STATUS.

VIND EN NOMI-STOL FRA EVOMOVE!

Konkurrencen er slut.

Det er atter blevet min tur til at åbne en låge i vores julekalender! Yay!

I dag trækkes der lod om en højstol fra Evomove til en værdi af 1499,-

I sidste uge anmeldte Alfred stolen og vores stol bliver brugt med stor, stor succes. Vores stol har desuden en bøjle, som Alfred kan sidde i indtil han bliver stor nok til at sidde selv. Bøjlen følger ikke med den udloddede stol. En hurtig indskydelse er, at der både kan erhverves en skråstol (749,-) og en bøjle (249,-). På den måde kan stolen bruges fra dag 1.

Der findes et hav af positive anmeldelser af Nomi-stolen på blogs og andre hjemmesider – og det er der en årsag til. Det er en fantastisk dejlig stol!

Hos Manja kan du finde anmeldelsen hvor hun viser både baby delen og stolen til hendes lidt større datter.

Og HER kan du læse Alfreds egen anmeldelse af stolen og bøjlen.

For at deltage i konkurrencen, skal I blot like indlægget her (like-knap findes i bunden af indlægget) samt smide en kommentar i feltet, med et skide godt argument for hvorfor I gerne vil vinde stolen!

Vinderen trækkes om en uge – rigtig meget held og lykke!

nomi hygge

204 kommentarer

  • Pia Merete Kjær

    Det kunne være så fedt at vinde denne stol til Buller, som endnu ikke har fundet vej ud endnu. Så vil den have en stol, der følger den og dens kommende søskendes opvækst 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Vangshardt

    Min lille Ella skal da ha sådan en stol. Bare fordi hun er verdens sødeste og mest smilende baby, der i dag bliver 3 mdr. Hun er fuld af spilopper og giver hendes mor og far så mange glade stunder fyldt med kærlighed. Derfor fortjener hun også at sidde godt, når hun snart skal med til bords.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke selv børn endnu, men en skide god grund til at jeg skulle vinde den, er da for at gøre mig klar til vi om nogle år, skal have børn for første gang. En stol at sidde i, er da rimelig must-have tænker jeg for et barn 🙂
    Hvis jeg er den heldige vil jeg vælge den farvekombination white/white oak, den synes jeg er virkelig flot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette C

    Okay, mit argument er nok ikke bedre end alle andres. Men altså. Jeg vil VILDT gerne vinde den stol!! Min søn på 18 mdr sidder i den trip trap som hans tre fætre har brugt før ham, og den er faktisk så slidt i lakken, at den er rigtig svær at holde hygieinisk. Og om 6 mdr får vi sørmer en baby mere. Det ville være SÅ fantastisk at kunne sætte baby op i tilkøbt skråstol så hele familien kan være i øjenhøjde! Og når baby så kan sidde selv, kan storebror overtage den flotte stol mens baby får trip trap med bøjle. Jo, jeg har lagt planer 🙂 I øvrigt er trip trap lidt farlig fordi min søn skubber sig selv ud fra bordet når han ikke gider spise mere, og så har stolen en tendens til at tippe. Det har jeg læst at Nomi ikke gør. Fantastisk!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Vores datter vil så gerne have sådan en stol. Hun er et par dage yngre end Alfred (og peger iøvrigt på ham, når mor her tjekker bloggen dagligt). Både jeg og kæresten er på su, så det vil være en stor hjælp at vinde en stol.
    Fantastisk blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Well, min datter kunne virkelig godt bruge en ny stol! Vi har en trip trap stol til låns som er omkring 17 år gammel… Og et så kønt smukt eksemplar ville være en kærkommen gave som jeg ved hun ville knus elske!!! Desuden er vi nok nødt til snart at aflevere den anden tilbage og så heder den en af de hvide fra ikea 🙁 de er bare ikke kønne eller smarte eller noget andet end billig 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Anton vil elske den stol, så han ikke behøver at glo op i loftet hele tiden og forældrene vil elske at kunne spise med kniv og gaffel uden baby på armen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Åh den er så fin den stol. Jeg synes, at jeg skal vinde den, fordi min datter, Johanna, på 13 måneder og jeg er ved at flytte fra min kæreste. Og så har hun pludselig ikke nogen stol, fordi den er jeg i et øjebliks sindssyge kommet til at love at jeg lader stå.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kjerstine larsen

    fordi jeg har en søn på 5 og en på vej… mangler en lækker stol! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Min lille Julius skal da vinde denne stol, han er født for tidligt og kom på den specielle dag 12.12.12. Så han fylder 1 år imorgen og ville elske at få denne stol i fødselsdagsgave. Begge julius’ forældre er studerende så vi ville aldrig selv have råd til denne lækre sag. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    For dælan sådan en ville være helt perfekt til lille Asta. Hun har endnu ikke en stol, og hun gider ikke sidde i vippestol ret meget længere. Derfor foregår de flestemåltider, med en råbende baby på legetæppet. Det kunne da være så dejligt at få hende med til bords i en lækker og funktionel stol. Så bliver alle nok mere tilfredse. Vi krydser voksne og baby fingre.
    Nomi FTW!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Min datter, der lige er fyldt 1 år, skal vinde stolen, fordi hun er døøødtræt af at sidde på gulvet at spise, fordi mor synes at hendes tripptrapp-stol er et helvede at gøre rent fire gange om dagen. Det kan ikke være rigtigt at hun skal sidde på gulvet, siger I? Næ. Præcis.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Sikke en lækker give away! Den vil min lille Aske på 4 måneder elske at vinde!! Vi har en tripp trapp stol til vores spisebord, men den her ville passe perfekt til bordet i vores køkken! Så ville vi også være fri for at slæbe tripp trapp stolen rundt når han skal sidde med til bords 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorrit

    Kan da lige nå at være med i opløbet på denne fede stol.
    Med 4 børn er det altid den mindste der arver. Så kunne virkelig godt ønske mig denne fede stol til min bullerbasse Julius ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina

    Vi venter vores første lille dreng i starten af det nye år og nøj hvor er der meget man skal anskaffe sig :-/ Pengene hænger desværre ikke på træerne, og en højestol er derfor nedprioriteret til fordel for andre ting.. Selvom man jo kan læse hvor dejlig sådan en stol er med en lille en, så er der ikke råd 🙁
    Det ville derfor være helt fantastisk at vinde sådan en til vores lille guldklump, så han kan komme op i øjenhøjde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Figgé Jensen

    Jeg vil gerne vinde den til min lille guldklump. Alle roser den stol, så den kunne jeg godt tænke mig til min dreng. Desværre har jeg ikke selv råd til den, da jeg blev fyret, selvom jeg holdte meget kort barsel. Nu tager jeg så resten af min barsel, men det er en voldsom indtægtsnedgang, så det ville være åh så skønt at vinde denne stol til min lille dreng.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    Jeg vil SÅ gerne vinde den stol til T – fordi jeg render rundt med en 12,5 kilos basse, der altid sidder fast i sin Stokke Trip Trap stol – ja SÅ fede er hans lår virkelig!

