Lorte-følelser!

Børnesår = pisse meget ad!

Alfred har fået børnesår. Det har nok rumsteret i et par uger, og vi har været yderst opmærksomme på det.

Faktisk havde vi bestilt tid ved lægen i sidste uge, men aflyste igen, da det gik lidt i sig selv. Det skulle vi nok aldrig have gjort, for pludselig gik det helt amok og spredte sig som var det pissemyrer på en tabt isvaffel.

Først omkring munden, så på benene – dernæst omkring røvhullet (pardon mit fransk) og hans stakkels lille tissemand samt vedhæng, har også fået røde gæster.

Os afsted (efter 40 min on hold på den nye akut telefon) til Bispebjerg hospital. Og der var ingen tvivl; Bøffen har fået ad børnesår og det skulle behandles med mikstur.

Nu er det jo en ting der smitter lige så groft som klamydia i Sunny Beach – og i dag klør hele min krop af bare skræk. Det er så vildt hvor hurtigt det går hvis først man er ramt af det skidt.

Min fantom-kløen er gået amok og jeg brækker mig en lille smule i munden over, hvor utiltalende mit barn ser ud lige pt.

Vi må holde ham hjemme indtil han ikke længere ligner en spedalsk og til han ikke længere smitter.

Ad. Børnesygdomme bliver da også bare klammere og klammere med alderen. Glæder mig ikke til jeg en dag skal fiske børneorm ud af numsen på ham…

Ad.

Ps: er det en god eller dårlig idé at bade ham?

5 kommentarer

  • Helle

    God bedring bette A! Håber i andre går fri!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Børneorm er min værste frygt :adr:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thit

    Puha, jeg arbejder i vuggestue og min største frygt er virkelig også at få børneorm! Jeg har haft mund- og klovsyge for nyligt, det var rigeligt tak!
    Og god bedring til bøffen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Nora

    Hej.

    Jeg er godt nok ny følger men blir simpelhen nød til at kommentere. Min lille pige på 18 mdr. Har lige været igennem samme mølle. Og Jeg var ved at blive SINDSYG! Men her er de råd vi fik fra lægen og de hjalp. De skal i Bad både morgen og aften og lidt sæbe er godt indtil de er væk i badet . Nyt nattøj hver eneste aften og Nyt sengetøj. Man skal være sindsyg med hygiejnen fik vi af vide, men der gik 8 stadig 8 dage før vi fik hende afsted. For der på INGEN skorp være på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ewwww. Stakkels lille fyr. Og stakkels forældre. Børns sygdom (klammos eller ej) er bare noget juks. God bedring med det – og øv med ventetid. Vi kom igennem med det samme her i weekenden, heldigvis, for Bean har været helt uhyggeligt sløj.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lorte-følelser!