I disse dage

En afhængighed!

P7100021Jeg ville lyve hvis jeg påstod at jeg ALDRIG drak en øl eller røg en enkelt Blå Kings i smug.

Men når det kommer til sundhed, så gør jeg mig ret meget i økologi, sunde madvaner and so on. Men jeg er ikke den slags person som ikke tør vedkende mig, at der ryger flere kalorier ned end hvad godt er. Og dog. For her kan vi måske være en kende uenige i, hvad der er dårlige kalorier. Hvis jeg mener at en pizza kan gøre mig lykkelig, så er det pizza jeg skal have. Og hvis jeg mener at kunne fornemme at mit hjerte slår dobbelt og kan mærke hvordan appelsinhuden kravler op ad benet, så er det måske tid til at flå blenderen frem og lave sunde smoothies. Så der er plads til lidt af hvert. Det er the perks of being typen der er tyndfed. Man kan slippe afsted med en hel del.

Men. MEN. Noget af det jeg er allermest træt af, det er mine tænder… Ak og ve.

Min graviditet tog livet af dem, og jeg har pt. en opsparing i gang, så jeg kan få rettet op på de skader der er sket mens min krop groede et barn i en sand cocktail af hormoner.

Når det kommer til selvtilliden, så er det ikke fedt at man ikke har lyst til at smile til resten af verden. På den måde er jeg nok lidt forfængelig.

Enough said, så betyder det ret meget for mig, at jeg ikke går rundt og stinker af død gnu ud af munden, og derfor er jeg ret glad for tyggegummi.

Selvom jeg børster og børster dagligt, så er det stadig et ret fint hjælpemiddel i en travl hverdag, og jeg føler mig nøgen uden det i min taske. Og når man når til frokost, og morgentandbørstningen er timer gammel, så er det rart at hive et stykke tyggegummi frem 🙂

V6 vil gerne skænke et 1/2 års forbrug af tyggegummi til en heldig læser. Det eneste man skal gøre er at smide en kommentar til indlægget her, hvor du skriver lidt om hvad du gør for at forkæle dig selv, trods manglende timer i døgnet 🙂

Personligt er jeg vild med at slappe HELT af når jeg kan! Så når chancen byder sig, så ruller jeg mig ind i dyner, tænder for Netflix og så stener jeg så meget jeg kan! Med kaffe og med chokolade!!

Jeg trækker en vinder om en uge 🙂

Indlægget her er udgivet i samarbejde med V6.

 

83 kommentarer

  • Nanna

    Jeg eeeeelsker også tyggegummi og kan også bedst lide at have det i min taske altid 🙂
    Jeg elsker at prioritere en løbetur eller træning ind. En halv-hel times træning og du får fornyet energi/overskud

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Wind

    Når jeg virkelig skal forkæle mig selv, sætter jeg mobilen på lydløs og bliver liggende i sengen en hel dag og imens jeg kværner en hel bog igennem. Jeg var tidligere en læsehest, men hverdagen levner ikke tid og overskud til at hengive mig til skønlitteraturens vidunderlige verden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Nottelmann

    En morfar … Det er det bedste jeg ved, og printere det så tit jeg kan 🙂 HK Trine, Vejle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Kold

    Kære Trine Maria Larsen aka lortemor.
    Jeg er simpelthen så god til ikke, at skynde mig og alligevel når jeg det jeg skal. Sætter mega pris på at gå sovedrunken ud i “forvandlingsrummet” (badeværelset) og få et rart langt bad om morgenen og så napper jeg ved enhver given mulighed, elsker simpelthen en god eftermiddagslur, når muligheden byder sig. Når det kommer til lækre ting indenbords, kan jeg godt lide at blende frugt/grønt rester og peppe dem lidt op, så undgår jeg madspild og få en mega god drikkeklar-et-eller-andet-sundt ned i maven. 😉 go sommer og tak for en sej blog og konkurrence

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line L

    For mig kan det være alt fra den plade marabou der har kredset de sidste mange timer, men det kan også være bare at smutte ind under dynen og se en smule tv :heart_eyes:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Lever så vidt muligt økologisk, gluten og mælkefrit, da det gør mig godt både psykisk og fysisk. Men har det på samme måde som dig…. Har jeg lyst til en pizza eller andet usundt, så spiser jeg det med god samvittighed.
    Er pt gravid, men før det blev der også røget i ny og nær, ved festlige lejligheder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine L.