    Og jeg har set at Alfred også er udstyret med gode lård… Ahem… Muskler, så tænker at den må være ideel til T 😉

    – Maj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • åååh det er spændende, prøver lykken:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil være den perfekte stol til min Storm 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia H

    Vi er studerende og skal snart være forældre 🙂 og sådan en fed stol, passer lige ind 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen, egentlig vil jeg ikke vinde stolen. Men min bedste veninde, som fik vel nok verdens smukkeste datter for et halvt år siden, er på SU, og lige så er hendes kæreste. Med andre ord har de ikke særlig mange penge. Hvis jeg vinder stolen, vil jeg meget gerne forære den til dem, for jeg er sikker på, at de vil blive glade for en højstol. Jeg ved, at de ingen har.
    Derfor vil jeg gerne vinde stolen – for at give den videre til en, der virkelig kunne bruge den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Min Nor skal vinde stolen, så han kan få noget af “sit eget”. Han er nemlig så heldig at være nummer to og arvtager af alle babytingene, vi allerede havde i forvejen. Og da nummer et barn er en pige, er han i meget god kontakt med sin feminine side af sig selv. Og selvom jeg i princippet ikke går op i pigelyserød og drengeblå, så synes jeg faktisk, babyen fortjener at få en ny stol.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Juul

    Jeg kan se der er mange her med gode argumenter….
    Især når mit argument for at vinde stolen, er at, vi kæmper for at blive gravide, er SEJ kamp, kæresten vil dog nok sige det er feeeeeedt 🙂 Men det kan da ikke blive ved med at være besværligt, hvis der pludselig står sådan en fed stol i vores køkken!!! Og vi SKAL have alt tilbehøret med også 🙂 Det er den sejeste højstol jeg nogensinde har set!!!
    God vind herfra, må Sygfred snart være Raskfred <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

    Vi skal vinde fordi min Frederik vil se usandsynligt godt ud i stolen 🙂 Og endnu bedre vil han sidde bedre i den end i Trip-Trapstolen som ikke kan ordentlig indstilles til hans højde :-/

    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi den skulle være så fantastisk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

    Jeg vil gerne vinde stolen for at min lækre datter kan sidde i den! Det er jo det sodaen en stol er god til…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise gohs

    Åh ville elske at vinde denne lækre stol til vores datter som kommer til februar! Er vild med designet og havde tænkt vi skulle ud og have denne når hun kom til verden. Men min kæreste studerer så pengene er ikke store i øjeblikket og det ville godt nok hjælpe at vinde denne og så passer den perfekt ind i vores hjem!
    Please lad mig vinde! hvor ville det varme mit moderhjerte :-):-) og lette pengepungen herhjemme!

    PS, elsker din blog – dejligt med en som viser tingene som de er og ikke er fin på den! 🙂

    Tusind møs til dig for at du er så sej en mor for din skønne søn:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia C. A

    Hvis jeg vandt ville jeg give stolen til min søde kusine, som er gravid med sit 1. barn. Hendes mor, min moster, er som en mormor for min søn. (Hans mormor er død), og i det hele taget har jeg lært meget om hvordan man er en familie ved at komme hos dem. Større hjerter findes ikke. ♡
    God jul og held og lykke til alle. Kh Mia CA

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Hansen

    Jeg vil mega gerne vinde stolen til hende der skulle melde sin ankomst til januar. Har lige fundet ud af at den højstol vi skulle låne mangler en en plade og bøjlen, så.. Den kan vi først bruge fra hun er ca 5 år tror jeg 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg vil gerne vinde stolen til vores søn, der gerne skulle komme til januar. Der er simpelthen så mange ting der skal investeres i når der kommer småfolk, så en gratis stol, ville da ikke være i vejen 🙂 desuden er det så skide smart at han vil kunne bruge den i mange år frem, og at den tilmed skulle være rigtig god for børn at sidde i 🙂 jeg er fan og håber at vinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg vil rigtig gerne vinde, for vi mangler en stol til lillebror og budgettet er ikke lige til at købe sådan en lækker sag selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi jeg er hamrende træt af at få trip trap’en over tæerne – og så synes jeg at nomi er pænere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Jull

    Mit stor brød Einar ville elske at vinde stolen, da han synes det er evigt irriterende ikke at sidde med til bords. Specielt når man lige er startet på grød og mos i en alder af 4 mdr. Og hans forældre ville elske at vinde, når man er lidt utjekket og får et barn når begge er på SU. Einar er i hvert fald en smule træt af at ALT er aflagte ting fra fjerne slægtninge eller den lokale genbrug. Så en spritny stol vil være et hit!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Lønbæk

    Jeg vil gerne vinde for at erfare om den virkelig er så god 🙂 – har en søn på 10 måneder 😉 og så er den jo også pæn at se på! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Vi begynder på baby projektet on ca et år, så vil elske at have sådan en stol stående klar 😀
    Den er så flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Her hjemme har storebror på 21 mdr en trip trap stol, den er vi rigtig glad for. Lillebror på 3 mdr har endnu ikke fået en stol endnu, og det kunne være så fedt at vinde denne, da alle anmeldelser rundt om i blogland er så positive, så den kunne være sjovt at prøve kontra en trip trap 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

    Vores Jonathan skal vinde den stol fordi vi er så møghamrende forelskede i den!! Vi skal flytte til sommer og den vil bare passe helt perfekt ind der hvor vi skal flytte ind !! 🙂

    Også grisser Jonathan som bare pokker når han spiser og vi er så mega trætte af at skulle ud og spule vores trip trap fordi man ikke kan få den rengjort ordentligt ellers! :-/

    Også elsker vi at Nomi er så mega gennemtænkt!!

    Vi krydser fingre ! 🙂

    God jul.

    Familien Sortberg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane Høegh

    Nomi-stolen ville være så fin i vores køkken 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Åh den ser så lækker ud den stol! Og med Alfred i bliver det jo ikke ringere 🙂
    Jeg vil rigtig gerne vinde den, fordi jeg har Alva på snart 6 måneder som rigtig gerne vil følge med i alt hvad vi foretager os herhjemme, og det er rigtig hyggeligt! Det er bare som om hun ikke rigtigt gider skråstolen mere, og hun kan ikke sidde i vores Tripp Trapp-stol endnu – og så er den vi har i øvrigt fra min egen barndom, så der er ikke meget lak tilbage på den… Og som studerende går man jo ikke lige ud og køber en ny.
    Kunne derfor være lækkert med sådan en Nomi i valnød med sort! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

    Den er så pæn! Jeg har luret på den længe til min yngste datter – men vi er fattige studerende (eller, min kæreste er lige blevet færdig med at være studerende, men det er endnu værre, for han har så slet ingen indkomst – så det er heldigt, jeg kan forsørge os alle fire på min su…!) så…du ved…den er på nice-to-have-listen, ikke need-to-have. Men den ville passe virkelig godt ind herhjemme!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Uh den ville være dejlig at vinde så der her et par uger før termin kom lidt mere styr på alt det der babygrej som jeg slet ikke har kunnet overskue at forholde mig til so far….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha R.

