Februar, du bliver great!

Nye (gamle) favoritter til Alfred!

SPONSORERET

For et års tid siden kom Alfreds far hjem med det fineste stykke legetøj! Alfred er sådan en, der elsker at hive sit legetøj med i bad – sådan et bad med irriterende sæbe og ditto hårvask, er ikke ligefrem drengens favorit… Men legetøj hjælper altid lidt på det 🙂

Det var den fineste færge, med to biler, der kunne køre op på dækket og suse direkte ned i vandet også. Ren win.

Eftersom Alfreds far flyttede i en lejlighed med badekar, gjorde dette det kun sjovere at hive færgen med i ‘badeland’. Det er jo langt de færreste ting og sager der kan tåle vand, så alene det, er et kæmpe plus i min båd. Det er jo ikke kun badelegetøj, da det også er genialt på ‘landjorden’!

Senere hen kiggede vi lidt videre ifht at skaffe os flere af disse, ret lækre, legesager, men det blev kun ved tanken. Så da jeg fik muligheden for at lave en kampagne for Green Toys – som står bag disse miljøvenlige produkter hoppede jeg i med begge ben! Produkterne fra Green Toys er lavet af 100 % genbrugsplastik fra genanvendte mælkeflasker, og indeholder hverken phtalater, BPA eller PVC – plastikmaterialet – HDPE, betragtes som det reneste, sikreste og mest miljørigtige plastik – hvilket også har en betydning, når man tænker på hvor meget legetøj sådan nogle unger putter i munden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legetøjet fra Green Toys er endda godkendt til fødevarer, og de kan rengøres i opvaskemaskine, hvilket er ret meget WIN i min optik.

En anden ting (nogle vil måske finde dette faktum enormt kedeligt) som jeg værdsatte var den emballage produkterne kom i – ikke alene består de af 100 % genbrugspapir, men jeg erfarede også at jeg virkelig synes det var rart, at man kke skulle forcere 100 af de der latterlige plastik/metal strips, som rigtig meget legetøj kommer med. Sådan noget kan i dén grad godt sætte mit pis i kog. At man nærmest skal bruge værktøj til at få skidtet ud af pakkerne. Ikke spor sjovt når ungerne ikke ejer snerten af tålmodighed. Er fan af praktisk og lækkert emballage!

green toys alfred

Man kan finde Green Toys produkter hos Bilka.dk, Coolshop.dk og hos Legeakademiet.dk

Det får i hvert fald de allerbedste anbefalinger herfra os –  det er legetøj i lækkert design og i børnevenlige farver der stimulerer dit barns udvikling gennem leg –  uden at skade hverken dem eller vores jord 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar, du bliver great!