Flyskræk, ske og kaffe i sengen.

Deller og grønt!

SPONSORERET af Bonduelle.

Tidligere lavede jeg et indlæg omkring den hurtige frokost. Spring over hvor gærdet er lavest-frokost!

Denne gang står den på aftensmad og der er hermed lagt op til deller og lidt grønt. Man kan blive så overrasket over, hvad man kan bruge konserves til. Vi er fan!
IMG_0977 IMG_0982IMG_5450IMG_5456

Opskrift til Kidney Bønne Frikadeller:

1½ dl kidneybønner
1 hakket løg
1 tsk salt
2 spsk mel
5 spsk havregryn
1 tsk olie
1 finthakket rød peberfrugt
1 tsk spidskommen
Peber
Cayennepeber

Put løg i en blender/stavblender, og giv det en omgang. Put herefter bønnerne i, og blend endnu en gang. Dette hældes derefter over i en skål.
Fin hak herefter peberfrugten, og bland dette med bønne/løg delen, og tilsæt herefter resten af ingredienserne, og rør sammen.

Dellerne formes herefter i hånden, hvor man også hurtigt kan mærke om der skal tilsættes lidt vand eller havregryn, alt efter om den er for våd eller “tør”.

Herefter skal de bare en tur på panden.

Til ovenstående deller, lavede jeg en Rucula salat med pære, hasselnødder og kikærter.

Opskrift:

320 g kikærter
Salt
1 stk citron
60 g hasselnødder
1 pk rucola
2 stk pærer
2 tsk olivenolie
Peber

Rist nødderne på en tør pande, og lad dem afkøle. Gnid dem mellem håndfladerne, så noget af skallen falder fra.

Skyl og slyng rucola tør. Skær pærer i meget fine både. Dryp dem med citron.

Anret rucola med kikærter, hasselnødder, pære og dryp lidt olie, drys med lidt salt, dryp med lidt citron og giv et kværn peber.

8 kommentarer

  • Maria

    ELSKER dine madindlæg (og synes du er den bedste til at skrive sponsindlæg, som man rent faktisk kan bruge til noget) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

    Jeg synes generelt spons er irriterende, som de fleste andre. Men du slipper sgu ret godt afsted med dem. Og heldigvis er der også indlæg fra dig uden spons – men med den nerve, som jeg synes kendetegner dig. Uden tvivl en af de stærkeste blogge jeg kender. Og jeg kender mange. Respekt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Tak for en spændende opskrift uden mælk og æg – fantastisk når man som mig er mor til en allergier

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanna M

    Er enig med Maria og T. Når indlægget er godt, er det ret ligemeget om det er sponsereret eller ikke 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig med Maria og T. Dine madindlæg er i top og hvis du kan stå inde for produktet, så gør det ikke noget, at det er et sponseret indlæg

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder altså ret så godt det der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Kan du ikke foreslå dem at lave økologiske varianter? 🙂 Det ville lige gøre det en tand bedre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, lækkert… Det må jeg da prøve. Det er så svært at finde på noget nyt til frokost/aftensmad, så rart med lidt inspiration – der tilmed er sundt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyskræk, ske og kaffe i sengen.