    Jeg skal da vinde stolen, fordi der er en lille sveske-baby på vej, og det er mega dyrt med alt det udstyr, der skal købes, når man er på SU (med udsigt til barselsdagpenge). Bum!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe kragelund

    Det skal vi fordi vi har fået vores 3 barn. De to store nægter at give deres tripp trapp stole fra sig, så vi mangler en stol og vi nægter at købe endnu en . Lad de store beholde deres og giv vores skønne lillebror denne skønne stol!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte Zacher

    Vi er lige blevet forældre til den dejligste lille dreng den 26/11-13. Men da jeg er studerende og min kæreste musiker, er det ikke penge der er flest af. Vi har derfor måtte prioritere hvad vi skulle bruge til lilleprinsens ankomst, og hvad vi kunne undvære. Derfor er en barnestol, som er en ret så dyr post hvis det skal være god kvalitet, blevet udskudt. Men selvom budgettet er stramt, så opvejer vores lille guldklump det 1 mio. Gange. Fuck penge, vi er en dejlig familie nu 🙂
    Vi krydser derfor alt hvad krydses kan for, at vi vinder denne stol!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Hansen

    Lige nu bruger vi min egen gamle Tripp Trapp stol. Den er godt slidt og skal nærmest skilles ad hver gang den skal justeres – og det skal den alligevel relativt ofte, når vores pige kun er 1 år. Synes også der er en masse kringelkroge hvor der sætter sig skidt – det vil min renhedsfebrilske mand sætte stor pris på at vi kunne undgå 🙂

    ps. synes det ser skønt ud at det ligner at stolen giver et kys med den nederste plade når man ser den forfra :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Jeg vil enormt gerne vinde stolen til min søn Arthur. Vi har en gammel aflagt Trip Trap stol til ham, der er ved at være virkelig godt snusket. Det kunne bare være så dejligt at få en helt splinterny stol, som han kunne snuske til, og som han kan vokse med, og vi kan bruge til den næste lille klump, der en dag (ikke nu, er du gaaal!) skal komme til familien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Fordi alle syntes deres barn/børn fortjener det bedste, og alt det bedste løber op i mange penge – som en ung pige på kontanthjælp ikke altid kan overskue – Med termin i april, ønsker jeg mig denne til min lille pige ! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Borup

    Jeg vil gerne vinde den til min søn, så vi kan kyle Ikea højstolen af h…til 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Vejle-Hansen

    Åh, den stol vil vi gerne vinde til vore uplanlagte 3’er! Med tre børn er der masser af udgifter, så jeg er sikker på at mindstebarnet ville blive glad for også at have noget at sidde på 😉 Og så endda noget lækkert 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Jensen

    Perfekt præmie – vi er nemlig ved at gøre det lille hjem babyklart, så vi kan tage vel imod den lille pige, som tilsyneladende skal bo sammen med os fra april.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke FM

    Lod herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke FM

      Også kom jeg til at trykke lidt for hurtigt.
      Den skal da her hjem fordi min eunger ville elske en ny stol til skrivebordet på deres værelse. Eneste problem jeg forudser at at vi bliver nødt til at købe en mere, da jeg ikke forstiller mig der kan deles:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Krogh-Schlichter

    Jeg vil så gerne vinde denne lækre stol til min datter Elise på 16 måneder. Vi har idag en gammel brugt Tripp Trapp stol som skaller i lakken og er umulig at gøre ren. Derudover er Elise kommet uden alder hvor hun gerne selv vil alting! Og bøjlen på vores stol kan ikke tages af (da den er så gammel og slidt) og derfor kan hun ikke selv få lov til at kravle op i stolen 🙁 derudover er jeg meget interesseret i boligindretning og denne lækre stol ville se så flot ud hjemme hos os istedet for det grimme monster af en stol, som vi har nu!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Lykke

    Jeg er helt VILD med den stol og håber at den finder herhjem for mit skarn af en knægt på 14 mdr er liiiige ved at lære at komme op af den stol vi har nu… Hvad F…. Sker der der for det!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Jensen

    Mega fed stol, som jeg gerne vil vinde, da jeg ligesom dig er en kronisk træt mor til en søn på 8 måneder.. Piv piv, det er drøn hårdt at være mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe Jensen

      Men også helt fantastisk, sikke mange modsat rettere følelser man har

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klaus

    Vores dejlige datter er meget social og elsker at sidde og underholde ved bordet. Men hendes nuværende stol er ikke god. Hun sidder og falder sammen og hænger og så går det sjove af. Hun prøvede på et tidspunkt denne stol hos en ven. Hun sad fantastisk i den og pludrede og underholdte længere end hun ellers ville kunne. Så af hensyn til min datters sociale udvikling vil jeg meget gerne vinde denne stol! Mvh. Klaus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Jeg, eller lille August, skal vinde stolen fordi vi lige er blevet taget BIG TIME i rumpetten af en dba sælger! Vi har købt en brugt tripp trapp stol, som nu viser sig at fåååårking mangle 2 skruer ( som selvfølgelig ikke kan erstattes)!!! Kan man få fat i taletidskort-idiot-sælgeren? NEJ.

    Så derfor skal August vinde denne fine stol, så han kan sidde med ved bordet OG få en glad mor igen, haha 🙂

    God jul og FED give away!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Pedersen

    Den vil min lille efternøler blive mega glad for, han kom lidt uventet og har derfor ikke sin egen stol 🙁 det er hårdt at være den sidste jo 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stolen skal hjem til os for den vil være perfekt til lillebror på 5 uger!
    Med skråstolen kan jeg få ham op i en højde hvor jeg ikke skal være bange for at storebror på 2 1/2 falder over ham!
    Nu har jeg snart deltaget i et hav af give aways om den stol, men jeg er lige så håbefuld hver gang;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Vi gad bare så godt have den stol! Den er smart på alle planer – ergonomisk, funktionel og så meget pænere end den su-venlige model fra IKEA. Suk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne V.P.

    Fordi jeg gerne vil give min søn fra januar en flot rank holdning med en stærk ryg – og det kræver at man sidder godt! For at en barnestol er god at sidde i, skal der bruges mange timer på at udtænke form og design. Det virker til at Evomove har klaret det, og jeg vil gerne teste selv! Må klare mig med gode gamle Trip Trap indtil jeg en dag vinder en Nomi, eller finder en i storskrald, og med så gode anmeldelser er det vist et utænkeligt scenarie!
    FYI: Kan ikke få like knappen til at virke på iPad, men jeg prøver på en anden måde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg har for nyligt fundet ud af at vi venter os – en virkelig glædelig nyhed, jeg kan slet ikke få armene ned! Men med to på SU, med udsigt til at jeg snart mister min, kunne sådan en fin stol falde på et rigtig godt sted! Desuden – hvem ville ikke elske at have sådan en stol til at pryde deres hjem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Ved søreme ikke, om mit argument er så bedre end så mange andre, men vi venter et barn til juni og har som studerende ikke så mange mønter at gøre godt med. Så stolen ville virkelig blive værdsat herhjemme i mange år fremover 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Elisabeth...

    Fordi jeg virkelig hader at gøre trip-trap stolen rent, og kan læse alle vegne at denne er meget lettere at rengøre?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Vi har helt sikkert fortjent lidt god karma snart! Så derfor skal vi selvfølgelig vinde stolen ( ikke karma?)
    For at gøre det kort og ikke alt for ” det er så synd for os” agtigt, så har vi, de sidste 2 år, lagt liv( os alle 3 ) og kroppe ( mest min kæreste) til intet mindre end; 1 stk let fødselsdepression( mig), 1 stk svær fødselsdepression og efterfølgende voldsom, mangeledet psoriasisgigt. Vi kæmper for at holde hovedet oven vande og uden at tude for meget over det. Så karma, vi er her!! Har du set os!? Har vi ikke snart betalt af? Be om!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Kære “lortemor”,
    Ja, så er jeg her igen. Det var mig, der skrev til dig, at jeg gerne ville vinde sansegyngen, så jeg kan få en pause fra min kedelige mors lege engang imellem… og så hun kan blive aflastet lidt fra at slæbe rundt på mig. Men altså, hvis hun ikke er så heldig at vinde den, så er det her jo verdens bedste alternativ som min mor kan smide mig i, når jeg bliver for tung (hun må virkelig ikke have mange muskler – 10 kg er altså INGENTING!). Håber vi er så heldige.

