Halleluja for uld - og for børnepenge!

Spørgerunde!

Der er kommet en hel del nye læsere til de sidste par måneder. Og jeg vil derfor gerne lave et indlæg eller to, der nogenlunde kan beskrive lidt om hvem jeg er!

Jeg vil dog lige høre, om I har nogle specifikke ting I gerne vil vide? Sådan nogle “om mig” indlæg kan hurtigt blive en omgang sjove facts, men jeg hælder mere og mere til de lidt dybere facts, end hvad min yndlings farve er, eller om jeg kan lide rødt kød.

Hvis I sidder og er lidt nysgerrige omkring hvem der sidder bag skærmen på lortemor.com – så smid en kommentar, og jeg vil gøre mit bedste for at svare på jeres spørgsmål!

Skriv en kommentar

  • Uh, jeg er lidt af en romantiker så gerne hvordan du og kæresten fandt sammen !
    Kh Jonna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Hej Trine.
    Hvad tænker du om den alder du havde, da du blev mor? Er der nogensinde et godt eller egentligt skidt tidspunkt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg er en af de nye, er vild med din blog!
    Har dog tænkt over dit navn lortemor flere gange.
    Hvordan kom du på det navn? Og er der en historie bag?

    Keep up the good job, det er så hyggeligt at læse med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lise

    Jeg er også nysgerrig på det med parforholdet… hvordan fordeler i rollerne ift Alred? Hvordan/hvornår finder i tid til hinanden (hvis i altså gør 😉 ? Tak for en rigtig god blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg er en (forholdsvis) ny følger – har fulgt med i et halvt års tid. Men jeg vil rigtig gerne høre om nogle af de overvejelser I gjorde da I valgte at få Alfred? Så vidst jeg kan læse kom han lidt som en overraskelse. Hele processen om at vælge og få ham, vil jeg gerne høre noget mere om 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Vi vil gerne se et billede af dig, hvor man kan se hele dig :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God ide! “Hvis De vil vide mere!” Jeg er nysgerrig på hvordan I valgte Alfreds navn. Hvordan har en typisk dag (hvis det altså findes i din verden) set ud under din barsel? Og måske noget i retning af, hvad er din egen top fem over indlæg du har skrevet gennem tiden? Bare så man kan starte et sted, hvis man som jeg har lyst til at dykke i arkiverne, men ikke ved helt hvor man skal starte for at finde guldkornene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Åh jeg vil gerne høre lige om hvordan det var/ er at flytte til København? Har I vænnet jer til det, ser I det som stedet i altid skal bo? Eller vil I vende snuden hjem til fastlandet igen? Måske om I har nogle fremtidsplaner/drømme?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg er også en af de nye piger i klassen. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om din baggrund, hvor du kommer fra og hvad du har lavet før. Så vidt jeg har forstået, er du jobsøgende, og det kunne være læserne kunne hjælpe, hvis vi vidste lidt om, hvad du vil og hvad du kan.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej
    Er også en af de nye

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kigger med, og selvom jeg ikke har barn – og ikke tænker jeg skal have det de næste år, er det sgu bare spændende at se “hvordan nogen gør”. Tror jeg er blevet interesseret i jer/dig fordi vi er jævnaldrende – og at man jo selv gerne (om nogle år siger jeg nu) have den bens. Har ikke noget spørgsmål, ville bare gerne tilkendegivet at jeg kigger med: mig 25, studerende, pt på rundrejse i verden. Og selvom jeg er langt fra DK ja – så kigger jeg med. Weird. Måske. Men det er en snert at hverdag som jeg savner. Tak for at dele. I har en lækker unge!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Jeg er også temmelig ny, har fulgt med et par måneder. Jeg har en lille fyr på lidt over et halvt år.. Jeg er fan af du har et lidt pessimistisk/humoristisk vinkel på hele moderskabet. Jeg elsker der er lidt ridser i lakken, det kan jeg forholde mig til.. (-:
    Jeg vil gerne høre hvornår du er færdig med barsel, og hvad du skal tilbage til? Og om du havde nogen erfaringer med blogs inden du lavede Lortemor?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad ville du tage med på en øde ø? Alfred og Svenne er der allerede, og der er massevis af kaffe og mælk, så helt øde er den heller ikke, men næsten 😉 Hvilke tre ting ville du tage med?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg tilslutter mig nogle af de andre!
    Hvordan mødte dig og Svenne hinanden? Og hvordan har du ift, hvornår det er “for tidligt” at få børn?
    Tak for en super blog – med en fantastisk kær unge!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halleluja for uld - og for børnepenge!