    Skumfiduser så det står ud af ørene på mig – og så er der i særdeleshed behov for lidt hjælp til tænderne efter sådan et sukkerorgie. Det er min daglige forkælelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Taja

    Når jeg skal forkæle mig selv (de få øjeblikke hvor baby ikke kræver min opmærksomhed) så er det med en kop go og skoldhed kaffe (selvfølgelig max 3. Pr dag) som åbenbart er blevet no-go ifølge frk pilfinger! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maibritt j

    jeg spiser et stykke chokolade på de værste dage – det giver bare lidt dejlig nydelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla Christiansen

    min selvforkælelse er magasiner. Jeg er en sucker for boligmagasiner og modemagasiner

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Manskov Hersom

    Jeg tygger også meget tyggegummi, så det ville være en superfed gevinst.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg prioterere at have Louise-tid. Dette gør jeg også for at få mere overskud i hverdagen. Selvom der med studiet er opbrugt nærmest alle timer, bliver jeg nød til at bruge tid på mig selv, bruge tid på at lave noget, som gør mig glad. Feks at gå til hundetræning med hunden, gå en lang tur; med manden eller alene, male og være kreativ. Det giver mere overskud i hverdagen, således giver det overskud til at være oppe i flere timer og lave huslige pligter i hverdagen og ikke kun i weekenden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Selvom timerne i døgnet synes få, prioriterer jeg altid at få mig et bad og kroppen smurt ind i creme. Det giver mig velvære!
    – Jeg er også dybt afhængig af tyggegummi! Går aldrig ud af døren uden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Jeg tager mig tid til at læse en god bog mens jeg kører god chokolade ind….det er virkelig selvforkælelse for mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Michelsen

    Jeg stener på sofaen med masser af slik – favoritten er Holly’s bar. Og når jeg er kørt helt flad shopper jeg 🙂
    Og har dårlig samvittighed efter begge ting.
    Ellers forsøger jeg at holde negle og hud i god stand…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Pyh – jeg er dælme også fan af tyggegummi! Er altså bare rarest ikke, at have morgen- eller madpakkeånde når man i sit daglige arbejde skal snakke med mange forsk. mennesker. Og så holder det mig vågen på mine lange køreturer, når jeg sidder der og gnasker… 😀
    Hvis jeg skal forkæle mig selv på en travl dag, hvor jeg nemt kunne bruge flere timer, så spiser jeg chokolade… eller lakridser. Sukker kan gøre underværker så jeg kan overskue et par timer mere…. Også hvis det gælder overarbejde.
    Hurra for søde sager og tyggegummi (uden sukker… that is)! :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne W.

    Jeg hygger mig med at læse dagens blogs gerne mens jeg sidder og ser fjernsyn (der skal jo multitaskes!).

    God sommer!
    KH Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Borup

    Mig og Spotify går en lang tur hver dag. En time hvor jeg hører min yndlingsmusik og kommer helt i festhumør 🙂 Og jeg får ingen tømmermænd af det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Kjeldgaard

    Lækker præmie. Jeg har lige som dig stort behov for tyggegummi. Og v6med lakrids er pt min yndlings . Jeg har såmænd sunde tænder…Men jeg ville være flov.over at lugte ud af.munden. Så derfor tyggegummi altid. Skøn præmie .Sikke mange penge jeg kunne spare så