    Mange hilsner Casper 6 mdr og hans mor:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Kristensen

    Vi skal vinde denne lækre stol fordi vi nu har læst tusind (okay mange) anmeldelser af den og nu ved at vores I ville sidde mere sikkert på den fremfor hendes trip trap hun kan vælte?!!

    Uh jeg håber, det er dog utroligt så mange konkurrencer man kan deltage i med samme stol uden at vinde;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna

    Lumsen vil frygtelig gerne vinde stolen, fordi den fylder mindre end hendes trip trap – og da vi bor på 75 kvadratmeter, så er det jo en kunst at indrette sig praktisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belinda Søriis

    Jeg skal da vinde den fine stol, fordi jeg er helt forelsket i den.. 😉 Og så fordi vi begge er på su herhjemme, og jeg kun får stolen hvis jeg vinder den.. kæresten er ikke lige med på en stol der koster så meget.. 😛 Så krydser fingre på mine, og lillefyren i mavens vegne.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er gravid og kigger på babyting hele tiden – og hold da op, hvor er den slags dyrt når man er på SU. NOMI stolen er lige præcis den slags luksus, som vi ikke har råd til, men som jeg vildt gerne vil have.

    Så jeg krydser alt, hvad der kan krydses for at vi bliver de heldige vindere! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Fordi Viggo er MEGA misundelig på Alfreds stol!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

    Herhjemme har vi trip trap model brun institution (brugt), den virker, bevares, men uff hvor ville jeg gerne have den smukke Nomi stol til at pryde vores hjem!!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Ronja

    Hej Lortemor 🙂 jeg kan se at jeg var to skridt fra at begå stokke-fejlen. Jeg har altid elsket stokkes fine stol, men det er simpelthen for smart at man også kan bruge nomi fra start af. Min lille lækre unge er kun 1 måned gammel, så hun kan stadig nå at bruge begge dele.

    Barnet giver dog Alfred ret – den kan sagtens være mere funky. Mon min mor vælger en som matcher eller en i regnbuens farver. Meget svært at sige. Hun vælger sikkert “en frisk pude til det neutrale trætema.”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi min yngste simpelthen ikke kan sidde ordentligt på en Stokke. Han vælter rundt – og helt sikkert fordi den bare ikke lige er hans design jo. Jeg ville bare elske at vinde den stol. Punktum.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • winni dueholm

    Uh den skal min datter Kamille vinde, da hun står og skal være storesøster inden for de kommende dage og det ville være så fedt at kunne forære hende en ‘stor-pige-stol’ i den anledning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Udesen

    Fordi vi har fået endnu et barn – og kun har en høj stol. Og fordi jeg er pænt træt af at skovle maden ind med gaflen i en hånd efter at min mand har findelt det til passende størrelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Ih altså… Der er jo altid nogen der mangler den mere end en selv, ikke, men prøvligeoghørherheltærligt hvorfor jeg vil have den… Jeg var jo parat til at købe den selv og fragte den over atlanten til NYC hvor vi bor, men så vidt jeg forstår vil de ikke sælge den til mig fordi den endnu ikke er godkendt i USA. Men det gør da ikke noget, tænker jeg, hvis skidtet er så godt (og sikkert) i Danmark er jeg sikker på at den også duer her i Brooklyn! Så… Så skulle min mor have den under armen når hun kommer i januar og barnet nærmer sig fem-seks måneder og vi altså mangler en stol til ham! Okaytakhejhej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

    Anton på lidt over et år vil super gerne have et møbel som er hans eget, og ikke arvegods fra storebror 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Jeg har ikke nogen barnestol- til gengæld har jeg et barn i starten af maj!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Den skal Ville vinde fordi hans storesøster ALLIGEVEL ikke følte sig helt klar til at sige farvel og videgive hendes Stokke stol.Jeg vil faktisk gå så vidt og sige at ungen lavede en scene og vrælede!
    Så lige nu har vi lånt en brugt børnestol i en knap så køn farve, indtil det arme barn kan få sin helt egen flotte nye højstol. Og der havde vi netop tænkt på denne, netop fordi den er let at løfte rundt, det bruger vi meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Fordi stokke stolen ikke rigtig virker for os. Vores datter gider ikke sidde i den..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Det vil være dejligt at vinde en stol til min datter

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Den vil jeg gerne vinde til min lille Alex på fire uger. På SU kan det være svært at få råd til en så god stol som denne. Vil i øvrigt også lige benytte lejligheden til at sige tak for en fantastisk blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Nielsen

    Den stol vil jeg rigtig gerne have til min datter. Hendes nuværende stol er svær for hende selv at flytte rundt på og denne er jo helt genial med hjul ; )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Fordi at efter 2 års fertilitetsbehandling er lykken med os og vi er blevet gravide :)! Og nåh ja der er 2 stk babyer i min mave! TO! På én gang. Så det er selvsagt at denne ville skabe ovenud lykke herhjemme :)!

    PS. Sig lige til hvis du eventuelt udlover en minibus og barnepige på et tidspunkt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En skide god begrundelse – åh, for helvedet, det er der sikkert mange der har! Nå, men min må være, at vi bor i en lille Vesterbro-lejlighed, så det ville være lykken for både min Tordenbaby og hans forældre, at have en stol til ham, som virker lidt mindre tung og voldsom end Tripp Trapp, og som samtidig kan være lidt pæn at se på… Han er lige ved at være klar til at sidde i højstol, så det ville være en perfekt timing!

    //Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikkeic

    Hold nu fast den er bare SÅ fed.
    En god begrundelse for mig må helt klart være at den bare er over ud fantastisk.
    Vi venter en lille ny til januar og med den stol er mulighederne jo mange da man kan købe “baby stol” til den så den lille prinsesse kan være med ved bordet og så har den jo et perfekt design.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

    Vi har nogle stokkestole, men synes at vi nu trænger til at kigge på noget smukt! Jeg synes at den lille knold på fodpladen er genial og måske kan den få Laura på 2 år til at blive siddende ved bordet, så hun kan få spist sin aftensmad. Hun er et lille myr på ca. 10,5 kg og ca. 84 cm høj, så det er vigtigt at hun får noget indenbords…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Fed stol. Hele baby-blogland taler om den, så det ville da være skønt at teste den selv 🙂 fedt der er så mange forskellige farver at vælge imellem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Jeg skal vinde den fordi de vil se så flot ud i vores hus, bedre end den gamle stol vi har nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Fie Staal

    Hej 🙂 Jeg er lige blevet mor til en dejlig dreng, han er blevet 11 uger nu. Han kom til verden 6 uger for tidligt, så det var en hård start på livet med indlæggelse de første 3 uger. Hans far og jeg er begge studerende, så der er ikke uanede midler til rådighed, derfor ville det være fantastisk med sådan en fed stol!! Min dejlige dreng har fortjent den 😉 Knus Fie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jytte Takahashi

