HER LUGTER LIDT AF LEVERPOSTEJ.

ATT. NØRREBRO-FELLAS

Didde fra min mødregruppe gjorde mig tidligere opmærksom på, at hun står i spidsen for dette (reeeeeet så vigtige) projekt. Hvis du bor på Nørrebro, så læs videre. Hvis ikke, så kan du bare scrolle videre. Men here goes:
Ydre Nørrebro Vejlaug er en borgeroprettet arbejdsgruppe, som i første omgang har til formål at forhindre gennemkørsel af biler og lastbiler i Mimersgadekvarteret.

Beskrivelse
2. etape af Nørrebrogade står for døren. Københavns Kommune har tilsyneladende ingen vision om, eller planer for, sideområderne i projektet. Der må derfor forventes en stigning af gennemkørende biler og lastbiler i sideområderne.

Ydre Nørrebro Vejlaug er en borgeroprettet arbejdsgruppe, som i første omgang har til formål at forhindre gennemkørsel af biler og lastbiler i Mimersgadekvarteret.

Planen er at arbejde for at:

* Inddele Mimersgadekvarteret i trafikenklaver. Se eksempel: Det betyder at hele kvarteret inddeles i delområder. Biler og lastbiler må meget gerne køre ind i et delområde, men de må ikke krydse over i et af de andre delområder. Det kan fx gøres ved pæle, så cykler stadig kan komme igennem. Derved forhindres at der kan køres biler og lastbiler igennem kvarteret. Eksempler på dette kan fx opleves i Blågårdsgadekvarteret på Indre Nørrebro.
* Der skal være så åbent som muligt inde i enklaverne (ikke ensrettet eller spærringer).
* Cykeltrafik / fodgængere ikke skal være begrænset af trafikenklaverne.
* Det skal være nemt at parkere for de biler som hører til i kvarteret.
* Der skal arbejdes for en samlet plan for hele kvarteret. (Vi skal lære af fejlene fra Guldbergsgadekvarteret, hvor enkelte gader har fået al gennemkørselstrafik. Når man lukker en enkelt lille gade flytter man bare problemet til den næste lille gade.)

Der afholdes en event samt underskrift-indsamling i morgen aften i Nørrebrohallen.
For yderligere info – læs her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER LUGTER LIDT AF LEVERPOSTEJ.