Pis i sengen, morgen-mennesker og hvem kommer og laver kaffe og deler krammere ud?

Historien om den perfekte støvle!

Indeholder affiliate

Der var en gang en pige, der var rimelig kræsen når det kom til fodtøj – det var mig, og det var især når det kom til støvler. Fra jeg fik mit første par kondisko, så var jeg lissom solgt på det koncept. Men i Danmark, hvor vinteren ofte strækker sig over ubarmhjertigt lang tid, så er det ikke altid at jeg kan slippe afsted med Nike Free i f.eks januar.

Men så mødste jeg Ganni Støvlen – en rar og behagelig og ikke mindst lun støvler, der ikke fyldte for meget i gadebilledet. Jeg var langt fra den eneste – faktisk var det ret umuligt at opstøve den da jeg gerne ville have den – den var udsolgt over alt, og det tog mig lang tid at finde den på Trendsales.

I år har de atter lavet den – og den er på lager, men nok ikke så længe endnu. Grunden til at jeg skriver dette lidt ligegyldige indlæg, er egentlig bare for at fiffe om et par rigtig gode vinterstøvler der ikke er grimme – og fordi man lige nu (og kun i dag) kan få dem med 20 % rabat på Boozt.

Boozt har i dag 20 % på nærmest alt – ved køb over 999,- Det gælder i øvrigt også på udsalgsvarer! Brug koden BESTDEAL ved check out.

Så hvis man står og mangler at købe vinterjakken, støvlerne eller lir til sig selv eller ungerne, så er fiffet hermed givet videre.

Øverst fra venstre:

Ganni Støvle sort 1599,-  Fås også i brun 🙂

Nederst fra venstre:

Ganni Støvle i sort eller sort/bordeaux 2199,-

ganni støvler

5 kommentarer

  • Det er den lækreste støvle ever! Glæder mig til at komme i den igen i år 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvordan er de i komfort og kvalitet? Bor ikk i dk til daglig, så orker ikke hvis de skulle gå i stykker. Og har sådan nogle post gravid fødder der stadig driller lidt med smerter i leddene. Men man vil jo stadig gerne have noget pænt selv om det skal være praktisk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • LORTEMOR

      De er fantastiske at have på! Jeg har mine på 3. år nu. Og de har både vandret i bjerge og været med på legepladser undervejs 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha

    Hvordan er sålen? Er den bøjelig eller helt stiv? På forhånd tak for svar 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pis i sengen, morgen-mennesker og hvem kommer og laver kaffe og deler krammere ud?