    Herligt med en fin stol til lille Saga når hun er på besøg hos mormor som kun har almindelige stole 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Jamen den håber jeg da at vinde da mine storesøster efter flere års fertilitetsbehandlinger endelig er blevet gravid og snart er termin <3 ville være en fantastisk gave at give sin søster og lille manden her til jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte j

    Fordi jeg har en datter som vil elske at sidde i stolen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Theo snakker: Min mor siger at jeg helt vildt gerne vil vinde den Nomi stol! Fin ser den ud og det kunne da være sjovt, at prøve om man kan smatte sådan en til med havregrød, som jeg kan med min nuværende… og alle de andre sjove ting jeg smatter udover det hele. Egentlig er jeg nok lidt ligeglad hvilken stol jeg sviner på, men når min mor siger at den her er bedre at svine på, så må jeg prøve at lytte….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Endnu en fed konkurrance 🙂
    Jeg ville rigtig gerne vinde den fine nomi stol til min søn på
    9 mdr. Vi har en gammel trip trap stol som han synker helt sammen i. Vi har prøvet en venindens nomi og i den sidder han meget bedre og mere rankt. Derfor ville det være en perfekt julegave til den lille mand.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Seidelin

    Fordi den er så røvfed og ville passe perfekt ind herhjemme. Bastian er træt af han trip trap (det er vi iøvrigt også), og han har prøvet fætteres Nomi…. så det er favoritten herhjemme. Dog er pengene ikke til det pga. fertilitetsbehandling.

    Kh Maria Seidelin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Pelle

    Efter du har skrevet om stolen, er jeg sikker på, at det er sådan en min fremtidige børn skal have 🙂 Selvom jeg ikke har børn endnu, skal jeg vinde den så min kærestes lille niece kan placere sin søde popo i den! Og så kan mine børn arve den bagefter 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    🙂 Jeg har jo fået en dejlig og skøn bette knægt for 3 uger siden, så det kunne være skønt til ham. Så kan jeg købe den der babystol selv, så han kan komme med til bords med storesøster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    Du er den første – udover min søde kæreste der får det af vide – var ved lægen igår og få bekræftet, at jeg er gravid! Har nu opdaget, hvor meget udstyr sådan en størrelse har behov for.

    Derfor ville det være skønt at få lidt forærende – desuden er det jo en skøn stol og fint man kan lave den om, efterhånden som guldklumpen bliver større!

    God jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Hihi! Hvor fint 🙂

      Tilløk! Det er STORT!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • leila

    efter både din om manjas fine anmeldelser, så drømmer vi også om en, den lyder helt perfekt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Madsen

    Vi har i forvejen den billigste model fra IKEA og den er sådan set helt fint nu. Men på er tidspunkt vokser vores 1-årige søn ud af den og så skal vi ud og købe en ny. Det ville derfor være super fedt at vinde denne lækre stol, hvor han også selv ville kunne kravle op og ned fra:) Jeg krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nille Hansen

    nøj hvor ville den være fantastisk til min lille Magnus det ville være en skøn skøn gave og jeg ville få så meget glæde af den 🙂

    krydser så meget mine fingere og håber på lidt held 🙂

    ønsker dig en god jul

    hilsen Nille ( Magnus mor )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karsten

    Den stol er altså alt for fed!!! Og vil så gerne vinde den da den min kæreste i sin tid valgte til vores søn bare er et no-go!! Så vælg miiiiiig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jana sasikumar

    Vi vil gerne vinde stolen da vores dreng på 2 år nok selv kan kravle op på den og så sidder han i en højde med os andre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Jensen

    Jeg er helt vild med at denne stol er så anderledes og moderne at se på. Nem at rengøre og praktisk! Jeg ville elske at vinde en stol til min baby som kommer – mit første, og forhåbentlig ikke eneste barn der vil få glæde af denne stol. Jeg krydser alt jeg har for at du vælger mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie Ravnholdt Frederiksen

    Storebror har en stol – så derfor skal lillesøster Ida da også havde en 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Okay. Inde i min mave bor der lige nu en ven. En lidt speciel ven. Jeg elsker ham allerede, uden at vide om han egentlig er cool nok. Det formoder jeg! Det er på trods af hans noget uforklarlige trang til Chili Cheese tops dyppet i Chedder Cheese dip. Det er på trods af at han pt. bor i min blære (der er nok noget rent fysiologisk, der taler imod dette, men jeg holder på min første indskydelse) Så jeg elsker altså ham her. Min fremtidige søn. Så i denne læringsproces i at blive en mor, er jeg faldet over din blog. Og andre mødres blogge. Og I elsker Nomi! Så det vælger jeg at tro på! Så jeg ville elske at komme til at elske Nomi.
    Jeg krydser! (mest af alt for ikke at tisse i bukserne i skrivende stund, men også for at jeg vinder)
    /K

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamilla Jørgensen

    Jeg har et barnebarn og nummer 2 på vej, jeg har bare ingen stol til dem når jeg passer dem. Min søn som er efternøler er handicappet og har en speciel stol og den bruger jeg som barnestol, men så må min søn sidde på en alm stol og det går bare ikke, men det er løsningen lige pt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie West

    Det kunne være så fedt at vinde denne til lille Gabriel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den fine stol ville passe perfekt ind her især i walnut/white .. Jeg har læst mig til at den ikke er så tung samt meget nem at rengøre, det ville lette min hverdag lidt da jeg har problemer med ryg/hænder – også ville min “stole-glad” elske at få endnu en stol hun kan bestige!
    Glædelig 11. dec.!
    /Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Synes det er oplagt at stolen bliver sendt i min retning 😉

    Jeg venter mit første barn om 7 uger, og er du da helt færdig hvor er der mange ting at bruge penge på. Er jo allerede fattig! Så hvis jeg kunne spare penge på denne stol, så ville jeg være en ufattelig glad lille dame.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Hansen

    IH HVOR VILLE DET VÆRE SKØNT AT VINDE SÅDAN EN LÆKKER STOL. HAR TIT BESØG AF MIT LILLE BARNEBARN OG NÅR VI SKAL SPISE ER DER ALTDI EN AF OS DER SIDDER MED HAM PÅ SKØDET – DET VILLE VÆRE SÅ MEGET NEMMERE OG SJOVERE HVIS HAN KUNNE SIDDE P SIN EGEN STOL <3 ØNSKER MIG DEN I WHITE

    GLÆDELIG JUL

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Av, den gad jeg godt vinde! Ikke så meget fordi jeg selv har brug for den herhjemme, men mere fordi at jeg godt gad teste den i den vuggestue hvor jeg arbejder! Vi har flere gange snakket og klaget over ondt i ryggen pga de forbandede tunge trip-trap-stole og har snakket om alternativer.. Og så tænkte jeg, det kunne være fedt ikke bare at lade det blive ved snakken men rent faktisk handle på det og prøve noget nyt.. Måske er det løsningen på alle vores problemer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Clausen

    Den ville være nyttig at have hjemme hos os! Har hørt en masse godt om denne model, så det ville være rart at prøve den selv :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Vil gerne vinde, fordi den vil klæde vores hjem og vores lille marts baby helt vildt godt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnneM

    Den er nu en del mere fix end den slidte triptrap, vi har fået foræret 🙂 Jeg kender alt til triptrap’en, men intet til denne, og jeg har jo hørt, at det er sundt at prøve noget nyt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophiasmor

    Jeg fortjener virkelig denne stol, da 2013 har på ingen måde været mit år.
    I sep.12 fødte jeg en skøn datter, 10 uger før tid. Hun voksede, tiden gik og jeg tænkte YES, hun får ingen mén af det. Foråret kom, og min ellers så skønne datter havde forvandlet sig til en skrigeballon. Hun skreg konstant, og de kloge mente hun var sulten og skulle have grød.
    Og her startede min kamp. Min datter kunne ikke finde ud af at spise. Hun havde ikke mundmotorikken på plads. Kampen startede med at lærer hende at spise. Det var et helvede og jeg sad mange gange og græd, da jeg følte mig som verdens dårligste mor. Når jeg ikke spisetrænede med hende, hang hun i brysterne på mig. Jeg ammede i en lang periode hver 2. time døgnet rundt.
    Venner og familie er faldet fra på den bekostning, da de mente jeg “bare” var en pyller mor.
    Jeg kæmper stadig med min datter og hendes spisning. Hun kan nu spise 1/2stk. rugbrød. 🙂

    Jeg burde derfor vinde den stole. Så var der da noget der fik godt.

    Bonusinfo. : Jeg har en storpige som er hjertesyg og en dreng i trodsealderen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Pedersen

    Jeg vil vildt gerne vinde den stol. For det første fordi, at min lille Gabriel på otte måneder er helt fantastisk. Hvem skulle have troet at så lille et menneske kan have så stor betydning. For det andet fordi hans far og jeg lige er gået fra hinanden, så nu står vi uden ret meget tilbage. Så Gabriel mangler en stol, så han kan sidde sammen med mig og spise 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Vi venter på at lillesøster dukker op om 5 mndr og ville være glade for at have en stol parat. Specielt en der er anderledes end brors så de ved hvis er hvis 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Lang Hansen

    Jeg er så pisse flink. 😉
    Vil forære stolen væk, og så bliver jeg helt sikkert verdens bedste veninde 😉 😀

    charlottehansen83@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh en fin stol altså. Den kunne lille Noah på 1 1/2 da godt sidde og hygge sig i/ det ville måske være måden at holde ham ved bordet når vi spiser istedet for han fiser rundt i stuen. Vil elske at få samlet hele familien om bordet❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • charlotte

    Åha sikke en skøn stol. Den ville min søn og jeg elske! Min søn nok mest fordi han vil sidde super godt. Og jeg da jeg har noget lækket at se på, og ikke en træls trip trap stol at gøre rent 4 gange om dagen;-) 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina Johansen

    jeg skal vinde stolen, fordi jeg lige er blevet moster! Og så skal moster være gudmor, og hvilken skøn gave til lillepigen at kunne komme med! Det ville være det fedeste at kunne give den stol væk, som hvis jeg lige må sige det, Overhaler trip trap for vildt! De kan slet ikke måle sig med hinanden! Den her stol er design, nytænkning og mega stilren!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så er der trykket like 🙂
    Jeg ville super gerne vinde stolen til min kommende lille søn, der skal starte livet med en stor hjerteoperation i januar. Efter et længere hospitalsophold og medfølgende frustration og bange timer, ville det være fantastisk, at komme hjem og på sigt starte en normal hverdag, hvor min lilledreng kan sidde godt og vokse sig stor og stærk!
    Kh, Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

    Øøøj sådan en stol kunne min datter på 10 måneder virkelig godt bruge!! Vi har nemlig en Tripp Trapp stol, som jeg har sparet sammen til, men ungen vil fandeme ikke sidde i den!!! Ret belastende …
    Så hvis jeg vinder stolen, giver jeg gerne vores Tripp Trapp til en af de andre der har deltaget i konkurrencen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi vil gerne vinde en skøn stol i beech White og Hvidt sæde til Oliver. Han sidder nemlig ikke særlig godt på sin nuværende stol. Og via alle de positive anmeldelser vi har læst af evo stolen, så har den især fået ros for sin ergonomi, hvilket jeg værdsætter rigtig højt.
    Jeg håber jeg er den heldige der kan ligge stolen under juletræet i år.

    Glædelig jul

    Mvh Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla E.

    Uha, hvor vil jeg gerne vinde! Jeg har fulgt godt med i anmeldelserne af den her på Petit Podium, og er meget fristet – måske mest af alt fordi det lader til at den er en drøm at gøre ren. Jeg er ved at blive idiot af at kradse indtørret havregrød af diverse underlige krinkelkroge på vores Stokke – den er nemlig ikke en drøm at gøre ren 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi vil gerne vinde den lækre stol fordi den er så meget lettere i udtrykket end vores tunge trip trap stol og så synes jeg indstillingsmulighederne på den virker bedre end på trip trap stolen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det ville være den bedste julegave til min veninde, som venter barn til januar!
    Så nu er der ikke andet at gøre end at krydse fingere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Uhh det er da en fantastisk stol og ville passe rigtig godt til vores små forhold i lejligheden, hvor den kan trænge sig ind mellem de andre stoleben!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molly May

    Okay, okay, okay!!!

    Nu tager jeg chancen sgu (det gør jeg ellers yderst sjældent). Altså, deltager i en konkurrence, hvor man kan vinde noget lækkert! Lækkert OG sygt nødvendigt. Status pt. i vores hjem:

    – Lille søn August har invaderet hjemmet
    – Min kæreste og jeg har endnu ikke spist sammen siden invasionen, da søn August K O N S T A N T hænger hos én af os
    – Pga. En stram (!) SU-baseret-økonomi har vi ikke råd til luksus, som et møbel til sønnen
    – Parforhold ville have V I R K E L I G godt af denne tilsyneladende fantastiske stol, så vi alle kunne sidde til bords S A M T I D I G

    Altså, jeg vil S Å sindssygt gerne vinde den stol!!!

    (Håber ikke der var for meget Caps Lock, men man er vel en desperat mor med fedtet hår og vablede fødder).

    TAK!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Fordi jeg er sikker på at lillepigen ville blive lykkelig for den….
    Fordi den ville passe perfekt ind i vores lille stue…
    Fordi det ville være fantastisk at have hende med ved bordet….
    Fordi jeg enormt gerne vil forkæle hende….
    Fordi vi aldrig ville få råd til sådan en luksus børge på egen hånd….

    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Bergstedt

    Vores første barn er på vej og vi har absolut ingenting endnu. Så med et sponsorat på sådan en lækker stol, ville da tage lidt af stressen væk.

