TOILET-LÆSNING: LILLE ALLAN OG DOBBELTGÆNGERSKOLEN.

HVAD VIL DU, DIN PSYKOPAT-BABY!??

Rubrikken er lånt fra en læser, der smed en kommentar på et tidspunkt – det handlede om at tale grimt til sine børn – under pres, vel at mærke. Og den fanger pretty much hele stemningen i vores hjem, pt.

I nat sov Alfred sådan cirka en time sammenlagt – og hans mor og far var pressede. Big time.

Vidste bare at han ville fange den satans virus. Jeg kalder den mund og klov-syge, men den hedder noget med hånd, fod og mundsyge. Vi kan også bare vælge at kalde den for pikke-lorte-fucking-røvhuls-virus. For den er ikke ønsket. Faktisk kunne den ikke komme på et værre tidspunkt.

Alfreds far har nemlig lige forladt hjemmet. Og kommer først hjem på torsdag. Over midnat.

Og Alfred har feber, bylder i munden og er TRÆT – men kan naturligvis ikke sove. Ej heller spise. Hans mund er én stor blist, så det kan man jo heller ikke blaime ham, vel?

Jeg har tudet on and off de sidste 48 timer. I frygt. I frustration. I vrede og af nervøsitet.

For jeg føler at jeg kender min dreng nu, og kender hans rutiner – hans grænser og hans vaner.

Men når børn er syge, så ryger alle disse ting ud med afføringen i bleen. Der er INTET der er som det plejer. Og man står bare dér, med en unge der græder og græder – og intet virker. For han er jo syg – og det eneste der hjælper bare LIDT, er omsorg. Og det er ikke nok.

Så med tålmodighed som mit eneste våben, sidder jeg nu hjemme og frygter for hvornår han vågner. Han er ikke mæt, han har ondt og han har helt sikkert brug for at ligge hos mig og sove. Og der er ikke de store chancer for, at hverken han eller jeg får sovet ret meget med disse ting i sigte.

Giv mig styrke.

Til IKKE at udvandre.

Eller bare rulle ham ind i en dyne og stille ham foran Brorsons Kirke. Jeg ved at de har taget mod uønskede skæbner engang………..

 

Skriv en kommentar

  • Majbrit

    Åh nej hvor synd! Her hjemme kaster alle op og jeg ønsker mig babyluger i str 1år i kirkerne.. Og jeg er lige startet på arbejde… Tal om dårlig timing!!
    Og ja man står pludselig der og ANER ikke hvad man skal gøre med det der barn der bare græder over alt og nægter at spise, men alligevel er det sultent! Og fordi de ikkeer mætte vågner de tusinde gange om natten. Aaaarg! Føler virkelig med dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

    Shit!

    Er han dopet på Panodil? Ellers så find nogle! Og så er det okay, hvis du har behov for at have høj musik i ørene, mens du vugger ham i dine arme. Håber at du har nogle gode venner eller en god familie, der kan træde lidt til og gå en tur med ham, så du kan få sovet ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stakkels jer:(

    Sygdom er det værste og skulle bare skride af helvede til. Jeg sender karma og styrke i din retning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stakkels jer 🙁 Villum havde den møg sygdom i foråret… Han var også totalt ramt i munden! Det var så synd. Han prøvede at spise mens han bare græd og græd 🙁 Eneste gang anti – panodil moren har givet ham den slags! Du har sikkert hørt det, men herhjemme kunne is, yoghurt og cacao gå hvis han var godt dopet på panodil. Rigtig god bedring!

    http://www.blueeyedflower.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna

    Uden at det hjælper en skid…: Da Lumsen var til tælling med ondt i ørene blev jeg ved med at messe: “INGEN græder til de er 18 år!” Over and over and over

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh fuck!! Jeg sender dig styrke og god karma! Og sig til hvis du brænder helt sammen og jeg skal stille en cola eller lign foran døren ik…. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Inden du tager turen til kirken, så råb lige højt, så skal jeg nok melde mig som to timers gratis børnepasning (er pædagog, så jeg er forhåndsgodkendt til sådan noget, bare rolig!)..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Drengene spiste kun yoghurt og banan, da de havde det. Kunne ikke forstå, hvorfor de ikke ville have andet, før vi fik diagnosen. Heldigvis fik de lov, fordi vi var på ferie – men nøj, mor var frustreret over de kræsne unger…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pis altså…! Håber at han bare sover og sover sygdommen ud… Ellers bliver det på ingen måde fedt at være alene. Jeg sender lidt styrke til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør helt ondt at læse.

    Virkelig, virkelig meget god bedring med ham! Jeg håber på snarlige fremskridt. Og søvn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er simpelthen bare så synd -For Albert OG for Dig!!!
    Sender god bedring og ja, det med højt musik i ørerne lyder da som en god ide.
    Har du mon veninder eller din mor, der kan aflaste lidt?!
    Kh Jonna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ahs

    Hej:-)
    Det er første gang jeg kommenterer men har læst med heeeelt fra start;-)
    Her havde sønnen det samme for et års tid siden, da han var 15 mdr. Han havde dem ikke i munden, men det kløede over alt på ham, så han sov alt for lidt. Vi fik udskrevet noget antihistamin ved lægen, og det var altså mirakelmiddel midt i helvede. Vi fik noget creme inden, men det hjalp ikke.
    God bedring til Alfred! hæng i, du er sej, og den bedste mor han kunne drømme om 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trine Maria Larsen

      Nårh, lille stakkel!! Vi er ved at være igennem, heldigvis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Hehe, det var mig der råbte psykopat-baby af stakkels lille N.. og havde dårlig samvittighed sådan ca et halvt år 🙂 Vi har lige haft en omgang bræk-syge. Det der med at elske et lille menneske der stor-brækker sig udover én det er fandme kærlighed af de vildeste dimensioner. Stakkels lille pus. Og stakkels Alfred. Og stakkels dig. Totalt røv at stå alene med det hele – rigtig god bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOILET-LÆSNING: LILLE ALLAN OG DOBBELTGÆNGERSKOLEN.