Weekend-end.

En kage om dagen, gør chefen mere blød om hagen.

Eller måske skal man også gøre mere ud af at vise sine kollegaer, at man godt kan lide dem.

På kontoret overraskede jeg hele teamet på Bloggers Delight med en ‘hjemmelavet’ kage. Og jeg som aldrig bager!

Jo, jo – jeg kan bage boller og sådan, men kager er bestemt ikke min force. Jeg kan godt spise dem, men jeg nyder ikke at lave dem. Faktisk var i dag dog en undtagelse. Men det var nu mere overraskelses-delen. Det med at give noget til nogen, fordi man godt kan lide dem. Sådan har jeg det med BD-folket. De er både mine kollegaer, og fordi min blog ligger hos dem – min arbejdsgiver.

Sådan gjorde jeg:

20140929-162303-58983148.jpg
Kageblanding til en chokoladetærte
Og en anelse vanillepulver, olie og lidt kærlig omrøring i en skål.
Og så:

20140929-162455-59095170.jpg
Efterfulgt af 35 minutter i ovnen:

20140929-162527-59127422.jpg
Jeg vendte den ud på en tallerken, og satte den på køl i cirka en time, hvorefter jeg tog den med på arbejde.

Her fortsatte jeg – sprang videre til det sjove, nemlig pynten. Jeg hader glasur, og kunne aldrig drømme om at bruge det – flødeskum derimod! Nom!
Så jeg brugte:

20140929-162738-59258170.jpg
Og da fløden var pisket ved hjælp af håndkraft:

20140929-162823-59303098.jpg
Jeg valgte sæsonens frugt: friske figner, blåbær og lidt mynte til at dikke dikke til sanserne:

20140929-162926-59366495.jpg
Og behøver jeg at sige, at ingen havde noget imod at smage på sagerne da den blev serveret? Nej.

20140929-163024-59424311.jpg
Jeg er virkelig fan af AMO’s produkter. Selv jeg kan imponere med bagekunst, på trods af manglende lyst og evner i bageriet!

Og ja – indlægget er naturligvis lavet i samarbejde med Amo! Og det er dælme en dejlig tjans at have fået!

3 kommentarer

  • Hvis du engang får mod på en ‘rigtig’ kage, så ligger jeg inde med den ultimative chokoladekage

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg elsker at bage kager- brød/boller derimod er ikke min stærke side.
    Men tak for inspiration – jeg synes at mange kager fra AMO er okay. (Af shake’n’bake kager at være) Det er bare ikke så overskudsagtigt imponerende med en kage fra AMO.
    Indtil du vendte den på hovedet og gav den en cake-over… Ej er det for plat:-) 🙂
    Nå- men jeg vil have det i mente næste gang jeg skal bage en kage og det skal gå lidt hurtigt/nemt. At man kan sætte sit eget præg på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AMO`s chokoladetærte (og kage) er noget af det bedste. Jeg elsker at bage, men jeg må indrømme at det er svært at slå Amo`s choko blandinger.. 🙂 (… Og så smager dejen altså heller ikke helt skidt 🙂 )..
    Din tærte blev da godt nok også virkelig flot.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-end.