Fml.

Status.

Der er stille herinde. Jeg ved det godt – og beklager at jeg ikke skriver så meget. Men hey, har skaffet jer snevejr allerede nu, så I har noget at lave, når nu I ikke kan læse så meget nyt her!

Jeg har ondt. Og ligger i det hele taget meget ned. En fremragende ting, havde det ikke været for en kommende flytning samt en kæreste der er allergisk overfor opvask og støvsugning.

Vi skal have pakket hele vores lejlighed ned nu. Og det tager fandme lang tid, når man kun kan holde en halv time ad gangen, før plukkeveerne sætter ind og bækkenet brokker sig.

Smerterne har nemlig fået selskab af en egentlig bækkenløsning. Hvilket er normalt på dette tidspunkt. Og drengebarnet har brugt de sidste tre aftener og nætter på at synke nedad, og det gør pisse meget fucking ondt. Nogle gange er jeg i tvivl om hvorvidt der er tale om plukkeveer, eller reelle veer. Men de snyder, for de forsvinder igen. Men ondt, det gør de altså.

Er nu gået ind i uge 36. Så vi er ved at være tæt på snart. Og de fleste ville jo sige, at det er fuldstændig vanvittigt at flytte midt i det her, men vi er nødt til det. Vores lejlighed er opsagt, og vi skal være ude 15/1-2013. Og min termin hedder 6/1-2013. Såe, tror nok vi skal have fart på…

Det betyder også, at vi er nødt til at rykke vores fødested. Alt det burde komme i stand næste uge. Streeeess.
Glæder mig til om 20 dage. Der burde jeg sidde på Nørrebro i vores nye hjem. Stadig tyk, men forhåbentlig lidt mere rolig.

Håber bare ikke der kommer et barn ud inden da… Kryds lige fingre for mig, ikke?

En træt, træt gravid – der ikke får sovet så meget….

20121202-130727.jpg

Skriv en kommentar

  • Jeg synes, din graviditet er fløjet afsted. Var det ikke lige igår, du annoncerede den? Håber der er tid til lidt “nydning” imellem flytterod og bækkenløsning. Kan godt forstå det ikke er fedt. Men det kommer aldrig igen, det der med den første graviditet, hvor man “KUN” har sig selv at se til imens, så ja. Håber du nyder. 🙂 (Selvom der vist ikke er skide meget at nyde ved bækkenløsning? Har heldigvis aldrig prøvet det, men det er min opfattelse, at det er pænt smertefuldt)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jo, tiden er fløjet afsted. Har i hvert fald ikke ‘gooood tid til at vænne mig til tanken’ mere 🙂 men nu er vi også nået til det punkt hvor utålmodigheden er stor! Vi vil sgu se hvem det er, der gemmer sig derinde!! Nyder at kunne sove til middag, at have masser af sofa-tid – og så er man altså så god ved sig selv, når man er gravid! Klejner fra Salling, god kaffe, læsning og online shopping! Iiiiiiiiih! Det er lækkert! Helt skidt er det ikke. Kun i skelettet. Hovedet og appetitten fejler absolut intet!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fml.