Tøjsalg i Andedammen!

Spar – 20 % på sko og støvler! KUN I DAG!

Indeholder affiliate

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg ville holde blog-fri weekend, og bare krølle mig sammen på sofaen sammen med Alfred. Regnvejret og kulden lægger mest op til tegnefilm og levende lys! Men så var det at der tikkede en mail ind for et par dage siden, som jeg netop kom i tanke om. Nemlig at det er min opgave som blogger, at underrette jer om det, hvis jeg ved at der er penge at spare et sted.

Så hvis I er trætte af at vade rundt i regnen i jeres favorit sommersko, så kan jeg berette at Boozt har – 20 % på sko og støvler – og kun i dag.

Koden SHOES20 giver 20 % rabat ved køb over 999,- og Boozt har som altid gratis fragt – og de er hurtige.

Jeg har kigget på vejrudsigten, og det er en dejlig blandet landhandel af dansk efterårsvejr – sol, regn, skyer, blæst og garanteret også sne, hvis vi er rigtig heldige. Så jeg trækker i vinterstøvlerne fra nu af. Converse og regn har aldrig været et godt match, medmindre man er stiv i gin og danser foran Orange Scene. Så heldig er jeg ikke lige pt.

Jeg tippede jer tidligere om verdens dejligste vinterstøvler fra Ganni – men nu hvor der er rabattos på allos de der los støvlos – så vil jeg egentlig bare lade jer surfe rundt i stedet. Find hele udvalget af støvler på Boozt HER.

Med ønsket om en dejlig søndag aften, vil jeg nu kravle ned til Alfred og kramme livet ud af ham. Han skal hjem til sin far i morgen, så skal lige have max dosis inden hverdagen rammer os i morgen.

bøffeeeen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøjsalg i Andedammen!