    Mvh
    Ditte Bergstedt
    dytte_vu@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille remiga

    Kunne passe så fint herhjem til frk. Karla 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Fordi jeg er træt af at falde over trip trappen arghhhh 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Meier Nielsen

    Hvor ville det være dejligt at vinde til når nummer 2 kommer

    rigtig glædelig jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • F. Madsen

    Uha, svært at argumentere for, hvorfor jeg skal vinde. Men jeg vil, ligesom de fleste andre, gerne give mit barn det bedste. Og det ville da bare være så dejligt, hvis hun kunne få denne stol.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina Nørgaard Madsen

    Denne Nomi stol har alle funktioner vi herhjemme har brug for i vores hverdag med vores lille premature datter, som nu snart er så stor hun selv kan sidde. Når man er født 3 mdr for tidlig, ønsker man klart det bedste for sit barn, og denne stol vil kunne følge hende længe. Glædelig jul til jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Kan desværre ikke like artikelen, da jeg ikke er på Facebook, men det ændre ikke ved, at Nicolai vil elske at få lov til at sidde og beundre verden fra den lækre stol. Han er efterhånden træt af, ikke at kunne følge med ved bordet og vi vil elske at kunne give ham muligheden for at være med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lynghøjen

    Hvorfor, fordi sådan en luksus stol i den prisklasse får vi aldrig råd til. Så det ville være skønt at blive forkælet med lidt luksus:-) krydser fingre. Ønsker den med Beech White i stellet og med Hvidt sæde…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Skov

    Åh, hvor en skøn kunkurrence! Sådan en stol ville være fantastisk at vinde og den vil passe perfekt ind i vores spisestue! Og er desuden sikker på, at min baby i maven vil glæde sig til at bruge den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Rotbøl

    Begge mine piger sidder på Trip Trap stole som er +25 år gamle, så de trænger virkelig kraftigt til en udskiftning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej!! Jeg har en helt fantastisk kollega, med barn i vente, som jeg så gerne vil belønne med en skøn stol og derud over har jeg også den plan eller bagtanke at inspirerer min chef til at det skal være disse stole vi skal have i vores vuggestue!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er bare så lækker den stol! Vi venter os en lillebror til marts, og eftersom storebror stadig bruger sin stol kan han ikke bare arve hans stol. Da både faren og jeg er på SU, ville det være en kæmpe hjælp at vinde stolen 🙂
    Jeg har desværre også problemer med at like artiklen, da jeg ikke er på facebook, men håber jeg må være med alligevel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øhm, jeg vil ret gerne vinde fordi jeg er kronisk gravid (det føltes sådan) og gisp! hvor er det en pikkedyrt at få pseudo-tvillinger! Fuuuuck! Desuden er Nomi-stolen mega flot, og ville gøre vores hjem en hel del sejere ” Se os, se os! vi har Nomi-stolen” Åhh! Det gad man gerne ku’ sige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Fuglsang

    Jeg vil gerne deltage og vinde stolen til min veninde, som er studerende og som helt sikkert vil blive lykkelig for den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Dau

    Jeg vil utroligt gerne vinde nomistolen da mit kommende forårbarn ville kunne sidde oppe i øjenhøjde i den lækreste stol der findes til spædbørn!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa Luna Pristed

    Min kæreste og jeg er begge studerende og kommende forældre – en Nomi-stol ville da være alt for lækker at vinde, når nu SU ikke tillader at vi køber den selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Super lækker giveaway..
    Herhjemme har vi med vores datter altid haft en trip trap stol som har fungeret fint, det skal siges hun er et lille nips som ikke engang selv kan skubbe stolen nogen steder. Så fik vi en dejlig lille basse og han kom også op i stolen da han lærte at sidde selv.. Men så kom chokket. En dag blev han meget ivrig over maden , og da skeen ikke helt kom hurtigt nok valgte han at sætte af med hænderne og skubbe sig bagud. Det resulteret i en trip trap stol som var på vej med lynets hastighed mod gulvet. I ren panik fik jeg den grebet inden der skete noget.. Puha, så derfor mangler vi en lækker stol til vores søn som er robust til at klare ham og som ikke vælter..
    Krydser mine fingre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Nielsen

    Det vil være så dejligt at have en ordentlig stol, når børnebørnene er på besøg. Det er jo især til middage de kommer her og så vil det være fantastisk, hvis de kan sidde godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Fordi jeg som mange andre virkelig godt kunne bruge en stol! Og fortjener sgu at få en ordentlig præmie udover mit store kærlighedsbarn som jeg fødte for 10 uger siden. Sindssyg fødsel! #alt for lidt søvn #sover på en sofa, så kæresten er frisk! # Træls økonomi, som en su!! #kolik og gulsot! You name it!!
    Ville blive lidt mere lykkelig med sådan en stol! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Jeg skal vinde fordi min lille lillesøster godt kunne trænge til en ny stol, og jeg vil derfor gerne glæde hende med sådan en fin gave.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • eva kobeja

    ….Fordi vi har en trip trapp og jeg er ved at blive lidt traet af den (alle har den jo :)) saa ville gerne have noget andet til lillebror 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillepigen kan klart bruge en ny stol der ikke er den ramponerede tripptrappen hun har pt. Plus at den er lækker. Så lækker<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamille Parsgaard

    Fra baby til teenager. Den smukke stol måtte gerne bo hos os. Min 6 årige har stadig lidt bøvl med voksen stoel, så den ville hun blive glad for 🙂

    -Kamille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ville elske at vinde stolen til lille Asle!
    mvh Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Den skal vores datter Olivia have som ekstra julegave. Kunne i hvertfald være lækkert! Hun blev 14 mdr i går og kravler op ad alting at dagplejen kalder hende for en abe. Hun sidder ikke godt i tripp trapp stolen og så er den også svær at gøre rent! Det har jeg hørt ikke skulle være et problem med nomi stolen. Så den tror jeg vil passe godt til vores hjem og ikke mindst til vores datters temperament 🙂

    God Jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den vil jeg bare skide gerne vinde til den baby der pludselig kommer efter behandling der koster en del. Så at vinde så fed en stol, ville være den perfekte gave 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sally

    Fordi min søster har en dejlig unge, der ikke kan sidde stille i 5 minutter 🙂
    Måske denne dejlige stol ville inspirere til at sidde på måsen lidt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Den her stol ønsker jeg mig til min lille Viggo-bandit. Han er nysgerrig og elsker at kunne holde øje med hvad alle omkring ham laver! Jeg tror den ville være rigtig god i vores lille hus og den vil løfte humøret hos mig, da jeg har mistet mit arbejde og har gennem min fagforening kæmpet med min arbejdsgiver for overhovedet at få penge lige siden, de fandt ud af at jeg var gravid, for over et år siden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Har lige fundet ud af, at der er en 3’er på vej… Har kasseret alt fra de 2 første, så jeg mangler udstyr 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Til den lille fantasifulde V, som kan lege, det er et rumskib, hun spiser i, når den på bedste astronautvis står på squeezy-smoothies fra Ellas.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Melchiorsen

    Fordi julen er børnenes fest!!! <3
    – Mette Melchiorsen (mette-km@hotmail.com)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Nielsen

    Vi kunne godt bruge den, så vi krydser fingre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dea Skaarup

    Super skøn stol..
    Den skal da så meget hjem til mig, da min bandit på 1 år, har lært at komme op af den anden vi har, og derfor pludselig sidder midt på spisebordet!! Hvilket vi ikke er helt enige om hvorvidt det er meningen eller ej 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • FORDI vi skal være forældre for første gang <3 og der er mange ting at købe og det dyrt, derfor synes jeg vi skal vinde da det ville hjælpe lidt i vores budget.

