Tilbagevendende crush!

Hvad vil I have?

Jeg har været lidt i blog-hi de sidste mange dage.

Har været i tvivl om, hvad jeg skulle skrive om, og eftersom jeg gerne vil levere en vis form for kvalitet, så synes jeg det er bedre med en lille pause. Fremfor korte og ligegyldige indlæg.

Kort sagt, så har jeg tænkt på at jeg godt kunne tænke mig at lukke jer mere og mere ind i vores hverdag. Lade jer se vores hjem, mere af os og langt mere Alfred. Hvad siger I til det?

Jeg elsker jo at lave de svære indlæg, men der er og bliver (heldigvis) langt mellem dem. Det er jo ikke hver dag jeg går og slås med alting!

Er der noget I godt kunne tænke jer af indhold? Eller skal jeg bare freestyle mig lidt frem?

Tror jeg er klar til at løsne lidt mere op. Har aldrig været vild med at vise mig selv frem, men tænker at det efterhånden ikke gør mig så meget at vise fjæs eller vise hvilke omgivelser jeg befinder mig i, i det daglige!

Hvis I har nogen ønsker eller gerne vil vide eller se mere, så sig endelig til.

16 kommentarer

  • Pernille

    Jaaaa… Mere af jer – bare helt almindelig hverdag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    Ja! Det vil være så dejligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Ja tak. Er helt enig med Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Kære Trine
    JEg har fulgt med længe, og holder enormt meget af, når du tager de svære emner op. MEN jeg holder også enormt meget af, når det går godt i jeres lille familie. Der er bestemt plads til begge slags indlæg! Det vil være dejligt med indlæg om helt almindelige og fredelige hverdage, mere om Alfreds udvikling (gerne billeder!) og mere om jeres hjem og jer. Tusind tak for en dejlig blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Kære Trine
    Jeg har fulgt med på bloggen længe, og er vild med, og har stor respekt for, at du ofte blogger om svære emner. Dog holder jeg også enormt meget af, når det går godt i jeres lille familie. Så endelig flere indlæg om jeres almindelige, fredelige hverdag, om Alfred (gerne billeder!) og om jeres hjem og jer. Tusind tak for en god blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Det ville jeg elske at læse om!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Lidt af alt er super 🙂 og fedt med endnu mere personlighed

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

    Word! Freestyle away – det er altid dejligt at læse dine indlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie

    Jeg er vild med den påklædning og jeg har kunne se på et par billeder, at du også har sans for indretning – du har en virkelig god smag, ser det ud til. Jeg kunne godt tænkte mig at se mere til DIG <3 Hvordan ser du ud til hverdag? Hvordan ser din bolig ud?
    Jeg elsker hverdags-ting, så bare mere af det 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Alfred der skriver indlæg om tirsdagen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Bare dine hverdage, dem med lort udover det hele, de dage du er træt, de dage I hygger med Alfred og de dage hvor I er død forelsket! Det hele er værd at læse. Og aldrig drop Alfred-torsdag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes dine egne forslag lyder gode. Freestyle dig frem. Det vil jeg glæde mig til! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    For mig er det, at man kan mærke hvem du er, charmen ved din blog! Det er alle dine indlæg, hvad enten det er de lidt skæve eller hverdagsliv, som gør at jeg følger med. Synes du skal skrive, om lige det du har lyst til, så bliver det ved med at være ægte – eller det fornemmer jeg at det er 😉 kram til dig, fordi du lukker os ind i din verden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Uh, jeg vil vildt gerne se hvor du bor. Derudover vil jeg gerne hører mere om dit liv, og hvad du laver. Eksempelvis hvilke fremtidsplaner du og din familie har, om I skal have flere børn osv.
    Og så vil jeg gerne se dit smukke Goya tøj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Fedt med flere indlæg! Jeg tjekker ind hver dag, for det her er min “blog-der-lærer-mor-at-spinde”. Det er skønt når du kan tage vanskellige emner op, både de helt store, men også de små tabuer man ikke deler med sine veninder. Men jeg læser ligeså ivrigt med når der kommer et indlæg om hvad Alfred har på af tøj og hvad han spiser og gode råd i de henseender, både fra dig og dine læsere, for som førstegangs mor kan jeg stresse helt ud over alt fra om den lille purk skal have elefanthue på, under hjelmen når vi cykler til om jeg burde lege flere motoriklege. Derudover kan jeg kun forestille mig at freestyle ville være godt. Og i øvrigt tænker jeg at den her læserflok hurtigt vil give lyd fra sig hvis der går for meget bageopskrift/sponsortøj/fotoredigering i den 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbagevendende crush!