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabel

    Altid til tyggegummi – mine elever skal ikke fortælle historier om kaffeånde og hvidløg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • matilde

    jeg er meget som du beskriver. Jeg forkæler mig selv med det jeg har mest lyst til. om det så er pizza, smoothie eller noget helt andet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvforkælelse for mig er chokolade og reality-tv eller en kop the og Woman.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvforkælelse for mig er chokolade og reality-tv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Løber en tur – det hjælper på indtaget af pizza og så er jeg altid i bedre humør bagefter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Uhh ville være skønt. Selvforkælelse er pt en by i Rusland med to børn på 2 1/2 og 3 mdr. Udover at være i bad en gang imellem, så er der ikke meget alenetid. Men det meste af tiden er ungerne også lækre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tina

    Forkæler mig selv når jeg får god mad (jeg ikke selv laver), eller når jeg køber nyt tøj en sjælden gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tyggegummi er altså også en nødvendighed for mig. Så meget at folk omkring mig er begyndt at kommentere på, at jeg altid har tyggegummi, men helt ærligt, dårlig ånde er noget af det værste, jeg ved.

    Nå, men hvis jeg virkelig vil forkælde mig selv, så betyder det ofte en nybagt bolle med peanut butter og en med ost. Hvis det så er e helt særlig dag, så bliver kaffen også udskiftet med en god kop Chai Latte – det er altså en vinder! Tja, jeg er nok en af de typer, som forkæler mig selv med god mad :sweat_smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    jeg spiser chokolade. Det er godt for min sjæl. Altid godt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Neglelak Lige at få 10 min at lægge den i og nyde resultatet de efterfølgende dage… Det er min forkælelse !!! Når det sker, LUKSUS …

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sørger for hver eneste ene dag, at jeg har TID x flere til at være mig selv. At være uden at gøre eller skulle. Blot til at kigge ud ad vinduet. Til at lukke øjnene og tælle til 50. Gå en tur uden tidsfornemmelse. At huske mig på at være taknemmelig på at være i live. Forkølelse for mig handler om en indre balance. Om at bevare følelsen af at Lee og ikke blot overleve

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg spiser slik og chokolade. Men kun i weekenden! Hvis jeg havde haft stofskiftet til det, havde jeg spist det hver dag, men det har jeg desværre ikke (længere). Derfor holder jeg mig fra alt slik, chokolade, kage, chips osv i hverdagene, selvom det virkelig kan være hårdt. 😉 Det har dig den fordel at alt det usunde smager ekstra godt i weekenden når det kan blive spist med god samvittighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Tager lange, varme bade. Mindfulness. Lytter til lydbøger. Trækker vejret heeeelt ned i maven :). Lever livet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Med to unger, fuldtidsarbejde og en spire voksende i maven (der giver kvalme og konstant træthed) er der altid for få timer i døgnet! Jeg gearer ned ved at tillade mig lange bade. Lyden, varmen, roen i et rum, hvor kun jeg er. Selvom det måske er moralsk ukorrekt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

    Jeg sørger for at have kvalitetstid for mig selv. Allerhelst i sofaen med et godt tæppe, en varm kop kakao, en god film eller serie på tv’et, og så ipaden på skødet hvor jeg samtidig læser blogs.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Jeg laver mig noget lækkert mad og nogle hjemmelavede snacks for at forkæle mig selv. 🙂 En god madpakke kan redde hele min dag!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane M

    Alenetid og mor forkælelse er for mig kun muligt når døren er låst til toilettet. Med et job der kræver en del mere end 37 timer og 3 små børn så er der ikke meget tid alene, og slet ikke når vi bor på 63m2. Men når det lykkes så læser jeg blogs, bliver inspireret fra IG, ordner negle, bryn og tager et langt bad. Alt det der kan ske på et lille toilet. ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

    Jeg køber en pakke kvalitetsflødeboller, kværner dem til Netflix, ærgrer mig over at de ikke holdt længere end 10 minutter, men glæder mig over at de både smagte bedre og indeholdt færre kalorier end de billige med 12 i en pakke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise S

    Jeg gør meget for at forkæle mig selv i en travl hverdag. Blandt andet spiser jeg tyggegummi når trangen til slik melder sig da jeg ikke synes motion er det mest spændende i verden og dette undgår jeg ved at vælge tyggegummi fremfor slik.

