Navle-kiggeri.

Rygere forbudt.

Det værste der kan ske, når jeg er ude blandt andre mennesker, er at de lugter. Er udsat i bussen og i togene især. For der bestemmer man ikke selv, om folk vil sidde på sædet ved siden af en.

Håber altid at det er en ‘gammel’ bus jeg skal med (i de ældre busser i Aarhus er der i den ene side en række med ene-sæder).

Eller at toget er halvtomt.

Min frygt går nemlig ud på, at personen der sætter sig tæt opad mig, lugter at askebæger eller cigaretskod. Kan faktisk fint klare sved, generel usoigneret-hed eller stærke parfumer. Men den dér ‘jeg skodder lige min cigaret inden jeg skal ind – og tager den MED ind i bussen så jeg kan ryge videre når jeg skal ud igen’ det er simpelthen det værste jeg ved.

Ved godt at ingen bryder sig om den lugt, men mine hår i næsen er simpelthen blevet så snobbede i forbindelse med alt det her graviditets-halløj at jeg brækker mig i munden når det sker. Og jeg kører med bus nr. 13. Af en eller anden grund er der mange rygere med på den strækning.

Puh, synes godt nok den er hård. Glæder mig til min næse er lidt mere overbærende igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navle-kiggeri.