Det med grænser.

PROJEKT PISSE MANGE BILLEDER.

Faderen har været en knag og taget hele natten med barnet. Barnet, som ikke gav op før klokken 22.30 i aftes, selvom han var så træt, at hans øjne ikke længere kunne fokusere. Han blev bare ved med at kunne æde, og skide i sin ble. Oh the joy of syge børn.

Dog vågnede han kun en enkelt gang ved 5-tiden, så det er jo slet ikke galt. Babyen vidste jo bare ikke at hans forældre VIRKELIG havde brug for en rolig aften, med gourmet burgere bragt til døren og Modern Family på Netflix. Stupid kid.

Nå, men har jo efterhånden lært, at småbørn gerne skyder er fed pil efter de voksnes behov. Så den dag jeg vænner mig til det, og accepterer at jeg ikke længere er herre i mit eget hus, går alt nok op i en bedre og højere enhed!

Nu til noget andet. Noget sjovt.
Er ikke den store kreative type længere. Men for dælen, billeder har jeg fået taget nok af! Og nu var det på tide de kom op – nogle af dem, i hvert fald.

Og køkkenet er indtil videre kulissen. Vi kommer jo til at bruge rummet en del. I hvert fald når Alfred lige om lidt skal i en stol og æde fast føde – og garanteret skal svine ud over det hele derude.

Igen. Oh the joy.

Men nåede lige at få sat lidt op under hans lur her til formiddag.

20130314-110035.jpg

20130314-110008.jpg

20130314-110024.jpg

20130314-110109.jpg

20130314-110058.jpg

20130314-110047.jpg

20130314-110120.jpg

Skriv en kommentar

  • Hvor har du fået dem fremkaldt henne? Både som kvadrat og med den hvide kant? Det ser rigtig godt ud!!! /Ida

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Får altid fremkaldt hos pixum! Det tager en krig at uploade dem, men det er god kvalitet til rigtig billige priser! Gav f.eks 180 kr for 125 billeder. Inkl. Porto fra Tyskland 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • TAK det må prøves. Det ser skide pænt ud med kanten.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fine billeder!! Tak for tippet med pixum, jeg er selv ved at forsøge mig med billeder af det yngste medlem af familien 🙂 Men så var det at jeg så, at nogle af dine billeder er kvadratiske – hvordan mon du har lavet dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fine billeder!!! Er selv ved at forsøge mig med billeder af det yngste medlem af vores familie, men hvordan mon du har lavet de kvadratiske billeder? Synes ikke lige jeg kan greje det inde på hjemmesiden… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De billeder jeg har fået fremkaldt, som er kvadratiske, er fordi selve billedet jeg uploader ER kvadratisk! F.eks billeder fra Instagram eller redigerede billeder. Så tror ikke man kan bestille dem i det format, medmindre billedfilen er af det format i forvejen 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Aha! Tak! Jeg tænkte nok, at det havde noget med det at gøre. Jeg nørder videre, tak for hjælpen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det med grænser.