    Glædelig jul

    /saraberg88@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hardetgodt

    Fordi vi efterhånden er ved at slippe op for ideer til mad som kan spises med ske….det er bare lettest når man konstant har 2 måneder gammel bebs på armen konstant! Derfor ville det være mega fedt at vinde en stol til hende…så kan vi få vores arme tilbage, og spise med kniv og gaffel igen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai-Britt

    Vi er lige blevet forældre til en fin lille pige. Stolen ville være den perfekte julegave (med en bøjle og skråstol, som vi køber til), så vi kan have vores første måltid, hvor vi alle sammen sidder med til bords.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • inger jensen

    ville passe godt til mit barnebarn malou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • joan jensen

    lækker stol 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasper angelo jensen

    ville min datter sidde godt i

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla godtfredsen

    passer bare då godt til min dejlige dreng:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Vores spisestue er et virvar af farver og dimser. Denne stol vil absolut være et hit når jeg i juleferies skal lave makeover 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er bare SÅ fin den stol. Vi drømmer rigtig meget om den herhjemme især fordi jeg efter et biluheld har svært ved at bære for meget på prinsessen og derfor er meget afhængige af at have en ordentlig højstol, så hun kan kigge på. Jeg drømmer derfor videre og håber vi vinder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

    Jeg håber så meget at jeg vinder denne lækre stol! Min datter er meget hypermobil og sidder dårlig på sin trip trap stol, selvom den er udstyret med skråpude. Som fattig studerende vil den være en kæmpe gave for både barn og voksne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Den er simpelthen så fin den stol. Det vil passe rigtig godt ind i vores hjem. 🙂 og da jeg er gravid med tvillinger vil det være så skønt. Der skal jo købes rigtig mange ting, når der nu skal være alt til 2 små nye vidundere og derfor vil det jo være fantastisk at vinde den ene, da vi allerede har besluttet os for, at de skal have sådan en stol. Håber håber virkelig vi kan være de heldige vindere.
    Ha’ en skøn aften. 🙂
    Mange hilsner Tanja.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øj, den stol vil jeg gerne vinde. Venter mit første barn – med ankomst i februar. 🙂 Vi mangler stadig en del babyudstyr, så denne stol vil være velkommen i hjemmet.
    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Den stol er for de små og de seje, så den må vores kommende barn eje!
    Vi ved ikke om det bliver dreng eller pige, men det har heller intet at sige,
    han eller hun betyder ikke spor, begge vil være velkommen ved vores bord.
    Bordet er dog højt og babyen lille, så vi mangler en stol med højde, stil og snilde.
    Det har Nomi så den MÅ vi vinde, så vi ved bordet vores barn kan finde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella Lind

    Fordi at den da er så sej! Min bonusdatter synes at hun skal have en i lyserød (!) og sort (og har endda skrevet den på hendes ønskeliste til sin fødselsdag). Hun har svært ved skubbe hendes nuværende stol ud og ind og der er Nomi stolen jo et godt bud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg har 3 drenge på hhv. 7, 5 og 1 år. De to store har været igennem Trip-Trap-stolen, og det har fungeret så fint. Af en eller anden grund HADER min 3’er trip-trap-stolen. Han vil sidde på alle mulige andre stole – men ikke trip-trap’en! Nede i vuggestuen har de netop Nomi-stolen – og min søn elsker den! Og det forstår man jo godt – den er super skøn. Derfor håber jeg, at jeg vinder denne stol – så vi igen kan få lidt madro omkring bordet:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia wolfsberg

    Jeg venter barn til maj, og jeg har kun hørt gode og positive ting om Mimi-stolen, så den ville jeg ønske at min lille baby ville få glæde af:-) Ellers tak for underholdende og ærlig blog:-) og god jul..
    Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den vil jeg gerne vinde, for at kunne forære den til min datter, så lige nu går “ruger” på mit 1. barnebarn, og jeg ved, at pengene er små hos dem, så det vil bliver ren forkælelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Peters Puhlmann

    Uha den skal jeg da vinde til mindstemanden ud af en flok på 4 børn

    Vores højstol er lige knækket i selve sidde pladen. Nu kunne den ikke holde til mere efter 4 store drenge. Så vi trænger i den grad til en ny løsning og gerne en mere stabil stol til ham 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarah

    Den vil jeg meget gerne vinde lortemor – vælg mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarah

    PS. min mail er sarah.b.thygesen@me.com 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • malene rohde

    Den vil jeg gerne vinde til lille M – ville passe fantastisk til vores lille køkken i det “nye” hus vi overtager her til foråret… 🙂

    Glædelig jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Denne stol ville passe så fint til min lille nevø & det ville glæde mig så meget at kunne forærer dem en sådan skøn stol da jeg ved at deres økonomi er stram….

    Kærlig hilsen faster….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Rasmussen

    Fordi mit barnebarn, der er fædt med klumpfod skal have de bedste betingelser for så høj grad af førlighed som overhovedet muligt. Derfor må hun have en sådan stol.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Skjøde baes

    – kort og godt – til vores lille surprice baby ::..:) Vi har to skønne som var det treode vi – og har mere eller mindre givet alt væk.. Så god anledning til at få nye lækre ting til mini me 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi min nevø venter sit første barn og det ville være skønt at overraske ham og hans kone.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frank Seemann

    Krydser fingre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Vinter

    Den vil jeg gerne vinde til mit lille nye barnebarn der ankommer først i marts !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • marianne lykke nielsen

    jeg skal da vinde fordi vi august blev forældre og nu er hun snrt klar til at sidde selv og bvlive smurt ind i øllebræd mm….:)
    marianne.lykke@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine K

    Jeg ville gerne vinde fordi det kunne være dejligt at forkæle min datter med en ny dejlig stol – der passer lige til hende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor jeg skal vinde stolen? Fordi jeg ELSKER Nomi – derfor! <3

    Julehilsener,
    Conner✩s Nest…♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • suzane ditlev

    det ville være fantastisk Hugo skal ud og have en stol og en Nomi ville sætte prikken over iet her i huset

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Munk

    Altså…det kan godt være det ville opfattes som vild luksus , men jeg vil elske at ha sådan en stol når børnebørnene kom på besøg. De bruger deres forældres gamle trip trap stole.

    Jule hilsner fra Joan M

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Vi er begge to studerende, og desværre løber jeg tør for SU til sommer, hvor vi så skal leve af min kærestes SU og det, vi ellers har lagt til side af SU-lån.
    Samtidig venter vi på barn nummer to til juli (hvilket dog først offentliggøres i julen, hvorfor jeg gerne vil have mit efternavn hemmeligt :)). Vi får derfor brug for en ekstra stol, og det ville være helt fantastisk at vinde en 🙂

    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla L.

    Ville elske at forkæle min datter med denne stol. En lækker stilren stol, der ville passe perfekt ind i vores hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en rigtig god stol, vi har den selv. Vi vil alligevel meget gerne vinde den, da vi har veninde som fortalte os en rørende historie om en lille familie. Det er en dame som har arbejdet som rengøringsdame i et firma de sidste 20år, hun har for nylig fået en lille bebs men de har rigtig kedelige udfordringer. De har nemlig en udvisningssag kørende som koster dem alt hvad de ejer og har i advokatregninger. Derfor er der ikke råd til så meget og der spares simpelthen på alt. Vi ville syntes det var helt fantastisk at vinde denne stol til denne familie som sidder så hårdt i det og hvor der ikke er råd til en sådan luksus. Jeg syntes de fortjener lidt medvind og krydser alt hvad jeg kan for at vi kan vinde denne stol og kunne give dem en følelse af at gode ting kan ske 😀 Det fortjener alle her i julen. God jul til alle.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS.