DU MÅ IKKE GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

DET BURDE DA IKKE VÆRE SÅ SVÆRT, VEL?

Men det er det åbenbart?

Hvis der er noget jeg er fortaler for, så er det at man burde have lov at trække stikket ud hele det første år. Altså det første år som børnefamilie. Alt hvad der hedder arbejde, budgetkontoer, girokort, Udbetaling Danmark og alle de rudekuverter der ligger i postkassen, bliver sat på stand by.

JEG HAR IKKE TID! Måske jeg har tid, men jeg har sgu ikke overskud til det… Pt. har jeg ikke haft nogen indkomst siden juni – og inden da, var der et par måneder hvor jeg kørte med halv løn. Og på nuværende tidspunkt sidder der et par firmaer, som ikke får betaling for de regninger de sender mig.

Min bank? Nårh ja, dem man engang kunne bede om hjælp – den har bare en stor, fed nej-hat på. Den er kort sagt ligeglad med, om vi bliver kylet ud af vores lejlighed.

Og jeg bruger min ledige Alfred-sover-stund her i formiddag, på at hænge i telefonen hos Udbetaling Danmark – som tilsyneladende går meget op i at ansætte ignorante og ugidelige mennesker – til at styre et system som ingen rigtig har vist dem hvordan fungerer.

Kære Udbetaling Danmark, DR-licens, Tryg, Nordea og alle jer andre….. Jeg er træt af jer. I vil bare ha, ha, ha…. Kunne vi aftale, at I – Udbetaling DK, Nordea, Tryg og DR-licens – sammen med min, ret forstående udlejer – lige samler jer til en kaffe-date og LØSER ALT UUUUUDENOM MIG?

For jeg har faktisk en baby, MED separationsangst – og et overskud der meget snart når nulpunktet. Samt et økonomisk underskud, der snart når …. ja, bunden.

På forhånd tak.

Skriv en kommentar

  • Line Stochholm

    Elsker din blog!!! Du er pisse sej! Hvordan bliver man “fast læser”? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Orv, tak 🙂 der er flere måder at blive fast læser herinde! Den bedste er at tilmelde sig på Bloglovin.com – der får du nemlig serveret indlæggene fra dine favoritblogs. Så kan du se om der er kommet nye indlæg på en nem og hurtig måde. Du kan også vælge at trykke ‘follow’ øverst på min side. Så tilmelder du dig via mail, og modtager dermed en ny mail hver gang jeg poster nyt på bloggen 🙂

      Vil anbefale Bloglovin. Så kan du nemlig følge flere af dine yndlings sider på én gang 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hader Udbetaling Danmark. Forstår ikke at det kan være så svært…. der er sgu så mange på barsel, og alligevel føler man sig som den første nogensinde, sådan som systemet fungerer. P.I.N.L.I.G.T og møg irriterende!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU MÅ IKKE GÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!