I dag var en god dag!

Derma-forkælelse til mor og baby!

Åh, jeg har glædet mig sådan til at forkæle jer BIG time!

Nu er én konkurrence slut, og jeg starter simpelthen ud med at skyde en anden i gang! (En Julie Novak skal lige tjekke sin mail! Måske også sit spam-filter!)

Jeg har været så heldig at Derma har sagt ja til at forkæle to af mine dejlige læsere med produkter til både mor og barn.

Derma har været et fast produkt på mine hylder herhjemme, og siden starten af min graviditet, blev mine parfumerede cremer fra Chanel lagt i skuffen og byttet ud med Derma.

Maven fik Derma da den begyndte at klø! Alfreds bløde babyfødder blev masseret med Derma og når ham går i bad, så er der olie eller sæbe fra Derma i hans kar.

Teksten her, fortæller lidt om Derma og om vigtigheden i, at tænke over hvad vi udsætter vores hud for.

Babyblød babyhud

En analyse, der netop er foretaget af Videnscenter for Allergi, konkluderer, at allergi over for kemiske stoffer er et væsentligt problem blandt børn.

Analysen viser at hvert fjerde barn, der blev testet for allergi over for kemiske stoffer, fik påvist en allergi. Hyppigst var allergi over for nikkel/kobolt, parfume og sort farvestof.

De mest almindelige årsager til parfumeallergi er deodoranter, shampoo og flydende sæbe. Det er altså ikke ligegyldigt, hvad vi bruger til børns og babyers hud. (Eller vores egen for den sags skyld)

For et stykke tid siden afholdt Derma, der står bag Derma Eco Woman og Derma Eco Baby, et event på Stay Copenhagen.

Her blev der serveret en lækker brunch mens kyndige kvinder fra Astma-Allergi Danmark og Svanemærket samt Dermapharm forklarede og fortalte om vigtigheden af milde og skånsomme produkter på de smås bløde hud.

Alle produkter i Derma-serien bærer både det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket, og Astma-Allergi Danmarks blå krans. Derudover er Dermas Eco Baby-serie og Woman-serie også økologisk certificeret af Ecocert.

Ewa Daniél, toksikolog i Astma-Allergi Danmark slog et slag for at fortælle, at selvom naturen er fantastisk, skal vi passe godt på, når det kommer til hud og allergi. Det kan nemlig være nøjagtig lige så allergifremkaldende eller endda mere at bruge økologiske produkter.

De fine kurveblomster er fx noget af det mest allergifremkaldene for mange mennesker, og det gamle husråd om at proppe kamille på øjnene (fordi kolde kamillete-poser skulle virke beroligende) er på alle måder en super dårlig idé.

Parfume bør generelt undgås i hudpleje og ALTID undgås, når det kommer til små søde babynumser.

Parfume proppes efterhånden i alt og findes fx i legetøj, vatrondeller, vaskepulver og tandpasta. Det er mængden af den samlede parfumeeksponering, der kan være afgørende for, om man udvikler parfumeallergi. Derfor er super vigtigt at undgå det i børnecremer med videre.

Konkurrence

Børns hud er sartere end voksnes. Så Dermas babyserie indeholder ingen parfume, parabener eller kunstige farvestoffer og er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig.

Som garanti bærer serien både den økologiske Ecocert-certificering, det officielle nordiske miljømærke, Svanen, og Astma-Allergi Danmarks mærke, Den blå krans.

Derma Eco Baby er et sundere valg for vores børn og for miljøet. Det er ansvarlige, børnevenlige produkter beregnet til hverdagsbrug og specielt udviklet til at forebygge og behandle børns hår, hovedbund og hudproblemer.

Hvis du vil være den heldige indehaver af en lækker bæredygtig stofpose med Derma Eco Baby produkter; herunder Derma Eco Baby Creme, Derma Eco Baby Salve, Vådservietter og Derma Eco Baby Shampoo/bad samt en rensegel til mor og en lækker håndcreme, skal du svare på følgende i en kommentar herunder.

Er produkterne i Derma Eco Baby Svane, Ecocert og Astma-Allergi-mærkede?

1)Nej

2)Ja

Og så vil jeg gerne, at I liker indlægget her (kan gøres i bunden af indlægget) så vi kan få spredt budskabet vidt og bredt.

Held og lykke, allesammen! Jeg trækker en vinder søndag d. 23. marts!

foto-44

172 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag var en god dag!