For satan da også!

Pis i sengen, morgen-mennesker og hvem kommer og laver kaffe og deler krammere ud?

Har forsøgt at ryste sådan en forkølelse af mig de sidste maaaaaaaaange uger. Nu topper den lige igen, og jeg er sikker på at det er fordi jeg ikke får nok søvn. Egentlig kan jeg ikke give Alfred skylden, for han sover pisse godt om natten. Næh, det er mig der vågner hver anden time og ikke sover længere end til kl. 5.

I nat vågnede jeg så med et brag kl. 4, da Alfred ruskede i mig og sagde ‘MOR!!! Jeg har tisset over det hele!’

Og jep, over det hele var ikke en overdrivelse. Der var pis i hele sengen. På lagen, dyner, puder, bamser og på drengen. Og det er en smadder følsom situation, for det er lige noget med at undgå at flippe ud, for uheld kan ske og det er aldrig med vilje. Men klokken 4 er jeg ikke så vild med tanken om at smide alt over i en kogevask og fyre drengen i bad. Så det var af med tøjet, smide et håndklæde på sengen og lægge et tæppe over og så give ham rent tøj på. Og en ble 🙂

Så nu er jeg daffet hjem, efter at have afleveret ham i børnehaven. Og nu skal jeg så ind og samle urin-tøj op og skrælle sengen for alt der er blevet pisset på.

I virkeligheden vil jeg hellere bare have et kram og en der lige lavede mig en kop kaffe. For I sidder måske og tror, at vi naturligvis sov videre efter pisseriet. Hah, nej nej.

20141019-162316-58996021.jpg

4 kommentarer

  • T

    Jeg ville, hvis jeg ikke sad på min arb. Pind i Gentofte – Komme susende med kaffe under armen, bobler – og weekend-kram (Du ER en ener!!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Du skriver simpelthen faktastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm… Vågner hver anden time…. Så får jeg lyst til at spørge, hvad det dog er, som fylder så meget lige nu?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort kram herfra Odense! Hvis ikke, det der arbejde, tog aå forbandet meget af min tid, så kom jeg gerne over og lavede kaffe og uddelte krammere i massevis 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For satan da også!