hjemme om morgenen, og arbejder om aftenen. Ergo sidder jeg alene hjemme hver aften, når Alfred er puttet. Lænket til lejligheden. Og til Alfred. Jeg lever fint med det, og det er blot sådan vores hverdag ser ud. Men jeg synes godt nok det er ensomt at være alene.

Det er som sådan ikke hårdt at have Alfred selv, det er blevet en del nemmere, nu hvor han er blevet ældre. Han går også forholdsvis tidligt i seng, så det er egentlig kun 3-4 timer jeg er på hårdt mor-arbejde. Vi hygger os og leger. Spiser og læser bøger. The usual. Men jeg savner hans far om aftenen, når Bøffen sover.

Som regel er han hjemme ved 23-tiden, men der er jeg gået kold. Så der er ikke meget kærester over os for tiden. Det er nu heller ikke noget nyt.

Det er en anden slags ensomhed, end den jeg beskrev under min barsel. Jeg føler ikke længere at det er Svennes opgave at underholde mig, når han kommer hjem. Det er en slags tvunget ensomhed, fordi han slet ikke er hjemme. Og fordi morgenerne forsvinder i praktiske ting og med at få Alfred ud af døren og afsted til vuggestuen. Det er først når vi rammer fredag, jeg mærker at vi er en familie. Og den ved vi jo, går stærkt. Weekenden.

Det er som om, at uanset hvordan vores hverdag har set ud, så er der altid en slags savn og problematik omkring tid og samvær… Shit, det der voksen er ikke altid en dans på roser! Hver dag når jeg henter Alfred, spørger han efter sin far. Han trives egentlig fint, men jeg er sikker på han bare indordner sig i de rammer vi sætter for ham. Men det er trist, at han er så uendeligt glad for far, og at man så hver dag må fortælle ham, at far er på arbejde og først kommer hjem når han sover.

Alfred er igen blevet en glad dreng. De mange uger han var sur og tvær er ved at være ovre. Og det gør alting lettere. Han er legesyg, udforskende, kærlig og sjov. Vi griner og hygger rigtig meget. Men jeg savner at vi er her alle 3.

I morgen er det heldigvis fredag. Og fredag er fars fridag, og i morgen har Bøffen fri og far-tid. Kæmpe yay.

20141106-082945-30585471.jpg

20141106-082945-30585371.jpg

20141106-082945-30585080.jpg

9 kommentarer

  • Emma

    Årh <3
    Tak for hyggelig læsning inden jeg skal ned og underholde alle "mine" unger i børnehaven! Bliver skønt at I endelig får JERES sted!
    God grå dag fra Odense <3 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår SÅ godt at I glæder jeg til den slags plads. I sær haven. Det bliver helt fantastisk er jeg sikker på. Ang. ensomheden, den er svær og folk kan snakke nok så meget om at man jo ‘bare’ kan prioritere anderledes, men hverdage med sådan en bette er bare sådan i perioder og når der samtidig er meget arbejde på den ene front, så må man skabe sig noget at gøre, så man ikke bare sidder der… Derfor begyndte jeg at strikke igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Åhr, jeres nye hjem lyder SÅ dejligt! Kæmpe tillykke med det og hvor er det dejligt for jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kaya

    Kan godt forstå din ensomhed om aftenen og at man er tvunget til at blive hjemme. Er ret ny på bloggen, men har i ikke noget familie eller gode venner som han “holde vagt” en gang imellem så du kan komme ud og bare få en kaffe med en veninde eller noget i hverdagen?
    Held og lykke med den nye lejlighed med HAVE 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med købet. Det bliver da så fantastisk. Fra 2 til 4 værelser må jo føles som den største luksus.

    Og jeg er sikker på at sydhavnen rocks. Det lyder da som et fantastisk sted.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver så dejligt for jer med jeres nye hjem. Det lyder som en lille perle.

    Det lyder hårdt med at være så meget alene, og jeg kender godt følelsen. Synes også vintermånederne kan gøre det endnu mere miserabelt.

    Men ganske dejligt trods alt med en ugentlig fridag til far. Håber I har mulighed for – bare engang imellem – at pleje kærligheden jer to på den dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Trine
    Jeg håber ikke, du synes, at jeg forfladiger ordet ‘kære’ – for dig er jeg jo en fremmed, men jeg føler næsten jeg kender dig, da jeg har læst med på bloggen længe. Og fordi du er en medsøster hvad moderskab og ensomhed som græsenke angår, så skal du tiltales med kære.
    Tillykke med jeres nye bolig. Endelig kan du slippe den bekymring og få skuldrene ned i skuldehøjde.
    Jeg vil blot lade dig vide, at jeg, ganske som du, sidder helt ensom og våger mens ungerne sover og min mand er på arbejde.
    Du skriver så det kan mærkes.

    Kærlig hilsen
    Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • NH

    Argh lyder mega hårdt med den ensomhed. Kan huske i starten med vores første (har en på 4 og en på 1) kunne jeg falde helt ned i et hul bare papa gik ind i den anden ende af lejligheden, ind på kontoret og lukkede døren… Nu er jeg blevet ret vant til mit nye og ret så anderledes liv hvor afterne bliver brugt hjemme. Det fede er at jeg er stoppet med at vente. Han vil nogle ting som gør at han kommer til at gå glip af noget andet. Knap så fedt at ungerne minder mig om at vi mangler nogen, hver gang vi kommer ind ad døren.

    Her til aften skulle vi ha en hygge aften, indtil mandens venner fandt ud af at det var J dag. Så bad manden om lov – og jeg tænkte “fedt, smut du med dig, så kan jeg se tøse serier!”

    Tror bare jeg vil sige at man kan vænne sig til hvad som helst. Man skal nok bare lige have for øje at man skal have det godt med de ændringer der kommer snigende. Jeg kan da godt tænke at det ikke var det her liv jeg signede op til. Men ambitiøse mænd er nu bare min livret.

    Vi flytter også 1 Dec, held og lykke med jeres flytning – lyder skønt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    GLÆD jer til det kvarter i sydhavnen (komponistkvarteret kan jeg næsten gætte?), det er bare SÅ skønt….. og virkelig hyggeligt med masser af legekammerater og stille og rolige omgivelser.
    I kommer til at elske det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor fanden er Bamse?? En sød gemmeleg.