    Selvforkælelse for mig kan også være noget så simpelt som at sove et par ekstra timer og dernæst hygge videre med en god bog og en plade chokolade (man må jo gerne synd ind imellem)..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette J

    Jeg læser dagligt blogs! Imens jeg gør det drikker jeg så altid en kop god te og spiser enten noget frisk frugt eller slik 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Jakobsen

    Når jeg skal forkæle mig selv så tænder jeg for musikken og surfer rundt på nettet.. det er ren hygge for mig!
    Jeg er også storforbruger af tyggegummi, og kan gå helt i panik hvis jeg har glemt at få det med i tasken ha ha :sweat_smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Nyegaard

    nyder en stille halv time med en bog, så vidt det lader sig gøre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nyder en latte i ro og mag, tager et hvil i hængekøjen når vejret er til det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Elnegaard

    Jeg er også en crazy chewing-gum lady :o-*) Så meget, at de driller mig med det på job, for jeg er nødt til at hente tyggegummi i kiosken, hvis jeg løber tør… Men jeg tror også at jeg er blevet skræmt af gamle folkeskolelærere og tidligere kollegaer, der absolut ikke duftede af roser og violer ud af munden!
    Hvis jeg virkelig skal forkæle mig selv, så handler det om at give efter for det “jeg trænger til”; og det kan være en aften i sofaen med Netflix, en tur til stranden med hund og børn eller at lade aftensmaden bestå af nr. 16 gra den gode indiske :grinning:
    Glædelig sommer,

    Kh Lene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Når jeg skal forkæle mig selv, kryber jeg under dynen med en god serie og lidt sødt. Det kan være svært at finde tid i hverdagen, men man har det så godt, når man giver sig selv lov til at koble helt af!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne P

    Selvforkælelse er lig en god bog inden sengetid, det SKAL nås

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Min selvforkælelse er at se en god film på netflix, når tiden er til det,med lidt lækkerier ved siden af, chokolade,eller chips,bland selv nødder. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette Ninon

    Fodbad er ren forkælelse for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må være at smide en ansigtsmaske i fjæset engang imellem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitse R.

    Jeg forkæler mig selv med en hel pose chips på dage der har været ekstra hårde. Heldigvis tager jeg ikke på af det, Tyndfed længe leve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lise

    Jeg booker indimellem min søster et par timer til at hygge med babyen – og booker frisør eller massage til mig selv. SÅ skønt! Elsker i øvrigt V6 så krydser finger for at vinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • marianne lykke nielsen

    et stort glas pepsi max ja og så prioriterer jeg hygge tid med veninderne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Jeg overlader barnet til farmand, og suser ind til byen på cyklen, hvor jeg drikker kaffe med bedsteveninden, selvom vi begge er mødre og har en masse på to-do-listen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai P.

    Jeg forkæler mig selv med noget kvali chokolade og jeg deler den ikke med nogen. Jeg gør det en dag hvor jeg ikke skal hente den lille. Køber noget lækkert chokolade. Finder en bænk eller stille område og sidder bare og trækker vejret dybt og nyder stilheden og at kunne have 10 min HELT for mig selv ; )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Min morgenmad består af cocio (jaja, mega usundt at skippe morgenmaden, men sådan fungerer jeg bedst) MEN for pokker, hvor kan man lugte af råddenskab ud af munden om morgenen eller indtil man får noget at spise, det vil så sige hele morgen og formiddagen for mit vedkommende, også er tyggegummi et absolut must! Så jeg krydser alle fingre for at jeg bliver den heldige :grinning:

    Min daglige forkælelse er en lille morgengårtur inden arbejde i selskab med min mor (startet for 14 dage siden, hold nu op det er en god start på dagen, så det fortsætter vi klar med) cocio og når fødderne smækkes op min eks’ (bolleven, som min mor ville kalde ham :sunglasses: ) skød, imens han læser nyheder, så kører hænderne nemlig på automatik og udløser skøn fodmassage :heart_eyes:

    God sommer :blush:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det jeg har gjort for at forkæle mig selv (og faktisk også resten af familien) er at blive hjemmegående. Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Tiden er min egen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    Køber tit de lækker te, chokolade, slik mv. De der ting man typisk ville putte i en flot gavekurv.. Min dag bliver lidt bedre med lækre ting til ganen (og synet).. Derudover kommer aarstiderne med grøntsager til os herhjemme – som at få eb gave hver 14. Dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KFG

    Jeg tager et langt bad en gang om ugen, hvor jeg låser døren, så der virkelig er dømt MOR tid. Ansigtsmaske, hårmaske, scrub, karbad.. 🙂 En helt ny kvinde efterfølgende..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Jeg har det nøjagtig ligesom dig, kan blive helt febrilsk hvis jeg opdager, at jeg er løbet tør for tyggegummi.
    Med en 2 måneder gammel baby er tandbørstning ikke altid noget jeg når, før langt oppe af formiddagen (læs: langt over middag), hvilket er ret ucharmerende, I know. Derfor er tyggegummi min ven 🙂
    Når jeg en dag får mulighed for at prioritere mig selv lidt, skal jeg en tur til frisøren. Det jeg formår at prioritere i hverdagen pt en gang imellem er en kop kaffe og et afsnit af hvad som helst – bare det at kunne koble af i en halv time er luksus uden skrigende baby 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Den bedste måde for mig at lade op på, er ved at give mig selv lov til ikke at have nogle planer overhovedet. Jeg føler ofte et pres om at skulle være social hele tiden. Nogle gange er det bare fantastisk at have tid og så overbeviser jeg mig selv om, at det er ok 🙂 Her er Netflix og god mad tit en følgesvend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

    Når jeg vil forkæle mig selv vælger jeg at ignorer pligterne og lige smide mig lidt i sofaen og bare lave ingenting en halv times tid og så jeg klar igen. :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Forsberg

    Puha – der er ikke meget fritid med 2 små børn og nyt hus – så når lykken tilsmiler mig og begge børn sover samtidigt, så laver jeg en kop the, hapser tæppet, iPad og mit hækle-værk og så laver jeg det hele SAMTIDIGT♥️ skruer så meget op for hyggen at jeg helt stresser op, for at være sikker på at få stresset med inden næste heat kommer når heatet så starter tænker jeg “det her er sgu også lykken”♥️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Når jeg rigtig vil forkæle mig selv, så er det oftest en aften jeg er helt alene hjemme. Jeg hopper i det gamle lasede nattøj, som kun er til hjemmebrug, pakker mig ind i et lækkert tæppe, finder den mest romantiske tudefilm jeg kan finde og så står den ellers på masser af stærk lakrids, chokolade, vingummier og chips – der skal intet mangle …

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg lytter til lækkert musik eller lægger mig tæt ind til kæresten min

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Grey’s anatomy er min guilty pleasure, når jeg skal koble af fra ræset. Jeg elsker at se de absurde flotte mennesker (især mænd), der er med i den serie! Jo, skønhed indefra er jeg fuldstændig på, men helt ærligt så gør det vel ikke noget at kigge på smukke mennesker som reder liv, vel? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg ligger rent sengetøj på, åbner et vindue, tænder nogle stearinlys og ligger mig til at høre noget af mit yndlingsmusik – jeg laver slet og ret INGENTING hvilket er ren forkælelse når man en sjælden gang har tiden til det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Jeg lader mig fordybe i en god.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Louise

    Så har jeg sørget for ikke at tjekke instagram længe og ryddet op i stuen så jeg kan ligge i min sofa uden at få stress mens jeg bruger ca 20-30 min på at scrolle mig igennem de 780 personer jeg følger på instagram. Gerne i selskab af god musik.
    Jeg vil sygt gerne vinde denne konkurrence. Mest af alt fordi jeg ALTID har dårlig ånde, men ALTID er for glemsom (eller nærrig?) til at købe tyggegummi selv. Vandt jeg, ville jeg nok måtte give en god sjat af gevinsten til min tyggegummipusher (og veninde) Christine <3.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Efter 3 graviditeter på 6 år og en vundet klagesag mod min daværende tandlæge for ikke grundig behandling, bruger jeg V6 tyggegummi flere gange om dagen. Jeg ville elske at vinde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg er mor til tre drenge på 2, 4 og 6 år, og midt i vores drengede superhelte verden er forkælelse for mig at få tid til at lægge neglelak på tæerne.. Og nogle gange kommer der en søn eller to og gerne vil være med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina H

    Når jeg har lidt ekstra tid om morgenen, laver jeg en lækker omgang morgenmad til mig selv og nyder min morgenkaffe 🙂 Der er næsten ikke noget bedre end en rolig morgen! Det giver mig energi til resten af døgnet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Bille

    En gin-tonic på teressen mens grillen varmer op

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    Melder mig til en tur i Netto – uden børn. Det er ikke de voldsomme krav, jeg sætter for at få lidt alenetid;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg har et barn = ville ønske flere timer på et døgn ALTID. Herhjemme spiser vi gerne god økologisk mad, det synes jeg er god forkælelse for både min familie og ikke mindst mig selv.
    Ps.Jeg lider af pisse dårlige ånde 😉 !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Det ville være så lækkert at vinde.
    Det er så skønt når man kan sidde og slappe af med en god kop kaffe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg shopper gør jeg. Mad, tøj, sko eller bøger. Lige meget. Hvis jeg har tid så går jeg i en butik og nyder at kigge ordentligt på tingene inden jeg køber. Kan godt finde på at sige det er en gave, så jeg kan pakke tingen ud til mig selv, når jeg kommer hjem…haha 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    At kunne sove længe er en kæmpe luksus for mig! Og ellers er det også noget med at smække benene op i sofaen og sætte en god serie på og så få lov til at bingwatche den! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Selvforkæler GERNE med fx ben smidt op på bord, toast med smeltet ost i RÅ mængder og et ordentlig skrald Netflix li’ i face.

    Hvis jeg er mere vild, går jeg udenfor og sætter mig på hug og luger ukrudt. Det er helt meditativt. I tell you. Kan ikke stoppe igen.

    Ahh.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line M.

    Når jeg skal forkæle mig selv glemmer jeg alt hvad der hedder sund livsstil og giver mig selv lov til at spise lige det jeg har lyst til. Herudover så går jeg heller ikke af vejen for at kombinere det med en dag, hvor den bare står på selvforkælelse med karbad, cremer, neglelak og med en lækker latte ved min side 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

    Jeg er 22 år gammel, og jeg drikker ikke alkohol på mange måder som mange af mine jævnaldrende gør. Men når jeg har haft en god, lang og hård arbejdsdag, sætter jeg mig i sofaen med min søde kæreste, drikker en kold øl og slår hovedet fra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Fodbad og ansigsmaske imens jeg planlægger indkøb 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Francesca Hammershøj

    Når jeg har slappe af dage derhjemme, elsker jeg at sidde i min seng og se Netflix, med en god kop te<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med at mødes med min bedste veninde, lave lækker mad sammen, drikke pagne og derefter slappe max af under dynerne med Netflix og snacks i massevis<3

    Og så sætter jeg også altid tid af til at forkæle mig selv med en ansigtsmaske, et lækkert varmt bad og en masse cremer, hårkure osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Nyegaard

    Det sker ikke så tit. Men hvis det sker, så finder man mig med en god bog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I disse dage