Kan man hjælpe? Og må man overhovedet blande sig?

Fredag – med ting på hjernen!

20160201-173419-63259728.jpg

Was ist das für ein ding?

Jo, jo – det er faktisk bare lidt af de der tanker jeg går rundt og har i hovedet lige pt.

  1. Hvor fedt det var, endelig at forkæle min roomie med en sublim middag på Rossopomodoro i aftes! Vi prøvede en del sager fra menukortet – og vi sprang faktisk over samtlige hovedretter! I stedet gav vi os i kast med en del forretter – bl.a masser af oliven, carpaccio, bruschetta med friskost og virkelig stærk chilipølse! Desuden prøvede vi noget så fancy som friarielli – som lød virkelig lækkert – og som også så virkelig lækkert ud. Det smagte desværre lidt som tang og havvand, og dermed lod vi det fad stå længere henne på bordet. Men kæmpe thumbs up til vores søde tjener, der virkelig gav den gas med gode råd og high fives over at vi gerne ville have anbefalinger. Bordet var fyldt med espresso martinier, cola, rosé, verdens største bøffelmozzarella, grin og gode samtaler. Det er langt fra sidste gang vi besøger toppen af Illum.
  2. Stemningen, når man følges hjem opad Købmagergade med vodka i blodet og sammen følges hjem. Jamen altså… Efter så mange år som single, så værdsætter jeg altså i dén grad, at jeg har fået en samlever. Også selvom jeg ikke er lesbisk. Men vi snakker sammen, og vi deles om opvasken. Vi dyrker bare ikke sex. Og hendes navn står på min postkasse. Og hun leger sommetider med mit barn. Ergo er det det tætteste jeg er kommet på et parforhold længe. Og hun betaler endda for at bo her.  Og jeg behøver ikke at barbere hverken ben eller andre ting. WIN. Det er nærmest som at have en au-pair, som bare selv betaler for opholdet.
  3. Til gengæld skal hun vide, at hun er højt elsket og værdsat.
  4. Hvordan klokken kan være 15:15 i Andedammen, men at alle er gået hjem? Nårh ja. Måske det handler om at de andre har et liv.
  5. Hvad jeg skal stille op når jeg kommer hjem, og netop har afsluttet en serie. Alle 7 sæsoner. Føler mig tom. Where do I turn to?
  6. Hvorfor flybilletter til Zürich er så mega dyre. Det tager jo kun 1 time og 45 minutter at komme dertil. Come on, altså!
  7. At jeg tænker at jeg bliver nødt til at prøve at lave de der bruschettaer med friskost og chili når jeg kommer hjem. Fandeme ja.
  8. At jeg er glad for at jeg nåede ind på kontoret i dag. Her er rart at være. Også selvom der ikke er fuldt hus.
  9. At jeg burde overveje at købe denne her  (affiliate/betaling pr klik) til den nytårsaften jeg stadig ikke ved hvor skal holdes. Eller med hvem.

2 kommentarer

  • Drop serien og kom ind og drik vin med mig i aften?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Super flot kjole og klikker mere end gerne på dine links! Held og lykke med maden 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man hjælpe? Og må man overhovedet blande sig?